Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is feltételeztem, hogy más juttatja oda. Az eszed majd a Mecsekburgeren jár aztán meg is lesz a baj... NAneeeeeem, nem feltételezek ilyeneket, no. De azért majd bemutathatjátok a környéket egy hétvégi program keretein belül.

Nem adom oda senkinek.
Majd a Triumphot segítek kitolni az árokból
Ja,bar a matra ritka,pilis tuti,meg par hetig netszerelek utana hajra.
Te /Ti sokat motoroztok Mátrában, vagy itt Pest körül valahol? Lehet majd csapódom április elején pár karikára.
Kicsit kérdezősködök mer ez a kupec imádja....................

A spuri hatékony lehet elkoszolódott AGR szelepnél is vagy ahhoz már kevés?
Kizárt.
Meg lehet szokni
Csak az öreg 1100-est ne hozzátok, aki beszólogat csak mert klimaxos..
nem mondasz hülyeséget, mert ott mindig jó idő van.
Csak hát mire leérünk ránk esteledik.
Képek?
Vasárnap általában jó, ha ráérek meglesném az új jövevényt.
Na megjott a fő szakemberunk is
Tudom nem ide tartozik, de megkérdezhetem, hogy Ti hány évesek voltatok 5 éves korotokban? Az eredménye kell a hengerfejcsavar lehúzási nyomatékának megoldóképletébe. Köszönöm
"okoska kérdező" = amit most Te csinálsz csavar témában
Te energia vámpír
Faszt értesz.
Kom. OFF.
Ne magyarázkodj, mert nem érdekel
Azt meg tökéletesen értem, hogy komoly kihívást jelent számodra 2 azaz kettő darab csavar megfelelő nyomatékra húzása
Inkább 2x kerdezek mint egyszer leessen.

A baj hogy ráérős gazdagnepperekkel ellentétben elég kiszámíthatatlan a munkaköröm mind időben mind idegzetben,vagy csak régen könnyebb volt esetleg jobban birtam a hogyismondták "okoska kérdező" már elfelejtettem én szimplán energiavámpíroknak hívom.
Szóval utólagis bocsánatot kérek hogy December végétől március végéig ugyis a sarokban rohadó motorhoz nem nyúlok hanyatthomlok szétdobom a szálló porban majd összerakva ugyanúgy 4 hónapot hagyom állni.
Hanem mostanában kezdek valódi munkához.

Van KB 200 más teendőm is előtte,közben,helyette.
Akkor az eddig itt bemutatott munkáidat ismerve kb szeptemberre kész is lesz Azért a Triumphnál is jó nagy hülyék dolgozhatnak, senkinek sem jutott eszébe, hogy a neten kérdezgesse, hogy kell-e menetrögzítő
Azt en is.
Eddig kb 3,5 honapnal tartok.
Rendelesi idokkel egyutt.
Es meg csak neki se alltam.
Ha nekiallok kb egy felnap.
Eleg sok videot,kepet atnyalaztam jo netszerelokent.

Hát akkor csak így tovább. Remélem a vízpumpa-saga nem ér meg több évadot
A 243-as -55-+180 közti üzemi hőfok és 26 Nm az oldónyomaték,a 270-es ugyanilyen üzemi hőfok,33 Nm oldónyomaték kéziszerszámmal nem oldható,csak 300 fokra melegítve.

Marad a 243-as a biztonság kedvéért.
Az alkalmazható olajjal szennyezett területen is.
Nem, adott hőfokra melegítve oldható.
Tévedni tetszik,még csak egy csavart se szedtem ki belőle,várom a motoyót,valahol ipswitch és egy német depo közt van.
Szeretnék bekészülni és tanulni a profiktól.................mondom a profiktól nem egy saját bevallása szerint nem szerelő eladótól,nepertől,rosszul kinéző kupectől.
Zoltán!
Ne cifrázd túl! Amit kiszedtél azon láttál menetrögzítőt? Ha nem akkor te se tegyél és ha 15nm-et ír a manual akkor annyival húzd le. Addig variálsz amíg a végén az új motyód is hazavágod
csak menetjavító