Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak t-maxot néztem, nem akartam krumplival járni nem tudom amúgy hogy lenne valami gondjuk, keresni kellene valami fórumot hozzá, sajnos itt az sm-on eléggé el van hanyagolva ez a téma
Abból gondolom, hogy egy motor szervizes sráccal beszélgettem és
kérdezte, hogy tudunk-e felújítani ilyen veztengelyeket, mert van
vagy 10db neki amik megkoptak.
Mondtam neki küldjön be egy párat aztán megnézzük.
Ennyi
Egy csavar lazul ki es ez daral mindent.
Viszont elbaszottszar a futomu,puposbalna mentteljesitmeny,stb.
Csak nyugodtan, bármilyen info érdekel.....még a kamu is.
Állítólag vezérműtengely , meg a hajtásnál van valami (asszem)
de nem akarok belevau
Amikor a robikat nézted a burgonya szóba jött? A 400-asoknak vajon mi a nyűgük?
kiugrottam az óbudai starthelyre hogy megnézzem mit alkotnak a srácok és megjárattam kicsit a robeszt. 1 óra alatt megjártam úgy, hogy minimum fél órát kint voltam autóval ez a mutatvány minimum 3,5 óra lett volna, 1,5 oda és vagy 2 vissza a péntek délutáni csúcsban... úgy röhögtem basszus egész úton lehet nyáron regisztrálok az uberre és elkezdek taxizni vele csináltam képet is
Ha a kupecel taoalkozol mond hogy szegeden julius 12.en deltol.
Sv találkozó, mikor hol?!
November óta ma indítottam el előszőr a vasat. El is indult volna elsőre ha a user nem felejti el kihúzni a rongyot a kipuffból

Nem tudom ki mondta anno hogyha kitekeri az olajleeresztő melletti csavart is akkor több olaj kifolyik, de igaza volt
A béka gyárilag 200-as volt, de hamar váltottam 190-re és jó volt.
Igen, tettem már fel másnak és ő esküdött rá, hogy jobb lett, de pl. pályázók a gyárihoz képest épp vékonyabbat tesznek fel néha.....a fene tudja mi a jó, én a 650-et 180-al vettem és mikor lecseréltem 160-ra sokkal rosszabbnak éreztem.......utána már nem gumit hanem motort cseréltem.
A teligumim is 205-os.
El sem tudom kepzelni hogy a 200as gumival mit muvelnel, bar olyan kockara kopna hogy nem kene a csirkelab se
Oh de jó.........már kezdtem azt hinni............
Szerintem a 200-asnak is fel kéne mennie a felnire a kérdés már csak az hogy a hátsó villába elfér-e. gsxr-600on láttam már 200-asat annak ugyanilyen felnije van. Viszont valamiért minden gumma gyártó a 180-asat ajánlja hozzá alapból...
Naaa, megsertodnek a 650esek!
Es a 200-as?
160-asat a rolleremre teszek
Fel de jobb ra a 160as
190/55ZR17 Gumma felmegy 1000-es SV-re?
Mondjuk most volt Lidl akcióban 4000-ért kantáros melósnaci azt vettem hátha nem nézek ki google keresős netbúváros szakbarbárnak.
Az ősszel mérten -45C-os volt, es zöld. Így vettem a vasat. 2 évente biztos hogy nem cserelem, úgy tudom akkor kell ha bontva van a vizkör
Rajta van a keverési arány, a nem előre bekevert jellemzően -35°-os cuccok eredetileg kb. 70°-ok és azokat kell a flakonon szereplő iránymutatás követésével olyanra keverni amilyenre akarod, töményen beletenni nem szabad.
mi számít amúgy túl töménynek? én beleöntöttem az 1 lityit és ahhoz vizet, hivatalosan 1,8L megy bele...az tömény?