Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na neeee, napszurast kaptatok?
Azok innen emigráltak.

Mondjuk a pincércsajszik szemrevalóak voltak,bár nem biztos hogy szín olaszok.
csak vannak dagadt olaszok is
+ beöltözöl+20kg zsák.....az olaszok ketten járnak ilyen tömeggel a T-maxokon!
De ki kell tölteni a bálnakabátot nem?
vettem is egy ilyet, pedig most pont fogyódnom kéne mert már megint 3 számot ír a nyavalyás mérleg
Azért kapisgálom mitől a felfokozott hambi igényed!
Oszt kettévág egy drótkötél mint anno az F16-ost.
Pl a Pordoi csúcsra van egyutas felvonójegy? Onnét azért jól neki lehetne lendülni.
+ még adj hozzá egy 15-20kg-os hátizsákot de hát sportról beszélünk, a jóságért meg kell dolgozni Jobb helyeken elvileg úgy megy hogy sílifttel, lanovkával felmennek, vagy terepjáróval felszállítanak és úgy le, az kicsit barátságosabb
Szedd le a mozgólépcsőt a Moszkva térről.
Tisztára olyan mint a szánkózás....felcaplatni a hegyre,aztán kiizzadva bele a levegőbe,nem nekem van kitalálva..........erős nyomot hagyott bennem mikor a glockner jegétől felügettünk a gleccerbahnig!
Ha jól hallottam a költségvetést 400+papírok a cél.
Sanyi! TMAX! Nem vitás! Kényelmes, elég kraft van benne ahhoz amire kell és pakolható.
A cucc egy méretes hátizsákban van fel lehet vele ülni a motorra. Ez is figyelembe lett véve, ha egy könnyű cuccban megyek ki akkor csak a sisakot kell bezárni az ülés alá és már lehet is startolni. A profik általában vissza tudnak szállni a starthelyre, de én még gyenge kezdő vagyok Általában az a módi hogy parkolás a leszállóban, onnan túra fel a hegyre így a járműved mellé szállsz le és csomagolás után tudsz is indulni.
Mindenki azért nem. Nekem még be kell törnöm a bőrrucit, bár nem mondom hogy nagyon csapatok majd, de nem is tata stílusban megyek
Mindenki más ütemben....
Néha azért visszafiatalodunk,pár pillanatra!
Érdemesebb,de robival meg izgalmasabb lenne!

Nem tudom mekkora pakk az ernyős cucc,felkötöd a robira,fel a hegyre és gooo!
A kiinduló pontra vissza tudsz repülni?
Mindenki elkezdett oregedni?

Tenyleg kar volt eladni a ven pedalost.
Mondjuk ide érdemesebb ernyővel menni
Mindkettővel
Most azt nem tudom,hogy ezt a robival vagy ernyővel?
Arról még nem is hallottam,persze attól még lehet jó
Akkor úgy írom hogy a hagyományos robi elrendezésű robit nem vennék ahol a hátul van a blokk ezért szinte az összes súly a hátsó keréken van
Csabunak a bandit topicban volt ilyenje,ő elégedett volt,meg ismerek olyat aki 250-es xcitinget használ,neki is nagyon bejött.
A Kimco 500-ra is jókat írnak.