Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bátor vagyok.
Fék nélkül még felülni sem szabad rá, nem tudtad?
Melegíteni lehet? Mert akkor felmelegítesz egy adag olajat és beleteszed, vagy nem jó ötlet?
Kár hogy nem én voltam az egyik, akkor biztos meglátogattam volna asszonyt is
Ülni ültem,de fék nem volt rajta és a pinyoba tekertem a verdával ezerrel,lobogott az a kevés hajam.
Itt ám. Tegnap mikor vártam a buszt gumisnál volt egy mocc, gondolom most kapott új pacskert. Volt ám tiltásig forgatás indítás után

Én meg a kertet túrom és idén még nem is ültem nyeregben. Nagyon kéne menni már, viszket a seggem, na meg a ruhát is be kell törni mert nem egy hosszabb úton akarok benne kényelmetlenül ficeregni.
A közérzetem csodás,latolgatom mivel csalogassam ki a gépzsírt a pumpából...............vargabélessel vagy csokiskekszel.

Bacont mégsem ajánlhatok fel.

Lassan fel kell éleszteni a tecumsech motoros csodát,a hándéjt és még ki tudja mit.

Itt a tavasz.
Találkozunk meghívlak egy fagyira,hogy javuljon a közérzeted!

Ma Kaposvárról autóztam hazafelé délután,3 motoros is veretett szembe,lett volna ihletem......
Első kettő megvan épp azt zabálok
Most mitmonnyak.
Alma-banán,eső-jégverés,Tweed zakó-farmer...............
Huhh mittomén,nem szeretnék más gépével susnyást fogni,asszem vizsga is kéne rá.
Meg eszemben se jutott a nagyok és prok gépeivel egy lapon említeni magam.
Maradok a rissz-rossz csokipapíroknál.

Monnyuk ha lesz hozzá kanalam leszervezek egy speed tesztet hogy elmenjen a kedvem.
Ma nagyon bő szavú vagy
Nekem is hasonló volt délután a kedvem mert 22 fok volt és nem tudtam motorozni, csak a kertben egy egyhengeres 4 üteművel
Miért nem veretsz egy kört vele?
Ja.
Kissa gépe?
Tokbe.
egyszer kipróbálnék egy ilyet mennyivel másabb mint a V2 650 SV
1200.
650 1200 1250?
Ja.
Az enyém is beindult 4,5 hónap állás után amúgy egy bandit van a képen?
No, ez is beindult.
http://youtu.be/x6CW1NHuSpk
Sziasztok!
SV1000-ben mitől lehet hogy a hátsó henger csak 10,8bar az első meg 12,1bar, kompressziómérésnél hidegen? Könyv szerint belefér a különbség bőven még. A hátsó henger jobban melegszik, azért kevesebb a kompresszió?
elnézést előre is.

gyakorikerdesek.hu-ról egy gyöngyszem:

-Van olyan progi amivel zenéket tudok keverni? Ha van nevet is kérnék:D
-Van. Béla vagyok.