Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg annyi amennyit te akarsz,csak nem annyit fizetnek amennyit te akarsz!
hát hogyne
Akkor van szunet amikor en akarom
A melo szarabb es hosszabb lessz.Es minimum 30 evig fog tartani.
Nincs tavaszi,nyari,oszi,teli szunet.
Minden nap 7-2 vagy 3ig suliban vagyok... Nekem sincs sok szabadidom, plane hogy bent lefarasztanak a lekezelo semminek nezo stilusukkal
Kb-4-5 ora melo ha minden adott.
Nem lelekszakadva.
Hja kerem ha csak haromnapos unnepeken kellene meloznom egy szavam se lenne.
Az osszes februari szombatomon negy-hat kozt vegeztem szereles,szallitas miatt.termeszetesen hetkoznap ugyan nem latszik de vegig melo.
Heti egynapba meg minden mast eleg nehez bezsufolni.
Nem is szeretem.
Logni jobb,meg elsunnyogni par dolgot.
Egy hétvége alatt összerakja majd, kevesebbet látjuk itt a fórumon és majd csak vasárnap este azt írja fel hogy KÉSZ
Ha ilyen tempóban fogja a motort is csinálni akkor szerintem neki ugrott a 2015ös szezon. De hát van aki így tartja kevés km-rel a gépét
Ja közben olvastam, de láttam már ilyen helyeken lemezt lehegesztve, gondlom hasonló okok miatt tették le. Ahogy nézem az előrejelzést még lesz idő befejezni a garázst, utána meg a motort, március is kifut majd a rossz idővel.
Mar van valami nyal oda.
Vasranap felkerul.
Acél lemez? Az elég kemény lenne oda nem?
Nekem dosztmindegy,bogetni ezt is lehet.
jó de az 650....
Bogettem mint hulyegyerek.........
Amugy meg nem nrzem mi hogy igy kilometerorara.
Egy honda sor4 után hidd el hogy furcsa érzés érezni hogy valami blokkszerűség dolgozik a lábaim között
azért 90-nél már nem kéne hogy probléma legyen 6.-ban
Mer jo forgani.en szerettem.jo a hang.
minek a nagy köbcenti v motor ha forgatni kell ?
Kicsit szottyadd-oreg-ragosnak tunt szal nem egy kobei csak magyar szurke de motorosoknak jo lesz o is.
3.ban?
fúj, kérek majd igazolást a hús származásáról
Akkor lehet nem hülyeség megcsináltatni, amikor elhoztam úgy voltak a tükrök beállítva hogy kézzel húzósan de be lehetett hajlítani. Megijedtem amikor elkezdtem húzni neki és becsapódott mind a kettő
Engem inkább a kis fordulaton való rángatása zavar, 90-110-et nem nagyon szeretem vele 6.ban
Már 2x mentem vele. Hangtalan alapjáraton, nincs remegés rezgés fordulaton, simán jár mint egy sor4
Ha mindent magamravennek es besertodnek a kupec mar a hutoben varna a bbq-t mint sztarvendeg.