Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én úgy olvastam, és állítottam, hogy 10méterre a motortól 20cm-rel legyen alacsonyabban a fény, mint közvetlenül a lámpa előtt
Paraméter? Sötétbe kiállsz egy útra és beállítod, hogy neked jó legyen.
Szevasztok!Sv 650-én első lámpa beállítása érdekelne!Vagyis a paraméterek kellene!Köszönöm
Nekem a blokk ki még mindig szinpatikusabb.
Akkor lehet egyszerubb a telo csavarjat kivenni jol megemelni a hatuljat es hatradonteni a telot. Amint visszakerul a szelepfedel ujraproba
Csuklóssal, de nem mindegy milyen hosszúak a toldók. Jobb lábtartót kellett levennem.
Végülis nem olyan vészes.
Van kétféle cucc.
Egy normál
PFKL2028643 PUMP ASSEMBLY, OIL/WATER £ 166.39 (€ 189.68)
Eng No 483015 -

És egy PFKL2050484 OIL PUMP SPARES KIT £ 189.89 (€ 216.47)
- Eng No 483014

Ha követem a gyári drillt a spares kit egy olajpumpa és pár fejlesztés miatt kötelezően megveendő faszságot takar.

És ha mégegy relief szelepet kapok hozzá kész leszek.

Jövő héten megpróbálom levelezni hogy pontosan mit takar ez a kitt.
És ledumálni őket a teljes cucc eladásáról költségkímélés céljából.

Mivel az én Eng. számom 388-al kezdődik.
Csuklossal vagy billenofejjel? Visszarakni is sikerult?
Ilyen ez amikor a ventillátor csapkodja szanaszét
Én letudtam venni a krova készletemmel Nem vettem ki a teleszkópot.
Az inspection fejezet alatt pár mondattal van a lényeg.
Nekem gyenge az angolom de kivettem hogy szar repül a ventillátorba.
Ja es mi a helyzet a sajatoddal, ha szet lehet szedni nem eleg tomiteseket cserelni benne?
Meg ne is kellett potyogni telefonon
Csak 3 perc alatt esett le?
Előrelátó vagyok és mivel kész úgy-ahogy a műhely nekiálltam lecsekkolni az egyetlen nem új cuccot.
Ezt mindenképp megtettem volna mivel a szervízkönyv külön rátér.

Amúgy valaki kérdezte az olajnyomást............ugyan nem SV de nekem a szervízkönyv 2,1 bart ír elő 5000 rpm-en 80 celsius fokos olajnál.
Ja felfogtam, csak a bontott pumpat szedted szet
Most a sajátod a szar vagy a bontott amit vettél? Ha a bontott akkor miert csak most derul ki amikor mar szetdobtad a gepet?
Nem volt más mivel azzal nyúltam bele.

Amúgy jó hír.........működött a barkács leszed,szétdobtam a vízpumpát...................rosszhír............az olajpumpa külső-belső rotor közti hézag normál 0,04-0,09 szervíz limit 0,10.
Namost a 0,10-es hézagmérő lazán bemegy közé.

Szóval a bontott valóságban 1200 mérföldes pumpa nem berakható.Kicsit sárgásabb a rotor is így valszeg bukta után elfolyt az olaj és még járt a gép amiből kiszedték.

Ez van ezekkel a bontott cuccokkal.
Így jövő hónapig vakvágány.És jön egy új.
Nem volt más amit vágtál volna? Pont az ujjadat kellett?
Köszönöm! De tőled sem ér előbb ide mint a gls-sel Mind a 8 kell nagyon tutin középen lesz minden érték
Milyen korong kell? Maradt itt par gyari amiket kicsereltem, persze ha megtalalom
Na akkor ez szünetel. Polírozni akarom, csillogjon mint a valakinek a valamije Marad addig míg visszakerül a szelepfedél. Nagyvas is... szerdán feladom a rendelést és csak hétfőn adják át a csomagot a gls-nek. Kedden meg 17fok fölött is lehet a hőmérséklet
Pont ezt akartam irni, ha leveszi a telot lengovillat segedvazat akkor mar hozza lehet ferni
Teló kivétel, az nem nagy kunszt.......amúgy ha kiveszed a telót akkor már a helyén is letakaríthatod.
Nekem nem faj a dolog.Szoval.