Van sv650s 1999-2002-ig -hez egy két bontott alkatrészem ha valakit esetleg érdekelne.Müszerfal jo állapotban 8500km-rel,2db első féktárcsa szinte kopás mentes állapotban,jobb oldali tükör,bal oldali lábtartó konzollal eggyütt vagy akár külön is,egy javithato első felni gumival a gumi aqjándék,fejidomba valo kis helyzet jelző lámpa,job és bal oldai kapcsolokarok a jobbol hiányzik a fényváltó a balbol a stop kapcsoló amugy jo állapotban vannak.Ha valakit bármi ezek közül érdekel ajáljon érte egy reális összeget és biztosan megtudunk eggyezni nekem csak utban vannak.
Üdv:Lajos
Én Rédén lakom Fehérvártol 65 km de ha érdekel a gumi elpostázhatom vagy eljössz érte a gumi michelin macadam 160/60/17 középpen 1.3mm szélén 3mm futofelület képet majd késöbb rakok fel, ha esetleg érdekel irj egy árat neked mennyit érne .
Hűűű ez 180juróért ajándék lenne a javából, de ez nyilván felmegy még a 2xesére is sztem, de figyelemmel kísérem. Haverom kint él, az hazatudja hozni , meg nagy ebay-es is. 50-et szó nélkül adnék most érte. Vennék egy hűtőt és már menne is a motor
Én nem találok alkatrészt.... ha kell valakinek akkor szóljon mert eladó De nem is keresgélek nagyon mert nem hiszem, h motorozni akarok ilyen szar körülmények között magyarországon. Veszek inkább egy lakást, pontosabban összeszedem a kezdőt rá
Én inkább máshogy oldanám meg.Műszerfal kuka nem is keresnék hanem modernizálnám 50e körül van egy baba univerzális darab minden jóval.És keresnék rá egy Hornet lámpát bontva esetleg Banditét.Teló meg háttt E-bay.Műszerfal55e vatta újonnan.
Vigyázz rá! Az én SV-mre mikor rákerült a rendszám onnantól kezdve 3 hetet "élt" csak, hát nem érte meg a hercehurca a regisztrációval meg csomó ügyintézéssel
Nincs bontva SV, főleg nem komplett első teló! És ami mégritkább az N-es SV vagyis a műszerfala fehér holló, meg a lámpa is, bár az újba se drága. A legolcsóbb verzió, h veszek egy olasz SV-t kint 300-350 körül alkatrésznek, ez a legolcsóbb
Van sv650s 1999-2002-ig -hez egy két bontott alkatrészem ha valakit esetleg érdekelne.Müszerfal jo állapotban 8500km-rel,2db első féktárcsa szinte kopás mentes állapotban,jobb oldali tükör,bal oldali lábtartó konzollal eggyütt vagy akár külön is,egy javithato első felni gumival a gumi aqjándék,fejidomba valo kis helyzet jelző lámpa,job és bal oldai kapcsolokarok a jobbol hiányzik a fényváltó a balbol a stop kapcsoló amugy jo állapotban vannak.Ha valakit bármi ezek közül érdekel ajáljon érte egy reális összeget és biztosan megtudunk eggyezni nekem csak utban vannak.