Tudjátok hány motorom van és hány autóm? Mindegyikből pontosan 1, de volt mikor mindegyikből 4. Azt nem értem, hogy jön ez ide? Irigy vagy? Dolgozz és Te is vehetsz magadnak amit akarsz. Életem során szüleimtől 1db Trabant 601-es "gépkocsit" kaptam 14 évvel ezelőtt 50E ft-ért. Azóta az ég világon semmit nem kaptam senkitől, és amim van azt a két kezemmel kerestem meg napi 10-11 óra munkával mint szerelő. Aki erre irigy (vagy nem is tudom mi a gondja vele) az beteg ember. A mostani motorom meg neked azért nem eladó mert ilyen kis buzinak mint te nem adom el, és nem azért mert nem kell a pénz. Amúgy a neked illetve a te szót nagy betűvel szoktam írni, ha hozzád szólok nem véletlenül kicsi Szép álmokat pisihuszár!
Aaaaaa, pedig nagyon igyekeztem ezzzel a félbehagyott lengővilla szöveggel. Te voltál vele a célpont.
Ezt most akkor vegyek egy múltkorjában említett "bemutatásnak" részedről?
Ja,bar ne altalanosits,a daytona 675 a vilag 100% a szerint irto jol nez ki es szexi dog.
A dl nel rondabb nem sok van a gsxr elmegy az uj gsx 1000 mittomen mi szerintem jol nez ki.
Zoli, semmi bej ezzel. Te szereted, én nem. Szerintem csúnya egy Triumph mint az állat, szerinted nem. Azért gyártanak ennyi motort és csoki fajtát, hogy megtalálja mindenki a magának valót.
Én itt le tudok állni beszélgetni bárkivel normálisan. Így van Te vagy talán az egyetlen sv-s akit utálok, leírtam már a véleményemet rólad. És milyen érdekes másokkal is passzolt a véleményem (olyanokkal akik ott voltak Mecsekben is).
Álszentet meg ne játszd légyszives, tudjuk hány autód van meg hány motorod és tudjuk hogy te nem akarod eladni a motorodat.
Érdekes módon azóta lettem nagy utálat tárgya amikor mondtam hogy nem szeretném megvenni a motorodat. Utána hirtelen már nekem nem is adtad volna el. Hibátlan karcmentes gyári állapotú gép és mégis neha bekerül ide hogy hát van neked egy fél motornyi törött alkatrész
Tasi tema lezartam,van velenyem rola,nem jo,de nem hangoztatom,felesleges,sot a kommunikacio is felesleges vele.
Nem miattam (bar en is jobban elvagyok miota leszarom mit blablazik) hanem a tobbiek miatt.
Ha eszrevetted volna a legtobben siman atmenek az onreklamokon,a nagyarcu beszolasokon meg a tobbin,a rajongok es az olcso szervizre ingyen tanacsra otletre vagyok sztaroljak,imadjak,megdicserik,hizelegnek neki szerintem igen csak jolesik az egojanak oszt kesz.elmegy vonatozik,szerel es van par nap szunet.
Ha nem zolnal be neki megusznank par feszbukos videoval es nem lenne feszko.
Szoktam magamról illetve a motoromról áradozni? Mikor tettem ilyet? Ellentétben veled én soha nem írtam, h körbemotorozok itt bárkit is (te többször is, más fórumokon is) semmilyen személyes tulajdonságomat nem említettem itt még szerintem Nektek (főleg nem neked) Motoromról szintén nem emlékszem, hogy írtam volna bármit is (ellentétben veled, mint az elmúlt 1-2 hónap is mutatja, sok képpel illusztrálva) Szóval HA képességed engedi, nézz magadba egy kicsit és vegyél vissza az arcodból (nem csak itt a többi fórumon is, mert látom több helyen közkedvelt fiúcska vagy) Gondolom hihetetlen a részedről, de senkivel egy rossz szót nem váltottam még itt, és élőben sem (kivéve veled) Visszanéztem, jan 25-én szóltam hozzád utoljára, azóta te heti 2x beszólogatsz. Miért? Buzi vagy? Személy szerint utállak mint az étcsokit, mégsem hozom ezt tudtodra minden nap.
Mondtam neki én is, hogy ne vegyen biciklit, mert azt csak szerelni kell. Van egy 3 betüs márka, aki nem akar szerelgetni, és egy megbízható erős gépet keres, az onnan vásárol! Na mindegy, ez nem a reklám helye!
Sokat tanultam a napokban, kihozza belőlem. De muszáj.. a hétvégén majd a Mecsekben rápihenek. Nem jöttök fel? Eljöttök pályán, Orfűn iszunk egy kávét, Mecsekpihenőnél zoli táskáját telepakoljuk burgerekkel és már mehettek is!
Hiába próbálsz az utamba állni Uraság! Tán maga is a kislány kegyeire pályázik? Nosza -neki énmondom, ennek már a fele sem tréfa! De ilyen félkegyelmű galambpostával küldött kommenttel ne tessék már próbálkozni, hiszen az esélyek ettől még nem változnak! A vak is látja, hogy a kedves apuka - egyelőre ismeretlen, ámdebár gyönyörű- kislánya a komolyabb férfikategóriát keresi, s alighanem ide sorolhatom jómagamat is! Ezúton is csókolom a kezét!
Ezt most akkor vegyek egy múltkorjában említett "bemutatásnak" részedről?
A dl nel rondabb nem sok van a gsxr elmegy az uj gsx 1000 mittomen mi szerintem jol nez ki.
Remelem erted mirol dumalok.
Álszentet meg ne játszd légyszives, tudjuk hány autód van meg hány motorod és tudjuk hogy te nem akarod eladni a motorodat.
Érdekes módon azóta lettem nagy utálat tárgya amikor mondtam hogy nem szeretném megvenni a motorodat. Utána hirtelen már nekem nem is adtad volna el. Hibátlan karcmentes gyári állapotú gép és mégis neha bekerül ide hogy hát van neked egy fél motornyi törött alkatrész
Nem miattam (bar en is jobban elvagyok miota leszarom mit blablazik) hanem a tobbiek miatt.
Ha eszrevetted volna a legtobben siman atmenek az onreklamokon,a nagyarcu beszolasokon meg a tobbin,a rajongok es az olcso szervizre ingyen tanacsra otletre vagyok sztaroljak,imadjak,megdicserik,hizelegnek neki szerintem igen csak jolesik az egojanak oszt kesz.elmegy vonatozik,szerel es van par nap szunet.
Ha nem zolnal be neki megusznank par feszbukos videoval es nem lenne feszko.
Meg fenyot egettem.
Kellett neked sv,a hornettel csak menni kellett!
Beszélgessünk arról hogy ma hatalmas munkálatok közepette képes voltam kiszedni az elsőtelókat