Itt ám. Tegnap mikor vártam a buszt gumisnál volt egy mocc, gondolom most kapott új pacskert. Volt ám tiltásig forgatás indítás után
Én meg a kertet túrom és idén még nem is ültem nyeregben. Nagyon kéne menni már, viszket a seggem, na meg a ruhát is be kell törni mert nem egy hosszabb úton akarok benne kényelmetlenül ficeregni.
Huhh mittomén,nem szeretnék más gépével susnyást fogni,asszem vizsga is kéne rá.
Meg eszemben se jutott a nagyok és prok gépeivel egy lapon említeni magam.
Maradok a rissz-rossz csokipapíroknál.
Monnyuk ha lesz hozzá kanalam leszervezek egy speed tesztet hogy elmenjen a kedvem.
Sziasztok!
SV1000-ben mitől lehet hogy a hátsó henger csak 10,8bar az első meg 12,1bar, kompressziómérésnél hidegen? Könyv szerint belefér a különbség bőven még. A hátsó henger jobban melegszik, azért kevesebb a kompresszió?
Én meg a kertet túrom és idén még nem is ültem nyeregben. Nagyon kéne menni már, viszket a seggem, na meg a ruhát is be kell törni mert nem egy hosszabb úton akarok benne kényelmetlenül ficeregni.
Bacont mégsem ajánlhatok fel.
Lassan fel kell éleszteni a tecumsech motoros csodát,a hándéjt és még ki tudja mit.
Itt a tavasz.
Ma Kaposvárról autóztam hazafelé délután,3 motoros is veretett szembe,lett volna ihletem......
Alma-banán,eső-jégverés,Tweed zakó-farmer...............
Meg eszemben se jutott a nagyok és prok gépeivel egy lapon említeni magam.
Maradok a rissz-rossz csokipapíroknál.
Monnyuk ha lesz hozzá kanalam leszervezek egy speed tesztet hogy elmenjen a kedvem.
Nekem is hasonló volt délután a kedvem mert 22 fok volt és nem tudtam motorozni, csak a kertben egy egyhengeres 4 üteművel
http://youtu.be/x6CW1NHuSpk
SV1000-ben mitől lehet hogy a hátsó henger csak 10,8bar az első meg 12,1bar, kompressziómérésnél hidegen? Könyv szerint belefér a különbség bőven még. A hátsó henger jobban melegszik, azért kevesebb a kompresszió?
gyakorikerdesek.hu-ról egy gyöngyszem:
-Van olyan progi amivel zenéket tudok keverni? Ha van nevet is kérnék:D
-Van. Béla vagyok.