Gondoltam már rá, de lehet, hogy közelről nézve torzítana Ha egyszer tudok szerezni, majd kipróbálom. A felső részére mondjuk mindenképp jó lenne akármi is, hogy este ne süsse ki a szemem a nap, mikor szemből jön
Nekem nagykeretes szemuvegem van de siman tudom hasznalni a bukom (caberg) napszemuveget. Telen az az egy bajom hogy a maszk alol a para pont a szemuvegemre megy es beparasodik
Nincs rá panaszom, vakító napfényél is tette eddig dolgát. Sajnos szemüveges vagyok így napszemüveget nem tudok használni vezetés közben így marad a sötétedős szemüveg és a beépített a sisakban
nem néztem meg, h meddig tart az akc. A bringás sorhoz viszonylag közel volt, lehet h ezek bringás-szemüvegek... lekaptam egyet és már hoztam is. 100% UV. (Állítólag).
dunakeszi Decathlonban 1400-ért bukósisak alá jól passzoló napszemü van. Úgyértem a szára közel van a fejhez, a lencséje oldalra begörbítve, és a szemüveg szára nem takar ki a látómezőből oldalt. Már bánom h nem 2-t vettem (bringára is). namindegy :-).
Kuplung föhenger rep. satz