Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem simán elhagytad,a táska nem gagyi,a felső rögzítése viszont elég egyszerűnek tűnik.
kicsit más az érzés ha 1000m magas hegyen vagy, vagy ha 1000m levegő van alattad, mindjárt próbálok valami videót

amúgy olyasmi idő volt ott is mint itthon 12-13 fok, pünkösdre már remélem pont jó lesz
Bármelyik gépműhely, de nagy csodát ne várj, kevés ez a darabszám ahhoz, hogy egyáltalán a gépet beállítsa hozzá vagy annyit kérne érte amennyit úgysem fizetnél ki, valószínűleg az ismerősöd is ezért nem áll neki.
Nincs közületek valakinek olyan ismerőse itt Budapesten, aki tud esztergálni?... Rajzoltam magamnak 4 db tengelygombát, de otthon akinek odaadtam az baszik megcsinálni. Már 2 hónapja írogatok neki hogy mivan, de cseszik rá.
Érdeklődök, nincs valakinek egy Sv650-je eladó?(2003 utáni.)
Keresek egy nagyon "gyárit", amit érdemes lenne megvennem.
Ha esetleg valakinek van, vagy esetleg ismersz ilyent, kérlek jelentkezz:
needee@maffia.hu
No, Krisztivel elgurultunk Egom felé és át a túloldalon vissza+komp, jó volt és valamennyire megy is a jármű bár nem egy fürgeszarvas. Viszont lett üröm is a mai dologban, elhagytam vagy ellopták az egyik oldaltáskát. Sajna (ezek után igen bár vásárláskor örömködtünk ennek), hogy nem gagyi a tatyó és ennek megfelelően igen drága ráadásul ezt a típust már nem gyártják csak hasonlót. Anita igencsak örült.
Azt hittem sikliernyoben is van tandem
Ugyan,vele volt a Majré!
Egyedűl voltál ?
En meg aszittem kifekudtel.
Komoly?
Voltam már 2800 felett motorostól,fejlődj!

Elég hűvös van lent ugye?
Tegnap voltam először 1000m felett, király volt ki kéne próbálnod
Megnyitás új lapon mert így szart sem látni belőle
Sziasztok. Valaki tudna küldeni egy képet 99-03N es svn a jobb oldali tükör és tükörtartóról? Hiányzik a gépről....
Hat jobb is hogy te nem voltal...
Ha csak egyedül vagyok akkor lehet, hogy el sem indulok. Majd reggel meglátom.
Majd ìrjátok ki hogy merre. Lehet becsatlakozok amikor magamhoz tèrek.
De te nem szamitasz,meg az orszagban sem vagy.
Ja, jó sokan csapattunk. Völgyben lement az útról egy srác is.... de fasza volt
Én se nem
Én sem
En nem voltam.
Mindenki orfun volt? Mondom ma mar nem megyek le mert unalmas erre mindenki ott van
No, holnap valami Bp. környéki rövid?