Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ó, nem probléma! Remélem egy Úr a fiatalember! Ha ezen múlik én pünkösdre alezredes leszek! ... s nefélj! A kertimunkában, takarítésban mindig segíteni fogok após-anyóséknak!
a Dani elég masszív kiállású fiatalember, szerintem nem okozna problémát
A 20 évesnek épp katona barátja van és most vett motort, ha gondolod pünkösdkor megismerheted Őket.
Sanyibácsi! Tessék már elmondani nekem... nincs véletlenül egy 20 év körüli leánkája? Vigyáznék rá, mint a szemem fényére! Mecsek tövében az egész sv fórumnak ingyen kempinget intéznék, kalácsozással egybekötve. Erre van már emberem is! (Csak Zolinak ne szóljatok, mert nincs annyi alapanyag a kalácshoz!) Persze ez nem lekenyerezés, istenőŐŐrizzen, csak egy sv-s kolega azt beszéli, hogy abban a bizonyos családban igenszép hölgyemények vannak!
Persze, nem probléma, ha az svket szereti, de ha komolyabb motorok iránt érdeklődik (gondolva itt KTM egyes műveire), az csak előny!
Ez lesz az út: link

Tribanj pedig, valami kis falucska.
ilyet nem találok a térképen, Tribunj van meg Triban, meg Tribalj ahol most voltunk
Amúgy ha nem magadról vagy a motorodról kellett áradozz volt egy normális szavad is ?
Ne bántsd már a Zolit, egy pillanatig azt hihette, hogy végre mondott egy poént
Még rosszabbakat is.
De tudod hogy vagyok vele?
Erre szokták mondani, hogy "kibaszott okos vagy" nem?
Tribanj. Karlobag után lefelé. Valószínű Zadarba is legurulunk.
A tengerparton.
8-ason hol?
Jóféle!
Sajna sokat fogsz érte kérni!(nekem)
Mint mondta osztrák úr a modellező oktatáson magyarországon csak buckák vannak nem hegyek.
Remélem Május elsején se lesz rossz idő, mert foglaltam szállást a 8-as úton, 9000Ft-ért két főre reggelivel, tengerre néző szobával a parton.
Kihagyhatatlan volt számomra
Jó menjünk. Szokott módon amúgy is mindenki arra megy és olyan tempóban ahogy és amilyenben akar csak a szálláson fussunk össze este és igyunk.
Lehet,hogy veletek a tengerre,hegyekben még hideg van olyankor,de konkrét terv még nincs,addigra egyszer már biztos,hogy megjárom a partot....sőt már tegnap is voltam horvátban...
Hova mennél akkor?
Talán autósok felszedték, motorost állítottam meg aki Egomtól végig mögöttünk jöttek Nagymarosig kb 15 percel, de nem látták így nem mentünk végig vissza csak kb 10km-t.
Hááát alapból erre gondolok, de ehhez mindkét zárnak ki kell oldódnia és mikor észrevettük akkor mindkettő teljesen nyitott állapotban volt, amúgy eredetileg jár hozzá egy speckó kettős zár lakattal amit nem kaptunk hozzá. Most ott tartunk, hogy lesz majd Bstar ami 25-be kerül és kétszer akkora no meg új. persze ha valahol valaki megleli akkor visszavenném.

Írd ki minden fórumra, hátha valaki belefutott.
Remélem is,eddig úgy van,hogy ráérek pünkösdkor....
jaja egyedül, tandem utasként nem olyan jó, olyan mint motoron hátul ülni
írtam e-mailt