a qrva láncgyártó lobbi nem hagyja hogy továbblépjünk,csak a béjemvé int be nekik
az f800-as bmw-n kibir 40.000km körül a szij,(helyette csapágyat kellett cserélni)
...de sv-t is szijasitott vki az svmedián
egyébként meg festékboltban lehet kapni petróleumot,igaz nem olyan csilivili dobozban mint a motulcastrolrepsol lánctisztitó
...és persze turaemelő segitségével kell tisztitani meg fujkálni
Én mostanában olajjal tisztítom. Egy tenyérnyi frotír anyagot (rossz törölközőből) beitatok vmi olcsó motorolajjal (van itthon), és azzal többször átdörzsölöm a láncot. hagyom állni egy ideig, aztán száraz ronggyal letörlöm a maradékot. Utána láncspray, ...és az 1. gurulás után letörlöm a felnit is Ezt mondjuk kb. 2000-enként megcsinálom, egy teljes szezon dzsuvájához már petróleum kell.
Én petróleummal szoktam. Egy nagy, talán literes flakon sokáig kitart és olcsó. Csak a szaga borzasztó!
Magam részéről egy rongyot szoktam átitatni és azzal tisztítom...
Már egy ideje lötyög az első féktárcsám a szegecseknél. Sanyi megnézte és mondta,h ez nem igazán jó már amennyire lötyög.
Viszont úgy hallottam,h szegecsélni nem igazán szoktak ergo újat kéne venni.
Amit látok,h 1db (!) féktárcsa az SV-re 50k Ft. Ez komoly?
Tudna ebben valaki segíteni?Egyébkén meg alig van 40k a tácsában és semmi baja...
Valaki tudna segíteni abban,h hogyan és mivel érdemes a láncot tisztítani?Vettem Motul lánctisztító sprayt de szart sem ér.
Szóval valami hatékony megoldás kéne és persze a technika is,h hogyan.
Bar hizlal.
az f800-as bmw-n kibir 40.000km körül a szij,(helyette csapágyat kellett cserélni)
...de sv-t is szijasitott vki az svmedián
egyébként meg festékboltban lehet kapni petróleumot,igaz nem olyan csilivili dobozban mint a motulcastrolrepsol lánctisztitó
...és persze turaemelő segitségével kell tisztitani meg fujkálni
Kaptam hozzá még egy teli és egy fél flakon lánckenőt is. Régi tulaja felszámolt a motorozással.
Iszonyu sok megy el ami meg csak nem is tisztit.
Gazdasagtalan.
Aztán 10p után feladtam
Magam részéről egy rongyot szoktam átitatni és azzal tisztítom...
Már egy ideje lötyög az első féktárcsám a szegecseknél. Sanyi megnézte és mondta,h ez nem igazán jó már amennyire lötyög.
Viszont úgy hallottam,h szegecsélni nem igazán szoktak ergo újat kéne venni.
Amit látok,h 1db (!) féktárcsa az SV-re 50k Ft. Ez komoly?
Tudna ebben valaki segíteni?Egyébkén meg alig van 40k a tácsában és semmi baja...
Valaki tudna segíteni abban,h hogyan és mivel érdemes a láncot tisztítani?Vettem Motul lánctisztító sprayt de szart sem ér.
Szóval valami hatékony megoldás kéne és persze a technika is,h hogyan.
Köszönöm