Robiból én csak a t-maxot venném a linkelt burgi tesztben is írt vázbajok miatt. Ha meg jó a motor formájú motor akkor meg csak a GS500 ár érték arányban az a legjobb. Én meg már öreg vagyok a gépészkedéshez, csak suhanni akarok és élvezni a tájat
Háát igen, ezek az érvek keveregnek bennem is. Mondjuk nem lenne baj egy nagyobb ccm-es gép, de az már talán nem 35KW-os na meg annyiba kerül amire nincs pénz.
Akkor ez olyan 5 l körüli átlag lesz.
Egyszer mentünk Balaton kört vmi 300-as robogó mögött,100-110-el,akkor nekem is 4,2 lett az átlagom a bandival,kb negyed gáz volt a legnagyobb amit csavartam rajta,de nem szereti az ilyet.
Egyszer mértem eddig az elég sok lett szinte csak a városban élvezkedés lámpától lámpáig 5.5L. A tesztmotor amivel az Őrségbe mentünk hosszú távon 90-110 körüli tempóban az 4.2L volt. Ha esetleg megyünk Horvátországba oda mennék és kiderül hogy hogy bírja meg mennyit zabál.
Egész évben a város és környékén rohangálni praktikusabbnak tűnik a robesz,azt az évi pár túrát meg kibírja,de egy 400-as sztem simán utazik 120-130-at.A Gs mellett szól a kisebb,egyszerűbb szervízigény,meg azért az motor.
Autópályán már tényleg kevés lehet de sima úton szerintem elég. A enyémnek 170 körül van a vége, a 130-at könnyedén viszi, szerintem bírja tartósan is. Igazából az SV-vel sem mentem 160-nál gyorsabban az utsó pár évben, ezért is váltottam kisebbre.
Igen, ezek a szempontok élnek bennem is viszont a robi kényelme nagyot nyom a latba. Sajna a 400-asok nem nagy erőművészek így lehet, hogy 100-120 között tudna csak menni tartósan az meg ugye elég kevés hosszú távon. No majd meglátjuk.
Ha rám hallgattok akkor GS!
Nem is drága, nem is kell rá sokat költeni, túrákon simán tartja a lépést a csapattal.
Nem haza beszélek, egy darabig még ezen a lovon ülök.
De krnyelmesebb.
Monnyuk en burgmant elvbol nem.
Inkabb motorszerut.
Tmax jo lehet de dragabb.
Majesty,piaggio x mittomenmi,silverwing,stb elobb.
Bar inkabb nem.
Krissal nem adja el a gs-et.
Csunya,fekudt is mar mindenhol de nem adhatja dragan.
Egyszer mentünk Balaton kört vmi 300-as robogó mögött,100-110-el,akkor nekem is 4,2 lett az átlagom a bandival,kb negyed gáz volt a legnagyobb amit csavartam rajta,de nem szereti az ilyet.
Mennyit fogyaszt a t-max?
Nem is drága, nem is kell rá sokat költeni, túrákon simán tartja a lépést a csapattal.
Nem haza beszélek, egy darabig még ezen a lovon ülök.
Monnyuk en burgmant elvbol nem.
Inkabb motorszerut.
Tmax jo lehet de dragabb.
Majesty,piaggio x mittomenmi,silverwing,stb elobb.
Bar inkabb nem.
Krissal nem adja el a gs-et.
Csunya,fekudt is mar mindenhol de nem adhatja dragan.
Most ott dekkol.