Ezeket nem akarod, főleg a Mol után nem, mi bajod a Mollal? Az általános gond, hogy nem rázzák fel eléggé és így csak a híg lötty jön ki, de ha jól használja valaki akkor a legjobb jelenleg, a Würthöt mondják még jónak, de azt még nem próbáltam.
Helló mindenki. Új vagyok az oldalon. Van egy sv650s em 2004 es. Mostanában elkezdett fájni a jobb kezem sajnos, és szeretnék infókat kérni esetleg tel számot is a kormány túrásítás ügyében. Olvasgattam régebbi témákat erről de az már évekkel ezelőtti hozzászólások voltak. Aki tud kérem segítsen.
Akkor azt is cseréljük hamarosan esetleg a vezérléssel együtt. Amúgy egy K4-es Scenis lett, nem ilyet akartam főleg nem 1.5-öst, de ezt találtam a sok megnézett közül a legjobbnak ráadásul egész jól egyben van, kicsit gyengusz, de hát már tán elég lesz, száguldozásra ott a motor.
Az injektor és nagynyomású gondra gondolsz? Abban már szagértő vagyok. Annak jelenleg nincs jele, de mivel km. van benne bőven így azt gondolom, hogy már javították legalább 1X.
Sziasztok. SV 650 2003-ból Eladó 1 pár elsőteló. Mind2 krómszár görbe, csizma, és a tartófülek hibátlanok, illetve 1 pár féktárcsa, melyből 1 szép állapotú, másiknak a rotorja görbe. Biztositóban NEM voltak. Ár megegyezés szerint.
Valaki használja ezek közül valamelyiket:
link
link
Eddig Mol-ost használtam.
Fotengelycsapagy?
1,5 dci?
Ez is kérdés volt.
Tudod inkább kérdezek mint elcseszem.
Nem más.