Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menj a Hornet fórumra és faggasd ki őket! Bár úgy is azt fogják mondani hogy a világ legjobb motorja, nem is kell rá költeni semmit, ja és van vagy tíz eladó.
Nöm.
Rengeteg külföldi van a HAHUN. Vannak egész szépek is.
Na először megvárom hogy jársz a dologgal...
Valld be,jobb a japó technika és le akarod cserélni
Nekem csak ugy kene na....
Játszós motornak kéne?
Én is agyaltam már rajta hogy venni egyet olcsón, felcsövezni aztán irány vasárnap a Tesco parkoló.
Csak kérdés hogy mennyire megbízhatók, milyen költségekkel járhatnak, mert ugye nem mai darabok.
Nem lenne rossz valami légy lom.
Csak nem neked kéne?
Ehh,pedig nincs sok penzem.
Oregedes egyertelmu jele.
Gorcsolnek az ujjaid,?
Sztem nem sokat,kicsi az eladónak az árrés...
Valamiért nem tudok itt írni
Vélemény?

Mennyit lehetne alkudni belőle?
A penz nagy ur,megszepit meg egy banyat is.
igaz, nem lényeg hogy tetszik vagy nem, lényeg hogy olcsóbb. Akkor S.
Mer olcsobb.
Megirta.
Ha nem tetszik az S , akkor mi a kérdés? Soha nem vennék olyan motort ami nem tetszik. Egyébként szerintem N a kényelmesebb.
1x csináltam én is ilyet az sv-vel
a hátsó lánkereket megforditottam,csak az elsöt cseréltem meg kapott egy Cz láncot
erre volt keret
Vásárlás előtt volt szerencsém próbálni egy S-t, azt kell mondjam N- kényelmesebb, de a döntés a te kezedben.
Probald ki,hatha megszokod.
Sziasztok
S és N között gondolkodom. (99-02).
Az S annyira nem tetszik, és írták több helyen, hogy kényelmetlen az alacsony kormány miatt. De olcsóbban hozzá tudnék jutni. Kezdő motornak lenne, városi használatra is. Mennyire ajánlott így egy S?
Nade csak sprét kapott 37000 alatt,nem illene nyúlnia annak a szar láncnak.

Amúgy mára Game Over.

Úgy volt hogy nem kell blokktömítő,de kell,gyárilag van egy lehelletnyi rajta.Nekem meg beszáradt az a kotvány.

Szal netszerelés van csak.
felesleges cserélni, a csere blokkon hátha jó lesz az is
Az kopik hamarabb, a láncolajzósok is cserélnek vagy 3-4 kiskereket mire bármi máshoz nyúlnának.
Tesz a halál.
Minek?