Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyehogy ugye?

Bár nem vetekedhet egy egyéves sárga 650-es sv eposszal.

Amúgy KB 3 hét volt.
Ez a fel éves keszulodes hatalmas :D
Pici haladás van hétvégén már bekerül a motorka a műhelybe.
Na az horror lesz.

Még kell egy állvány.
Félig kész van.
Az első két percben elég darabosnak tűnik a járása.
Brutál
Nyomatok majd videjot, nem nagyon volt 8fole forgatva. Viszont sokat valtogattam. Ez a 7,5mar korrekt. Szerpentineztunk. 4fok es a bmw-n Ati a bt023at peremre dontotte nekem maradz meg egy kicsi.

Hornethez viszonyitva az sv egy szupersportmotor
Akkor még némi állítgatás vagy szokjál le a 8-10000-ig történő pergetésről. .....ez nem harmatos sorgép ennek elég 6-7000-ig forgatni, hogy menjen és akkor majd kevesebbet eszik. ...telóba 10-es.
10w.
Kapott a gep egy gyari levegoszurot es maris visszaesett 7,5re a fogyasztas elmult a rangatas kisfordulaton es eltunk a lyuk belole 8000korul

Elsoteloba 5w vagy 10w?
Sziasztok!

Valamelyik nap gondoltam beindítom a motort, de nem indult, a kijelzőn világított egy fi felirat, utána egy óra múlva ismételten megpróbáltam, és sikerült, de a motor hangja valahogy megváltozott, kicsit rosszabb lett. Motorolaj szintet ellenőriztem megfelelő mennyiség van benne, azóta nem mertem csesztetni a gépet ( ez pár napja volt ) ötlet, hogy mi okozhatja ? köszi
Az jó, régebben 65 rugókat mondtak rá a szervizek. Ennyiért beruházok és nem kínlódok a meglévővel.
Ők bíznak................vagy csak mélységesen hisznek a pozitív reinkarnációban.
Én azért nem álldogállnék ilyen nyugodtan a légcsavarral egy vonalban,mint itt az emberek többsége.
Mennyire szerette a hasat? 10-12litert megette kenyelmesen?
És ki ne maradjanak az angolkák.

http://youtu.be/ggEm-rfrw04
Passatomba 5 hengeres V motor volt, annak is meseszép hangja volt
Akkor már inkább egy csillag.

http://youtu.be/pEbDlNeMtLM
Ez jól szemlélteti, hogy egy kipufogónak mit kell elviselnie. Alapjáraton 40-50cm hosszan végig láng van. Mi van akkor 5-10ezres fordulaton ott benn
Audi 2,2 turbo,fincsi....
Nagyon állat,az a tömeg a vékony gumikon....
azért az öreg 12 hengeres sem rossz és még kolbászt is süt
3 nak de ezen nem veszünk össze.
Igaza is van! Az 5 hengernek van a legszebb hangja
Ő az enyem.
Jo kis wartburg.
Szeretem.
Csakis,a páratlan hengereshez nem enged közel senkit!