ülést át alakíttatod, vékonyítod esetleg még zselét is rakatsz bele akkor még vékonyabbra tudják csinálni vagy kutyacsontot cserélsz. én is ezen gondolkodom. kutya csont csere olcsóbb de az elejét is lejjebb kell állítani.
Megszeretném kérdezni, hogy hogyan tudom lejebb állítani az ülésmagasságot az 1000 es Sv-men?
Nekem mind két oldalra lábujjhegyen ér le a lábam elég alacsony növésű vagyok és nem érzem magam kellő biztonságba motorozáskor főleg 2 személyes motorozáskor ami elég gyakori!
Vagy tudtok valami megoldással nekem segíteni ebbe?
Kezdőmotornak másfélszer annyiért? Én még ezt is túlzásnak tartom, de hát a szerelem....azzal nem lehet mit kezdeni, ott is elindultunk kezdő motort nézni 6-700 körül....a vége meg ez lett...
Hááát, nem néz így ki, no meg eredetileg is az első két motor csoppi volt és ahhoz húzott, a többi megoldás csak kényszer lett volna.....és itt gardány van!
Most mit csináljak? ...bementünk az SV végelszámolását intézni és közben mászkáltunk bent.....oszt ezt meglátta és ráült.......onnantól már csak a kínos nyakhúzgálás meg ilyenek.....
Gyárilag egyformákat tesznek bele, ritkán van bennük eltérő eredetileg, az ekkroa hézag érdekes, a veztengelyeket is mérd meg mindenhol. A prox nem rossz, de nem hinném, hogy van 0.05-nél kisebb lépcső de az SV-hez nem is kell, elég nagy a tűrés.
2 milla.Olcsóbb,és motorszerűbb.
Megszeretném kérdezni, hogy hogyan tudom lejebb állítani az ülésmagasságot az 1000 es Sv-men?
Nekem mind két oldalra lábujjhegyen ér le a lábam elég alacsony növésű vagyok és nem érzem magam kellő biztonságba motorozáskor főleg 2 személyes motorozáskor ami elég gyakori!
Vagy tudtok valami megoldással nekem segíteni ebbe?
Várom válaszotokat, és segítségeteket!
Üdv.: Zsupi
És nem robogó?
Szép kis családi motoros flotta lesz
Egy kipufogó hézag nőtt drasztikusan ami aggaszt, 0,50 vagyis a duplája, a szívók meg mind 0,10 alá mentek 1-2századdal
Prox korongokról vélemény? Vagy valahol lehet az 0,05ös lépcső helyett mondjuk 0,02( 0,025)ös lépcsővel rendelni ?