Kuplungkosár most lett feljavítva, hogy ne rezonáljon. Nem volt rajta beverődés. Én is az olajra gondolok. A többi fokozatot könnyen veszi, és nullába is könnyű rakni.
Valamennyire mind "csattan", azt lehet még megnézni, hogy nincs-e beverődve a kuplungkosár, az olajbetöltőnél talán látszik. Amúgy amíg motult használtam az nekem kicsit "ragasztotta" kuplungot.
Sziasztok!
SV1000-emnél ha üresből 1-esbe rakom akkor elég nagyot csattan. Hidegen és melegen is. Már amióta nálam van a motor azóta csinálja.
Motul 5100 10W40 + Liqui Moly van benne most. Mi miatt lehet még?
Kerdes.
Hutorendszer.
Van valami mod hogy leteszteljem a csatlakozasokat nyomas alatt?
Van ket cso amit csak fel kell tolni a pumpaba es kivulrol csavaral biztositani.
Konyv csak annyi ir csere O gyuru told be es annyi.
De ez a ket O gyurus csatlakozas az olajter kozepen van.
Addig mig le van szedve a tekno kene egy teszt hogy nem e szivarog.
Vagy csak tul sokat agyalok es nem kene ennyire ovatosnak lenni?
Sziasztok!
Sv 650 s hez keresek benzincsapot, valamint az ülés alatti két oldali műanyag rácsot ha lehet csavarrral együtt. Segítséget előre is Köszönöm!
SV1000-emnél ha üresből 1-esbe rakom akkor elég nagyot csattan. Hidegen és melegen is. Már amióta nálam van a motor azóta csinálja.
Motul 5100 10W40 + Liqui Moly van benne most. Mi miatt lehet még?
Köszönöm!
Hutorendszer.
Van valami mod hogy leteszteljem a csatlakozasokat nyomas alatt?
Van ket cso amit csak fel kell tolni a pumpaba es kivulrol csavaral biztositani.
Konyv csak annyi ir csere O gyuru told be es annyi.
De ez a ket O gyurus csatlakozas az olajter kozepen van.
Addig mig le van szedve a tekno kene egy teszt hogy nem e szivarog.
Vagy csak tul sokat agyalok es nem kene ennyire ovatosnak lenni?
Joleszez.
Sv 650 s hez keresek benzincsapot, valamint az ülés alatti két oldali műanyag rácsot ha lehet csavarrral együtt. Segítséget előre is Köszönöm!
http://youtu.be/T645xjxMxTc