Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt is hagyom úgy ahogy van. Még nem mentem olyannal aminek jó volt így nem nagyon érzem mi lenne a különbség Tiedét majd meghallgatom. Tudtál már menni vele annyit hogy véleményt tudj mondani ?
Más topicban mintha lenne olyan is aki ezzel rendszeresen vissza is szokott élni...
Kuplunggal mit csináltok, tényleg megcsináljátok?
Az enyém nagyon frankó lett.
Nagyon hiszékenyek vagytok Szelephézagot kell állítsak mert szerintem a kipufogók csattognak benne kicsit Amíg nem törik ketté addig biztos nem lesz a főtengelyhez nyúlva
azért írtam hogy nehogy magadra vedd és megsértődj
Inkabb H2R.
Kevés az erő?
Hogyhogy SV mellett döntöttél? Vagy csak olcsón jutottál hozzá?
GSXR kellett volna nem?
és mi lesz a fogyasztással? Megugrik ... Pedig eddig is sokaltad..

Miért nem izmosabbat vettél?
Még semmi, éjjel nappal budapestet néznek hát nem hiszem el őket pedig a pécsi enyhén illuminált állapotban mulató lányokat meg kéne nézni
Egyertelmuen.
Bar ha lenne szetkaphato speed-em...........
úgy látom már elindult a péntek este a haverokkal
Akkor a hornet marad.........valamin motorozni is kell.......mer ez a lego jo sokaig nem lesz bevetheto.
aha, akkor tőled ered az a beszólás, hogy szétkaplak mint hülyegyerek a speed triple-t
Kicsit könnyítünk rajta. Kap új dugattyúkat, módosított hengerfej, 2-1rendszer nagyobb injectorok, srad koppincs nyomott levegős rendszer, kuplungnak a lógását is kiküszöböljük

Nem tetszik hogy nem forog és kevés az erő
Jah volt 3. is az kellett neked
És OTT van! KEresőbe beírtam hogy sv 1000 és az első kettőt töltöttem le, egyik 1,6 a másik 5 valamennyi MB. Hát beszopattak
Rosszabb mint en.
Regen nem en is szetszedtem mindent.
Csak az osszerakas.
Ilyenkor már készen kell lennie a motornak, szétszedni nem szabad
miért akarod amúgy kivenni a főtengelyt?
Lépésről lépésre szétszedi a blokkot.
Benne, az Engine pdf-ben.
Az benne van rajzzal hogyan veszed ki a főtengelyt, kuplungot, vezérlést, vezérlési jelek ?
Az 53Mb-osat töltötted le? Nem az elsőt ami pár Mb csak?
Azt nézed amit letöltöttél a linkelt oldalomról? Mert abban minden benne van, nem csak amit írtál :)
Lehet nálam van aprobléma, a k3aséban van pár kép, de csak első hátsó fék és a járulékos dolgok. A k5ösében szintúgy de képek nélkül csak rajzok Maga az érték benne van hogy 0,10-0,20 és 0,20-0,30 meg külön táblázatban a nyomatékok, de én nem ilyet kerestem, hanem mint a tl-é hogy vagányul benne van minden. Bár a k3asét csa most nézem, az használható