Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkoszonnem
Ez nagggggyon durva
Mi van szopi, magadhoz tértél?
En lefenykepezem apuet ha gondolod, vizallo csati. Nem gyari de teljesen jo
Nemrégiben valaki ígért nekem egy platni-doboz valamint egy doboz belső csatlakozást, vagyis megmutatja hogy milyen van neki a pótféklámpához.
Aki magára ismert jelentkezhet.
Neem... Mérése alapján még van 1,5cm hely a 140-es gumi széle és a lánc között. Ha felteszi a 160-ast, akkor ez 0,5 cm lesz... Nem túl kevés ez?
Oké sanyi, megnézem a felnit.
Amúgy erről a motorról van szó 1995-ből

Kép01
Kép02
180-as?
Zolinak igaza van, ez régebbi és ezek szerint más volt a méret viszont ha a felni ugyanaz akkor simán felmegy rá a 160 is, de a 150 biztos.
Sandor ize ilyenje mashogy nezett ki.
Biztos?
Nézd:
Suzuki GSX600F spec

innen szedtem az adatot. Mondjuk máshol valóban van 120 és150...
Volt szellőző a legszélső elemen, illetve ahogy látom talán a saját udvarában van a másik garázsa előtt. Az biztos hogy nálunk védeni kellene mert fénylik nagyon
Szerintem belül a páralecsapódás miatt egyfolytában csöpögne a víz,egész addig míg a tezsvírek el nem hordanák....
Ilyen garázs nem is lenne rossz:

link
Nem emlékszem.....,de hát mindenkire én sem emlékezhetek a kiccsaládból.
Kupeccel nem vagytok rokonságban?
Nincs biznisz
K5osom 260folott tud
Ha a 225km/h 3-as sebességben van akkor semmi baj
Sziasztok! Két kérdésben is a segítségetek, v. tanácsotokat kérem.
Egy ismerősöm kérdését tolmácsolom, akinek 2005-ös 650 storm-ja van, 3-3500 fordulatnál megtorpan a gép, majd utána megy rendesen. Ez mi lehet? Injektor, gyújtás, vagy gyertya ?
A másik kérdés egy 2006.-os SV 1000 re vonatkozik: rendben van az , hogy minden tiszta és be van állítva gyári értékekre és 225km/ó- nál nem megy tovább? Mi a véleményetek?
Tippepek........szegeden.
Tehát Levi ad Neked egy kalácsot, hogy nekem eláruld a címét....ok, nekem jó így.
Megvesztegethető vagyok, 1 kürtős kalácsért elárulom!
Na-na....a haverod már megírta, tényleg a dátumot még nem fixáltuk.....szombat jó?