Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Martin dob amúgy olx meg a többiek tele vannak gyári puff hirdetessel.
Jo lehet tud mindent amit kell, hő olaj stb.
Sziasztok. Tud valaki 650-es hez, 2 szívószelepet vezetővel?
Köszi
Nincs benne "E" betű, és így nincs műbizinylata sem. És műszakin lefényképezik, emiatt kellene valami hivatalosabb dob
De megoldható erős akarattal.
Aluhoz acel csavart? Nem egyszerű
FBS?
Pillanatragasztoval rakd össze az is jó lesz
Hegeszteni nem lehetne?
Kerd ki a legerosebb femragasztot, biztos jo lesz
Nos a loctite 204-est itthon csak nagy szemekkel kamillázva ismerik.

Valamelyik képviselőt felhívták és 221-től indulnak náluk a számozások.
Valszeg valami ipari alkalmazás nagyvödrös kiszerelés két komponens bwekeverésével és ecseteléssel.

Ez felejtős.Javasolta az alkalmazás ismertetése után a 243,242 használatát.
Miért dobták vissza? Nincs hozzá mubizonylatod? Amgy S és N között úgy tudom ilyen téren nincs különbség
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Tőletek! Nincs valakinek SV650S-hez elfekvőven egy gyári kipufogója? Kölcsönbe, vagy reális árért. Sajnos műszakin visszadobták a sportdob miatt Bilincses megoldás lenbe a legjobb. Budapest-Székesfehérvár-Tatabánya környéke. Köszönöm előre is a válaszokat!
A terv ez,de meg messze vagyok,netszerelek meg par honapig.
Vagy fejreállitja a bringát mint anno a kemping biciklit láncolajzáshoz
Ha nem lehet feltölteni akkor a nyomást úgy tudod még gond nélkül felépíteni ha a gyertyákat kiveszed vagy csak a pipákat és addig indítózol amíg nem lesz olajnyomás, utána már lehet rendesen is indítani.
hű banyek ezzel dolgoztál a pontok számából ítélve
úgy értettem a 2 matricát hogy osztrák + szlovén. jó lesz az M7 + szlovén pálya nekem.
Ha van idod a 69 esen gyorsan odaersz.
De gugli mapsz gyorsan letervez.
Ha osztráknak megy az 100 km kerülő,abból már kijön a drágább szlovén matrica ára+gyorsabban odaér,M7+szlovén pályán.
írtam, Lijak a cél, az ország másik vége. Viszont 2 matricát biztos nem veszek annyit nem ér a gyorsaság.
Akkor is az osztrakot javasolnam.Talan olcsobb es hosszabb szakaszon palyazhatsz talan.
Egy cel azert konnyitene a valasztasban.
Simán a szlovén pályán,egyszerű,gyors.
ez innen nézve egy orbitális szopásnak néz ki
Kocsival, ernyő tehát minél gyorsabban odaérni. Motorral majd tekergünk máskor