Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam már rá, de lehet, hogy közelről nézve torzítana Ha egyszer tudok szerezni, majd kipróbálom. A felső részére mondjuk mindenképp jó lenne akármi is, hogy este ne süsse ki a szemem a nap, mikor szemből jön
Na hat azzal inkabb nem kenem be
Lehet valami autó sötétítő fóliával lehetne rajta segíteni, egy csíkot biztos adnak ahol ilyennel foglalkoznak
Nem is kell pinlock, de ha rendesen bekened friss pig fat-el semmi gond nem lesz a párával.
Neeem, a rendes szemuvegem es a buko napszemuvege. Kettot nemtudok felhuzni pinlockot meg nem tudok a szemuvegemre rakni
Szemüveg+napszemöveg a bukó alá? Nem kényelmetlen egyszerre két szemüveg rajtad?
Amúgy a pinlock megóv a párásodástól, Nolanban van az is
Ezreshez kuplung alsomunkahenger felujito szett hogy nez ki? hol lehet beszerezni es mi penz?
Nekem nagykeretes szemuvegem van de siman tudom hasznalni a bukom (caberg) napszemuveget. Telen az az egy bajom hogy a maszk alol a para pont a szemuvegemre megy es beparasodik
Kell rá nyomtani matricát és rá kell ragasztani
Nincs rá panaszom, vakító napfényél is tette eddig dolgát. Sajnos szemüveges vagyok így napszemüveget nem tudok használni vezetés közben így marad a sötétedős szemüveg és a beépített a sisakban
Hianyzik a nevebol a race
Miért nem jó, mert nem menő?
Az én bukómban is van szemüveg, de olyan világos, hogy csak fátyolos időben, vagy lemenő napnál elég. Brutál napsütésben rendes napgépet használok.
Haveri tarsasagban a napszemuveges buko nem jo ami praktikus az nem jo. De ha kezd szurkulet lenni megy a cumi a sotet plexivel
Nolan N103-nál legalább nincs ilyen gond, akkor nyitom vagy csukom le a napszemcsit amikor akarom
ja, meg elfér egy zsebben
Arról nem is beszélve hogy ha az irridium vagy füst plexivel belemész az éjszakába akkor szívás van
Mondjuk kene hozza egy viztiszta plexi is ehhez.
a 19EFt-os füstszínű, és a 30EFt-os iridium plexi helyett ideális megoldás, plusz így egy pinlockot is spórolok (mert a víztiszta pleximben van) :-))

illetve a csere is lényegesen egyszerűbb LOL
Nekunk van citromsarga meg a vilagosbarna. A barna jo, nyugtatja a szememet
nem néztem meg, h meddig tart az akc. A bringás sorhoz viszonylag közel volt, lehet h ezek bringás-szemüvegek... lekaptam egyet és már hoztam is. 100% UV. (Állítólag).
Vegulis megnezhetem az itteniben is.
Meddig tart?
Mar a hatarido?
sziasztok,

dunakeszi Decathlonban 1400-ért bukósisak alá jól passzoló napszemü van. Úgyértem a szára közel van a fejhez, a lencséje oldalra begörbítve, és a szemüveg szára nem takar ki a látómezőből oldalt. Már bánom h nem 2-t vettem (bringára is). namindegy :-).
Sziasztok,

Briggs Walbro LMS-32 karburátorhoz keresek felújító készletet vagy karburátort. Nincs valakinek esetleg elfekvőben?

Főleg ez érdekelne: