OMV-n vettem, van UV zöld, meg UV rózsaszínű nekem az utóbbi jobban tetszett így az lett. Mindkettőre ugyan az volt ráírva valami Alu protect. A szervizkönyvben nincs semmi speckó kitétel erre nézve.
Én mint szakmai netbúvár nem tudom a választ, eddig beletettem a sima aluba valót és nem volt gondom vele, de lehet, hogy mégsem a legjobb megoldás, mondjuk azt nem tudom miért kéne más a motorba mint autóba, de akár ez is lehet.....legalábbis biztos lehet valaki ezt jól elmagyarázza.
Már félek megkérdezni de azé csak..........még szakamiatlan netbúvárnak fognak titulálni..............fagyálló.Nem lehet hogy az autós rózsaszín ette meg idő előtt a vízpumpa tömítésemet?
Autósboltos mondta hogy motorra más kell mint autókhoz.
Csak az újabbat már nem kockáztatnám még ha minimális rá az esély.
Motul motocool-t hanyagolnám de van más motorhoz való?
Boltos állította hogy az valami UV zöld csoda csak drága.
Egyszer a glockner környékén a csúcsokon találkoztunk hasonló csapattal pár éve, többnyire Puch-ok voltak no meg Lavamündnél a kúton egy nagy halom lánnyal akik Vespákkal mentek túrázni, németek voltak egy kísérő kocsival és legalább 30 géppel.
Egy kis közvélemény kutatás: minden olaj cserenel cseréltek szurot is? Nem értem a gyár miért adott ilyen nagy intervallumot a szurore. Én cserelni fogom mindig az tuti, 1000ft nem tétel már ilyenkor.
Amúgy egy javítót szándékszok vinni............csak picit drága 2-3e a készlet és még sose kellett.
Vagyis eccer de SV-vel még S-es bowden volt fenn.
megállok a 3-as kistarcsa lehajtón intek Lacinak aki épp melegíti a gépét behúzom és puff elfáradt.
No akkor beficcent az N-es bowden.
Az S-é hülyén megtörik és elnyírja ha N-esre alakítod.
Míg meg nem szorul ,el nem szakad vagy csere esetén rövidebbet kapsz a kértnél.......olyankor sokat megadnál egy sima folyadékosért ami ha ereszt is attól még használható csak töltögetni kell bele....
Há most mi lenne ha más lenne?
Autósboltos mondta hogy motorra más kell mint autókhoz.
Csak az újabbat már nem kockáztatnám még ha minimális rá az esély.
Motul motocool-t hanyagolnám de van más motorhoz való?
Boltos állította hogy az valami UV zöld csoda csak drága.
Repsolnak van ilyen?
Deeeehogy.
Azzal a kotvánnyal az Ilonai dombon nem jutottam volna fel.
De lesz lenézett műanyagom.
Csak be kell fejezni a gyujtást és átvezetékezni hogy legyen töltésem.
Csak a fontossági sorrend változó annyira nem kiszámítható az életem hogy ihaj.
De ez még nem romlott el így van hitem.
Amúgy egy javítót szándékszok vinni............csak picit drága 2-3e a készlet és még sose kellett.
Vagyis eccer de SV-vel még S-es bowden volt fenn.
megállok a 3-as kistarcsa lehajtón intek Lacinak aki épp melegíti a gépét behúzom és puff elfáradt.
No akkor beficcent az N-es bowden.
Az S-é hülyén megtörik és elnyírja ha N-esre alakítod.