Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Momentán a motoron van de azt nemadom.............ilyet szerintem helyi motorboltban vagy polcról vagy rendelésre adnak.
Esetleg a sugot kérdezd baján.
Sziasztok. Vkinek nincs esetleg ilyen alkatresze hogy legyen tükör tartóm? Az előző tulajdonosa kormányvégi tükört rakhatott fel...
Köszi
Azért választottam ezt ha szegény Anyám meglátja legalább a zene legyen nyugtató Amúgy igen ha pár dolgot tudsz és betartasz és nyugodt időben úgymond gyogyiban repülsz nagy bajod nem lehet
Zoli, figyellek már egy ideje... szerintem te minimum szocipata vagy, de inkább pzsihopata
Ez nagyon dúrva! Nagyon tetszik!
Ejtőernyőt nem próbáltam, de próbáld ki mindkettőt aztán hátha megtetszik valamelyik. Kalocsán a reptéren szerintem mindkettőre van lehetőség.
vmi vidámabbat is választhattál volna
...bár a végén jót vigyorogtam,le mertem volna fogadni hogy arra illesztetted és csak azért választottad ezt a zénét
amugy meg htalmas élmény lehet,gondolom a veszélyessége meg olyasmi mint a buvárkodásé: ha az alapvető szabályokat betartja vki akkor szinte kizárt a baleset
(egy műhold meg bárki fejébe beleállhat bármikor,és nemcsak alaszkában )
Ejtoernyo vagy a siklo erdekesebb tandemban? tetszene a szabadeses nagyon igaz teriszonyom van de azert tetszene
Az megvan mikor az air americaban a rakodomester kiesik a hatso ajton oszt a kezdo pilota brpanikol?
Beiratkoztam tanfolyamra, azt végigcsináltam, aztán vettem saját cuccot és idén szeretnék minél több helyre eljutni vele.
Kipróbálni tandemben lehet, egy pilóta felvisz, nekem az annyira nem tetszett, arra írtam hogy olyan mint motoron hátul ülni én úgy félek rajta ha csak visznek
Szerintem lodd le,vagy csereld at olyan robotpilota fahangra hogyaszongya " pull up"

Mielott pont osszezuz egy gyerekotthont leszallas kozben.
Megint tanultunk vmit!
A következő hegy mögött az már a tenger és a Krk sziget, odáig nem mentünk mert a másik hegyet nem szerencsés megközelíteni a turbulenciák miatt. Ez a videó kb. 650m magasról indul, másnap voltam az 1033 méteren onnan jobban belátni az egészet, csak ott hamar kikapcsolt a kamera.
Egyszer kitalaltad hogy akarsz ernyozni, vettel egyet, vegig hallgattad a fejmosast vagy hogy mukodott ez? Hogyan lehetne kiprobalni?
Titkolt szadista éned megvillant!
Auto,motorversenyen is azert szenvedem vegig azt a borzaszto uncsi korozest hatha blvalaki taknyol egy irdatlan nagy medvest.
Tok felvillanyoz mikor rongybabakent ide-oda kalimol kezzel-labbal az ipse.

Mondjuk ezt egy csajnak ocsivel eloadtuk igen elenken vizionalva.........majd elsirta magat hogy a pasija motorversenyzo.
A variometer sípol, a sűllyedés folyamatos az emelkedés szaggatott és a tempó szerint változik a hangmagasság
És ezt te ingyen csinálod? még ha fizetnének sem mennék fel ilyen magasra
Ezt meg tudom erteni,rettento magasnak latszik.

Bar en nem a magassagtol felek,hanem hogy leesem onnan.
Sugárzik az optimizmusod!
A taps a zenében van, először nem is hallottam mert nem néztem végig amikor kiválasztottam a youtube zeneszerkesztőben, de viccesen jön ki tényleg.
Úgy hallatszik mintha sírna félelmében.
Szép így fentről.
El tudtatok reppenni a tópartig is?
Csak illendosegbol tapsoltak,igazabol tengernyi vert,szenvedest es zuhanast vartak.

Es miaszar nyivakol a hatterben.?