én most értem haza. mivel a másik irányban jobb idő volt ezért még elmentem a bánki tó felé kanyarogni. legalább kicsit használtam a potyára vett matricámat a végén 272km-re tankoltam 12,1 litert. igaz odafelé 50-60-al cammogtunk, de visszafelé jöttem a pályán 140-150-el meg Vác felé is 110-120-al, így átlagban volt azért tempó, így a 4,45 literes fogyasztás szerintem nem rossz
Ápropó,valaki tippnek mondhatna olyan tömítés készítőt aki ilyen vékony szerintem vékony aluminium/acéllemez alapú olajteknő tömítést le tudna gyártani.
A Cse-töm biztos nem,ránéztek és kijelentették hogy klingeritet tudnak.
A fene tudja, ez akkor lehet így ha van annyid kp.-ben, hogy meg tudd venni amire vágysz, ha nincs akkor marad a hitel, most pl. a 2150000-s gépért 5 év alatt 2600000-at kell kifizetni, ez nem akkora gáz főleg ha azt nézzük, hogy nem változik elvileg a törlesztő. Persze lehet úgy is élni, hogy az ember egész életében csak vágyakozik, de minek?
A-a. Nem jöttek meg a lapkáim, most még a veztengelyek az asztalon vannak. Hétfőn remélem már itt lesznek mert keddre mondanak nagyon jó időt. Kormányt is addigra össze kell faragjam.
Lassan kene hatnia a kataflamnak.
Nekem csak majdnem sikerült a motorozás....
A Cse-töm biztos nem,ránéztek és kijelentették hogy klingeritet tudnak.
Asszem.
...tegnap beröffent a talján betyár de be van állva a hátsófék uszócsapja és a láncom is a végét járja
Ami van az meg beszámítva 1,3.
Ha el tudom adni 1,5-ért az már jó.
Tehát kell fizetni 1,8-at minimum.
És ugyen nekem nincs havi fix.
Egyszer hobb máskor kopp.
Ugyhogy marad még kétévig minimum semmi cicoma addig összegyűjtöm.
Elvégre nincs semmi baj a mostanival sem.
En meg almomban se.