Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok.
A vejed jelöltnek még nem vettetek valamit ?
Most kezdem értelmezni igazából amit írtál, tehát nőtt a hézag és nem csökkent? Mert akkor semmi gáz....nem beszélve arról, hogy ha ezelőtt valaki már állította akkor nagyon könnyen elbaszhatta a korongozást és vagy rájött vagy nem, de a lényeg, hogy úgy hagyta.
Így kéne lennie ahogy írod
Majd elmondod neki személyesen, reméljük jövő szombaton átveheti és vasárnap az évadnyitóra ezzel jön.
Hááát ezt tán az olaj is befolyásolhatja ha nagyon kokszol és attól kitámaszt, de igazából normál dobbal normál használatnál inkább nő a hézag és ugye olyankor szokott zörögni.
Nekem is érzékeny a fülem a ketyegésekre
Gratula Anita !
Ez aztán izmos egy jószágnak néz ki
A " biciklit" tankra cserélted , jó csere.
Gondolom a hangja is van rendesen
A 0,33nak is volt mar hangja. De erzekeny a fulem nagyon szívó275, kipufogoba 292
A K2 650-esemben a K6 650-esemben és most az ezresben is mind csökkentek. Pedig én aztán nem hajtom a fordulatot 6-7000 fölé, azt is ritkán.
király, az fogja bírni a tempót és megy hozzá a régi Kistáska a kabát ami még a VZ korában volt
Ha elfogynak az a nagyobb baj mert beverődésre, beégésre utalhat, ha nő a hézag akkor normálisan kopik a korong, veztengely stb.
0,2mm-el nagyobb a hézag mint a maximum? Volt akkor hangja annak a hézagnak? Nekem elfogytak inkább a hézagok, nem nőtt egyik sem.
Dragstar 650....
grat hozzá, jól néz ki de mi is ez?
Rendben, ha szerencséd van megúszod a beállítással, egy kompressziómérő nem nagy pénz, annyit még otthonra is megér.
Nem mertem, nincs szerszamom. Erdekes hogy csak a hatso henger jobb oldali kipufogo szelepebel nagy a hezag. A szivoknal egyenletesen csokkent a hezag arra azt mondon hogy jo Erővel nincs problema, nem gondolom hogy bármi baj lenne.

Nem sportdob van rajta, gyari a belseje csak az alu palastot csereltek le. Levettem mar es tenyleg gyari.
Úgy néz ki, foglalóztuk.
ez lett végül?
Igen, ez jellemzően a sportdob/sportszűrő és sokszoros tiltásközeli állapotnál szokott előfordulni. Beéghetett a kipuffszelep, ha szerencséd van lapkacserével megoldódhat, de ha tényleg beégett akkor sajna bontás kéne....mértél végnyomást?
Sanyi, elofordultak már érdekes szelephezagok? Egy kipufogo hezagom 0.5 de van amelyik 0.19. A szívók szinte mind 0.08

Ez a 0.5 ami zavar kicsit
:
Inkább Zolinak járt le a munkaideje
most vagy topicgyilkos voltál vagy csak Zolinak lejárt a munkaideje
ugyan mitől kaptunk volna?