Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk olcsóbb a telószár, általában 40 körül van.....
408E-ért hirdettem meg, gondoltam ez nem az olcsó ár és meglepően sok az érdeklődés, 350-es ajánlat már jött rá, meg többen szóltak, h hétvégén jönnének megnézni... Mondjuk belegondolva a 2 guma volt 50 csak ami párszáz km-es
Ejnye!
Szasztok! Ötödikén tuti nem jó, én minden szombaton melózok, csak a vasárnap!
A Biker-world-ön van 50 gurigáért telószár, ha esetleg nem sikerül bontottat találni.
Nem ám eladod!
Max akkor ha venni szeretnél egy K9-ast.
Macadam? LOL! az rosszabb mint a D220 :D
Vanyek: mennyiért adod az SV-t?
Galyatető.De lehet más is.Pont azért kellene majd egyszerre fent lenni a fórumon,hogy eldöntsük végre.
Én jártam már ezen az útvonalon,szerintem jó lenne így,de majd dönt a demokrácia.
A célállomás, a B pont.
Hol?
Miez, valami camping?
Milyen aranyos állatka.
Utoljára.

link
Áááááááá ez ismerős de nem én vagyok.
Nya asszem talán részletesebb.

link
Legalább fejleszted az egyensúlyérzéked, majd hasznát veszed a piros lámpánál.
Az bittos.Tiszta balett megy, 1 hete spiccen járok.
Addigra formatervezett lesz!
Ha lehet inkább nem próbálnám ki az SV terepképességét.
A B valahol a park területén van de nincs nagyítva ahogy néztem a gugli mapson elég sok út van ott is.Ha földút van az jó,a formátlan patám úgyis túrabakancsban lesz.
És mi ez a B-vel jelzett hely?
Eléggé lenn van a térképről, földutas etap nincs ugye?
Javaslat:szeptember ötödikés ügyben jó lenne, ha holnap este 9 és 10 között fórumközelben lennének azok a figurák,akiket érdekelne a dolog.Nehéz így egyeztetni,hogy több órás (vagy napos) reagálások repkednek e témában.Akinek más dátum felelne meg(mármint a megbeszélésre),az írja meg.
Köszi.
De van telóm is de annak csak az alsó alu része van meg ezek hibátlanok, a krom szárakat eladtam.
Üdv
Csináld meg S-esre.
Megint egy S-es Sv bontva, csak az van mindenhol....
Telód nincs véletlen?