Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok, van valakinek rendszámtábla világítása? Tudnék rá vevőt.

Hült helyük maradt,a lépcső megőrizve a majdani akna lépcsőjének,meg pár 40x40-es szál.

Most van egy vagon leszakadt tűlevél a jégkár miatt és lábon a fa többi része amit ki kell vágni.KB 15-20 méter magas.

Teherjárgányt nekiálltam ledrótkefézni de irtó lassú meló.
Motort is össze kell legózni.
Amúgy Zoli jól látod. Kb van még a közepében 5-6000km főleg az én stílusommal. Szeretek döntögetni. Nekem ez egy fél szezon lenne. Tavaj nyár közepén cseréltem őket.
Fel szoktál még riadni éjszaka, verejtékben úszva a galambházak miatt?
Megy másra,nem a pénz,(az mindig annyi adódik amiennyi kell)az idő.
Sokat dolgozol, nincs időd elmotorozni a pénzedet.
Mondjuk ha lesz rá lehetőség, én is vállalok szombati munkákat, aztán még mindig ott a vasárnap motorozni.
Márakinek.
1/4 szezon
A hét közepén lesz egy kis eső, remélem lemossa azt a töménytelen mennyiségű port az utakról!
Ahogy gondolod.
Nem mondasz hülyeséget... De én már ebben a szezonban szeretnék mást kipróbálni.
Képről ezekben van egy 3-4000 Km.
Az egy fél szezon,
Én használnám és sasolnám a pumigumi,itt az oldalon felbukkanó használtgumis hirdetéseket vagy ha sportosabbat keresel brian készletét megnézve eldöntheted mi lesz a következő szezönfélidő gumija.
És letudva a szezont sporolhatsz télen egy újra.
Nem akarok megint kirakni majd 70e forintot egyszerre. Így próbálok csökkenteni ezen a terhen.
Én elhasználnám a helyedben.
Sziasztok!

Eladom a gumiaimat, ha érdekel valamkit:

Pirelli Diablo Rosso II
sziasztok,
vettem új csizmát, ami végre nem nyomja a nagylábujjkörmömet. Így "eladó" lett a SUOMY sportcsizmám. Fehér, és használt (talán 4 szezont mentem vele?). A gyári csavarjai (bokacsavarodás-gátló, stb) közül párat elhagytam, ezeket imbuszfejűvel pótoltam. Ha innen a fórumrl valaki kéri, én ajándékba odaadom, mivel tényleg használt (de nincs szétkopva). 45-ös lábra lenne jó (az enyém 45 és 46 közötti). Záródása zipzár, tépőzár, csat.
Kb így néz ki (talán előző verzió), de mindenütt fehér: kép
Szóval, ajándék, kéri valaki?
Kidobni egyszerűen sajnálom.
valaki ismeri ezt a céget Martonvásár ? Varta akkut vennék tőlük itt a legolcsóbb : http://www.akkutop.hu/index.ph...
Hát rühellek mindenféle kerti munkát ezért inkább visszalépek ettől a férfias küzdelemtől és foglalkozok a saját lányommal
Hú, Shiver! Tényleg harapós lehet
Van az a pénz, gondolod össze tudod dobni az asszonnyal?......,de tudod mit, lepj meg.
Gyerekek, nyugalom békesség! Küldöm nektek a két aranyoskámat ma estére, de vigyázzatok velük, mert nagyot harapnak.
Ja, teljesen igazad van. Te nem hencegtel. Oke. De sohasem arra valaszolsz amire kene. Na mindegy. Ilyen vagy Te
Mi beszélünk a fórumtárs gyönyörűsééges leánkájáról... ezek meg had vitázzanak.
Én már csak arra tudok gondolni hogy milyen szép pár lennénk Dóri és én...