Momentán a motoron van de azt nemadom.............ilyet szerintem helyi motorboltban vagy polcról vagy rendelésre adnak.
Esetleg a sugot kérdezd baján.
Azért választottam ezt ha szegény Anyám meglátja legalább a zene legyen nyugtató Amúgy igen ha pár dolgot tudsz és betartasz és nyugodt időben úgymond gyogyiban repülsz nagy bajod nem lehet
vmi vidámabbat is választhattál volna
...bár a végén jót vigyorogtam,le mertem volna fogadni hogy arra illesztetted és csak azért választottad ezt a zénét
amugy meg htalmas élmény lehet,gondolom a veszélyessége meg olyasmi mint a buvárkodásé: ha az alapvető szabályokat betartja vki akkor szinte kizárt a baleset
(egy műhold meg bárki fejébe beleállhat bármikor,és nemcsak alaszkában )
Beiratkoztam tanfolyamra, azt végigcsináltam, aztán vettem saját cuccot és idén szeretnék minél több helyre eljutni vele.
Kipróbálni tandemben lehet, egy pilóta felvisz, nekem az annyira nem tetszett, arra írtam hogy olyan mint motoron hátul ülni én úgy félek rajta ha csak visznek
A következő hegy mögött az már a tenger és a Krk sziget, odáig nem mentünk mert a másik hegyet nem szerencsés megközelíteni a turbulenciák miatt. Ez a videó kb. 650m magasról indul, másnap voltam az 1033 méteren onnan jobban belátni az egészet, csak ott hamar kikapcsolt a kamera.
Auto,motorversenyen is azert szenvedem vegig azt a borzaszto uncsi korozest hatha blvalaki taknyol egy irdatlan nagy medvest.
Tok felvillanyoz mikor rongybabakent ide-oda kalimol kezzel-labbal az ipse.
Mondjuk ezt egy csajnak ocsivel eloadtuk igen elenken vizionalva.........majd elsirta magat hogy a pasija motorversenyzo.
Esetleg a sugot kérdezd baján.