Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor rozsdás marad
Vedd ki a blokkot.
Hogy jön le a hátsó henger leömlője 1000-esen ? Néztem minden honnan de a jobbos csavarhoz sehogy sem férek hozzá
Az ürgét egy buszmegben talaltam szal inkabb hianyos neveltetes az ok.
Lassan kene hatnia a kataflamnak.
ez nálatok genetikus lehet hogy tesóddal mindketten állandóan nyomjátok a kezeteket a flex korong alá
jaja, egyre jobban tetszik, még ha olyan is az orra mint egy pofán baszott palotapincsinek
ha otthon még elindult akkor jöhettél volna ott bebikáztruk volna valahogy
Az jobb hogy szetflexelt ujjveg miatt parkolopalyan van az ember?
Az kellemes fogyasztás,egészen felhasználóbarát a yamakka....
Még jó,hogy nem indultam neki délelőtt,szétvágott volna az ideg a behalt akku miatt...
én most értem haza. mivel a másik irányban jobb idő volt ezért még elmentem a bánki tó felé kanyarogni. legalább kicsit használtam a potyára vett matricámat a végén 272km-re tankoltam 12,1 litert. igaz odafelé 50-60-al cammogtunk, de visszafelé jöttem a pályán 140-150-el meg Vác felé is 110-120-al, így átlagban volt azért tempó, így a 4,45 literes fogyasztás szerintem nem rossz
Voltunk, nekem jól esett, kell ennyi egy évben egyszer.
Évadnyitón voltatok?
Nekem csak majdnem sikerült a motorozás....
Ha a Jókai téren megvan még az öreg akkor az megcsinálja.
Ápropó,valaki tippnek mondhatna olyan tömítés készítőt aki ilyen vékony szerintem vékony aluminium/acéllemez alapú olajteknő tömítést le tudna gyártani.
A Cse-töm biztos nem,ránéztek és kijelentették hogy klingeritet tudnak.
Az biztos nem az alvás hiánytól van, szerintem valami egészségügyi probléma lesz
alszok még rá egyet,viszket a hátsó felem
Amit Zoli írt, Bőrs Agip kút 10-kor, remélem fél 10-re ott leszünk.
Szokásos motorozz.hu 200 motor lemegy sukoroi kempingre.
Asszem.
ez holnap mikor mi merre ?
...tegnap beröffent a talján betyár de be van állva a hátsófék uszócsapja és a láncom is a végét járja
A matek úgy van hogy 3,2 vagy 4 milla.Plusz forgalomba helyezés.
Ami van az meg beszámítva 1,3.
Ha el tudom adni 1,5-ért az már jó.

Tehát kell fizetni 1,8-at minimum.
És ugyen nekem nincs havi fix.
Egyszer hobb máskor kopp.

Ugyhogy marad még kétévig minimum semmi cicoma addig összegyűjtöm.
Elvégre nincs semmi baj a mostanival sem.
A fene tudja, ez akkor lehet így ha van annyid kp.-ben, hogy meg tudd venni amire vágysz, ha nincs akkor marad a hitel, most pl. a 2150000-s gépért 5 év alatt 2600000-at kell kifizetni, ez nem akkora gáz főleg ha azt nézzük, hogy nem változik elvileg a törlesztő. Persze lehet úgy is élni, hogy az ember egész életében csak vágyakozik, de minek?
Jo nekik.
En meg almomban se.
Ez is csak ismerősödé és nem defektes?
A-a. Nem jöttek meg a lapkáim, most még a veztengelyek az asztalon vannak. Hétfőn remélem már itt lesznek mert keddre mondanak nagyon jó időt. Kormányt is addigra össze kell faragjam.