Amúgy az egész Kunmadarasi motoros találkozó egy motor kiállítás. Jobbnál jobb, szebbnél szebb és furcsábbnál furcsább gépekkel jöttek az emberek. Régóta járok ki, de minden évben elcsodálkozok, hogy mennyi szép motort gyártottak már a világon...
Akartam, de nem engedték, mert forgalomba lettek helyezve ugyan, de nem hiszem hogy a kresz szerint voltak használva és gondolom, hogy nem akarták, hogy valami rendőrségre eljusson a fotó. Konkrétan volt egy épített Yamaha. K.ci jól nézett ki. Mondták hogy nézegessem nyugodtan, fotót ne csináljak. Mondom: oké. Nem hazudok, 20 perc vizsgálgatás után nem találtam a rendszámot. Megkérdeztem, hogy ezt hogy hozták el, mert nem láttam se futót sem furgont. Azt mondták, hogy a saját lábán. Kérdeztem, hogy rendszám nélkül? Azt mondta az ürge, hogy van rajta rendszám. Kérdeztem, hogy hol? Ráadta a gyújtást és a féklámpa ledjei úgy világítottak, hogy a 3 betű és a 3 szám erősebb volt mint a többi.
Tavaly voltam kocsival. Annak is volt egy feelingje de most, hogy motorral mentem, sokkal jobb volt. Akkora életérzés hogy már az oda fele vezető úton is 30-40 motorossal gurulsz, beszélgetsz közben és közben fingod nincs arról, hogy honnan jön, hogy hívják és hogy bérgyilkos-e. De nem is lényeges, mert van közös téma amiről lehet beszélni. Az viszont zavart, hogy amikor jönnek az "öngyilkos speedesek" (Hayabusa, ZX12, 1100-as Honda) lelassítanak mellettem (mert én szinte álltam mellettük 150km/órával) és nézegetik, vizsgálgatják a motort, majd nagy büszkén rárántanak a gázra és kerékkel elmennek előttem. De hála Istennek több volt az akivel együtt normál tempóban lehetett gurítani a gépet.
Tegnap láttam meg olyan dolgokat amit még soha... Diesel Honda CBR 1000RR. Mondom:
Volt valami számomra ismeretlen márka. Valami Kawacsacsi 230-as papucs volt alatta. Mondom: Anyáááááád.
Volt kiállítva egy GSXR1000 dupla Bódis rendszerrel, de nem indították be. Sajnos. Kíváncsi lettem volna a hangjára.
Talán a bal használható lesz kedd szerdára.A jobb esetleg jövő hét végére.Be van dagadva mint egy elefántnak.Próbálj mászkálni úgy hogy a sarkad nem teszed le.Ezt mondjuk fél óráig.A vádlim meg az inak olyanok mint egy ílyhúr. Ha elfeleejtzem és leteszem mintha simán járnék belenyilall így figyelmeztet hogy hülye vagyok.
Amúgy vágom kunmadarat a mályus utánin már voltam esett az eső de még úgy is jó volt.A hang ami kijön a gépekből az huuuva jó.
Nah...
Itthon vagyok. K*rva komoly volt Madaras...
Zoli, sajnálhatod, hogy nem jöttél. Jó volt az idő, jók voltak a csajok akik élvezték a meleget Tényleg: hogy van a lábad?
Idén nyitva volt a box. Lehetett beszélgetni meg iszogatni a dragosokkal a sátrakban.
Ma esett az eső, de olyan 2 óra körül újra elindult pár bátor motoros a gyorsuláson.
Szeptember 5-ével kapcsolatban,ha jól emlékszem,Te sem maradnál sátrazni.A Mátra nincs nagyon messze,ha gondolod mehetünk együtt(miután végeztél a melóddal).Nekem nem sürgős,de szerintem aki sátrazni akar annak sem lenne késő akkor indulni........
Valamelyik givi plexi még tetszik is az KB egy 20e és még jobban is tereli a szelet.Ez csak jól néz ki és eltakarja a műszer hiányzó hátsó borítását.Így jól jött.160-nál sz...t sem ér.
Volt valami számomra ismeretlen márka. Valami Kawacsacsi 230-as papucs volt alatta. Mondom: Anyáááááád.
Volt kiállítva egy GSXR1000 dupla Bódis rendszerrel, de nem indították be. Sajnos. Kíváncsi lettem volna a hangjára.
Motortakarítás volt utána?
Vagy már elhasználtad franciahonban?
Amúgy vágom kunmadarat a mályus utánin már voltam esett az eső de még úgy is jó volt.A hang ami kijön a gépekből az huuuva jó.
Mikor mentél ki?
Itthon vagyok. K*rva komoly volt Madaras...
Zoli, sajnálhatod, hogy nem jöttél. Jó volt az idő, jók voltak a csajok akik élvezték a meleget Tényleg: hogy van a lábad?
Idén nyitva volt a box. Lehetett beszélgetni meg iszogatni a dragosokkal a sátrakban.
Ma esett az eső, de olyan 2 óra körül újra elindult pár bátor motoros a gyorsuláson.
köszi, cső
Szintén jónak bizonyult az OMV 95 Carrera is, az autóba nagyon gyakran megy ez.
Te amúgy helyileg merre?
kössz hali
Mennyire használt gumi érdekel?
Amúgy jelzem félve a kagylósoknál tankolom a motort de gond még nem volt vele.
akinek kedve van nézzen be a
vasparipa pont hu portálra
motorosokért jött létre az oldal, csak ajánlani tudom :))