Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok.

Van sv650s 1999-2002-ig -hez egy két bontott alkatrészem ha valakit esetleg érdekelne.Müszerfal jo állapotban 8500km-rel,2db első féktárcsa szinte kopás mentes állapotban,jobb oldali tükör,bal oldali lábtartó konzollal eggyütt vagy akár külön is,egy javithato első felni gumival a gumi aqjándék,fejidomba valo kis helyzet jelző lámpa,job és bal oldai kapcsolokarok a jobbol hiányzik a fényváltó a balbol a stop kapcsoló amugy jo állapotban vannak.Ha valakit bármi ezek közül érdekel ajáljon érte egy reális összeget és biztosan megtudunk eggyezni nekem csak utban vannak.
Üdv:Lajos
Menek!
Ja ugrál a fene.örülök hogy váltani meg sántikálni tok.
Akkor majd 4-én pontosítunk.Addig meg ne nagyon ugrálj!
Lassan de szerintem 5.-ére jó lesz.Melótól függ de szerintem 80% igaz csak egy után.20% hogy valamikor délelőtt.Maradni tuti nem maradok.
Javulsz már?
Nekem egy ilyen ötletem lenne........de nem maradnék sátrazni,mert vasárnap programom lesz...
Szevasz.

Én Rédén lakom Fehérvártol 65 km de ha érdekel a gumi elpostázhatom vagy eljössz érte a gumi michelin macadam 160/60/17 középpen 1.3mm szélén 3mm futofelület képet majd késöbb rakok fel, ha esetleg érdekel irj egy árat neked mennyit érne .
Üdv:Lajos
Hmmm..... na utánanézek akkor még ennek a megcsináltatásnak. Az, h nincs rajta műszerfal az nem zavar. A fő gondom a villa.

Na most erősen gondolkodóba estem
Ne vegyél 25-30e ért simán lehet csináltatni.Mármint hűtőt.
Hűűű ez 180juróért ajándék lenne a javából, de ez nyilván felmegy még a 2xesére is sztem, de figyelemmel kísérem. Haverom kint él, az hazatudja hozni , meg nagy ebay-es is. 50-et szó nélkül adnék most érte. Vennék egy hűtőt és már menne is a motor
Én nem találok alkatrészt.... ha kell valakinek akkor szóljon mert eladó De nem is keresgélek nagyon mert nem hiszem, h motorozni akarok ilyen szar körülmények között magyarországon. Veszek inkább egy lakást, pontosabban összeszedem a kezdőt rá
Esetleg németeknél ismerős?

link
vagyis na 2003 előttihez
mikor én kerestem az alkatrészt, csomóminden volt neten 2003ashoz képesmotoron meg bontókba, műszerfalat is láttam vhol talán itt: racsidepo.com
Igen!Jó lenne már tudni hogy ki az aki jönne biztosan?
Engem érdekelne!Mármint a motor!
Én inkább máshogy oldanám meg.Műszerfal kuka nem is keresnék hanem modernizálnám 50e körül van egy baba univerzális darab minden jóval.És keresnék rá egy Hornet lámpát bontva esetleg Banditét.Teló meg háttt E-bay.Műszerfal55e vatta újonnan.
Vigyázz rá! Az én SV-mre mikor rákerült a rendszám onnantól kezdve 3 hetet "élt" csak, hát nem érte meg a hercehurca a regisztrációval meg csomó ügyintézéssel
Holnap rendszám kerül a motoromra, ma elintéztem a műszakit meg a regadót, holnap biztosítás és okmányiroda, mindenkinek nagyon köszönöm aki segített!
Nincs bontva SV, főleg nem komplett első teló! És ami mégritkább az N-es SV vagyis a műszerfala fehér holló, meg a lámpa is, bár az újba se drága. A legolcsóbb verzió, h veszek egy olasz SV-t kint 300-350 körül alkatrésznek, ez a legolcsóbb
Senki semmit?
Esetleg tudsz még 120/160 pár sport gumát eladót ? Az egyik barátom keres valami jó árú és állapotú használt gumát.
Ennyire reménytelen a javszer?
Mennyit adnátok egy 400! (négyszáz) km-rt futott Conti road attackért? 160/60-17es Eladom törötten az SV-m és menteném ami menthető