Amúgy Zoli jól látod. Kb van még a közepében 5-6000km főleg az én stílusommal. Szeretek döntögetni. Nekem ez egy fél szezon lenne. Tavaj nyár közepén cseréltem őket.
Sokat dolgozol, nincs időd elmotorozni a pénzedet.
Mondjuk ha lesz rá lehetőség, én is vállalok szombati munkákat, aztán még mindig ott a vasárnap motorozni.
Képről ezekben van egy 3-4000 Km.
Az egy fél szezon,
Én használnám és sasolnám a pumigumi,itt az oldalon felbukkanó használtgumis hirdetéseket vagy ha sportosabbat keresel brian készletét megnézve eldöntheted mi lesz a következő szezönfélidő gumija.
És letudva a szezont sporolhatsz télen egy újra.
sziasztok,
vettem új csizmát, ami végre nem nyomja a nagylábujjkörmömet. Így "eladó" lett a SUOMY sportcsizmám. Fehér, és használt (talán 4 szezont mentem vele?). A gyári csavarjai (bokacsavarodás-gátló, stb) közül párat elhagytam, ezeket imbuszfejűvel pótoltam. Ha innen a fórumrl valaki kéri, én ajándékba odaadom, mivel tényleg használt (de nincs szétkopva). 45-ös lábra lenne jó (az enyém 45 és 46 közötti). Záródása zipzár, tépőzár, csat.
Kb így néz ki (talán előző verzió), de mindenütt fehér: kép
Szóval, ajándék, kéri valaki?
Kidobni egyszerűen sajnálom.
Hült helyük maradt,a lépcső megőrizve a majdani akna lépcsőjének,meg pár 40x40-es szál.
Most van egy vagon leszakadt tűlevél a jégkár miatt és lábon a fa többi része amit ki kell vágni.KB 15-20 méter magas.
Teherjárgányt nekiálltam ledrótkefézni de irtó lassú meló.
Motort is össze kell legózni.
Mondjuk ha lesz rá lehetőség, én is vállalok szombati munkákat, aztán még mindig ott a vasárnap motorozni.
Az egy fél szezon,
Én használnám és sasolnám a pumigumi,itt az oldalon felbukkanó használtgumis hirdetéseket vagy ha sportosabbat keresel brian készletét megnézve eldöntheted mi lesz a következő szezönfélidő gumija.
És letudva a szezont sporolhatsz télen egy újra.
Eladom a gumiaimat, ha érdekel valamkit:
Pirelli Diablo Rosso II
vettem új csizmát, ami végre nem nyomja a nagylábujjkörmömet. Így "eladó" lett a SUOMY sportcsizmám. Fehér, és használt (talán 4 szezont mentem vele?). A gyári csavarjai (bokacsavarodás-gátló, stb) közül párat elhagytam, ezeket imbuszfejűvel pótoltam. Ha innen a fórumrl valaki kéri, én ajándékba odaadom, mivel tényleg használt (de nincs szétkopva). 45-ös lábra lenne jó (az enyém 45 és 46 közötti). Záródása zipzár, tépőzár, csat.
Kb így néz ki (talán előző verzió), de mindenütt fehér: kép
Szóval, ajándék, kéri valaki?
Kidobni egyszerűen sajnálom.