Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Autóval voltunk, egy kis családi kikapcsolódás.

Igen találkoztunk a rallysokkal, a kavicsokat is láttuk az utakon, valaki igazán lesöpörhette volna utánuk
Nem is láttalak....

Találkoztatok a tréningező ralisokkal? Össze kavicsozzák az utakat rendesen...
Ma voltunk lenn Orfűn és Pécsen, sok-sok kétkerekűvel találkoztunk, voltak akik ügyesen vették már a kanyarokat
Május 1-re gondolhattál szerintem ami 4 napos lesz, de akkor mi nem érünk rá ballagás okán és az van 3 héttel Pünkösd előtt.
Most néztem meg én is, hogy 2 hét múlva húsvét.
Akkor majd megnézzük valamelyik hegységünket, vagy valamelyik elcsatoltat.
Na akkor itt már van egy átfedés a túrák között.
Nagyon lemennék Horvátba is. Majd meglátom addig.
Húsvétkor még nagy eséllyel hűvös van egy 3 naposhoz viszont 1 naposból lehet kettő is.
Pünküsdkor érünk rá családilag így mi 3 motorral akkor horvát felé vennénk az irányt amihez persze jó lenne ha minél többen csatlakoznának.

Húsvéti hétvégére nem terveztek valami túrát?
Bobek azt hiszem pünkösdre szervezi a Kazán-szoros túrát.
Így már értem az F vs E-t, de eleinte nem akartam értetlenkedni mondván biztos tudsz valamit az XVS-ról amit én nem így nem égetem magam.
Olyan lett mint a ganja kepein latsz csak gyengebb.
Nagy csattogo vonat,de anita tuti lavcsizza.
Nem.... ....volt amúgy kép amikor lefoglalózta 2 hete.
Nem GS lett?
F vs E? A fene tudja, csopper oszt annyi, szerencsére megy 140-et így a hosszabb túrákon legalább nem kell 100-al döcögni a pályán.
Kriszti a legkisebb?
Milyen amúgy a gép? F, E, mikori?
Én ma is szaladtam egy pár százast itt a környéken.
Nagyon nehezen mennek a kanyarok még.
Hááát, holnap gondoltam, hogy mennék valamerre egy rövidet, de én mennék Anita gépével és vinném a Krisztit így nagy száguldozás nem lenne.
Igazából nincs bár az elsőnél az adatlap nem MA2-őt ír, de a dobozon rajta van viszont az is igaz, hogy a netes boltok oldalain a fényképek nem mindig az eladandó terméket mutatják. ....itt inkább az ár aggaszt, de nem akarok megint előjönni azzal, hogy mi az igaz és mi nem.
van számottevő különbség ( ár és mennyiség lényegtelen ) a jelenleg kapható két fajta Motul 5100 10w-40 ? ezekre gondolok : http://gepex.hu/motorkerekpar/... másik fajta :http://olajshopnet.hu/spd/1040...
Most legalabb lehet normalis tempoban motorozni
Ezmost így sikerült. Majd jövő héten 1000000% legálba már lehet megyek egy karikát a Mecsekbe. Vasárnap megy a motorom a Szilárdhoz. Legközelebb mikor jövök haza, már csak el kell hozni. De már nagoyn várom a hónap végét, nincs píz. Megjött a rendszámvilágításom, Pénteken azt kell véglegesíteni. Meg akarom csinálni hogy az indexek rendesen álljanak, ne felfele nézzenek 45 fokban. Plusz a maradék helyeket valami fekete szilóval kinyomom, hogy a víz ne találjon be. Azthiszem nagyvonalakban ennyi. Ezen a hétvégén nem tudok segíteni kitolni az SV-t az árokból, sajnálom ..
Igazi retardalt vagy 5fokban motoroztam ma meg 18at mutat arnyekban a homero es nem motorozol
Ja, tanulni kell, ezt a hetet meg kell húzzam most ami jön.. szerdáig legalábbis. Pénteken meg forgalmi vizsga!
Te inas te meg pesten vagy motor nelkul?
Uriember vagy ............ Napi szóvicc megvolt
Bemutatni barmikor bemutatok.