Menj a Hornet fórumra és faggasd ki őket! Bár úgy is azt fogják mondani hogy a világ legjobb motorja, nem is kell rá költeni semmit, ja és van vagy tíz eladó.
Játszós motornak kéne?
Én is agyaltam már rajta hogy venni egyet olcsón, felcsövezni aztán irány vasárnap a Tesco parkoló.
Csak kérdés hogy mennyire megbízhatók, milyen költségekkel járhatnak, mert ugye nem mai darabok.
Sziasztok
S és N között gondolkodom. (99-02).
Az S annyira nem tetszik, és írták több helyen, hogy kényelmetlen az alacsony kormány miatt. De olcsóbban hozzá tudnék jutni. Kezdő motornak lenne, városi használatra is. Mennyire ajánlott így egy S?
Na először megvárom hogy jársz a dologgal...
Én is agyaltam már rajta hogy venni egyet olcsón, felcsövezni aztán irány vasárnap a Tesco parkoló.
Csak kérdés hogy mennyire megbízhatók, milyen költségekkel járhatnak, mert ugye nem mai darabok.
Gorcsolnek az ujjaid,?
Mennyit lehetne alkudni belőle?
Megirta.
a hátsó lánkereket megforditottam,csak az elsöt cseréltem meg kapott egy Cz láncot
erre volt keret
S és N között gondolkodom. (99-02).
Az S annyira nem tetszik, és írták több helyen, hogy kényelmetlen az alacsony kormány miatt. De olcsóbban hozzá tudnék jutni. Kezdő motornak lenne, városi használatra is. Mennyire ajánlott így egy S?
Amúgy mára Game Over.
Úgy volt hogy nem kell blokktömítő,de kell,gyárilag van egy lehelletnyi rajta.Nekem meg beszáradt az a kotvány.
Szal netszerelés van csak.
Minek?