Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mázlista
Annyit nem szeretnék rááldozni
Főleg hogy nem is SV-m van és még mókolni is kéne vele.
A gyári ha semmi sincs meg belőle tehát a plexi a két oldalsó műanyag és a két fém tartó akkor KB 30e.Nekem mákom volt vaterán találtam 9e ért mindennel.
hmm.. Hát akkor marad a puig vásárlás (a régit sikeresen apróra törtem). Mert így semmi mással nincs bajom csak a szélzajjal. Tényleg sokat számít 1 kis szélterelés.
Az nem lesz olcsó.Meglepően sok alkatrészből áll.Én egyszer megpróbáltam lemásolni műgyantából de nem sikerült a gipszminta miatt.
Majd egyszer újrapróbálom.
az új
Újabb vagy a régié?
én most vettem az enyémre 17ért, felraktam és 2 nap múlva szarrá törtem azt is....
sziasztok!

Csupasz SV-nek a plexije után kajtatok!
Jól né ki és rá szeretném varázsolni a motoromra.
Hol lehet esetleg olyat beszerezni?
Nekem jó az 5.-e.Ha jönnek páran én is megyek.
Az OMW-nél itt nálunk a 21.-kerben saját szememmel láttam,hogy beáll az osztrák rendszámos tanker és nyomatták a benyát a tározókba.Aztán,hogy azt a kutasok hogyan vizezték vagy vizezték-e egyáltalán nem tudom,de én ott szoktam tankolni.A shell-t messzire kerülöm,kollégám suzukija csak a shell benzintől csörgött bármilyen más kútnál tankolt nem volt gond.
na gép kikapcs, ez nekem munkaeszköz, most meg hétvége van :)
na ja. nincs egy megbízható jármű. nagyon csalódott vagyok. teljesen elment a kedvem az egésztől. marad a dízel bmw, az mindig beindul, és úgy is marad, amíg vissza nem fordítom a kulcsot. a motor meg majd jó lesz edzésre járni, 3km-ről gyalog is visszatolom. (de ha felhoznám a teraszra, akár gatyát is száríthatnék rajta, arra is jó például)
Ha SRditech lenne vágnám hogy inyektorhiba/hőgombahiba okozza az egészet de ez bonyolultabb annál a baxott robogónál.
én se vadulok, elég, ha mások vadulnak, én meg nem tok kitérni.
beindul csak nincs tökéletes alapjárat, meg durrog, stb.
nembaj, elutazunk (kocsival), ha visszajöttem majd akkor megkeresem TSanyit (úgyis fel van itt írva egy A4-esnyi módosítási ötlet, amit meg kellene beszélni).
Vadulós?
Én nem szokok vadulni csak szépen öregesen mint a nyögdíjasok.
Amúgy asszem Fr-nek valami volt a gyertyapipával is.Most beindul?
hűtő színültig volt, szóval a vízfogyástól ez független.
lehet akár gyertya is, 36-tal vettem, gondoltam a következő hatos szerviznél (42 ugye) majd gyertyát meg mindent cserélek...
pedig milyen fasza kis túrát találtam ki most meg ülök itthon és örülök h egyáltalán hazaértem.
hogy b-ná meg!
(az is lehet h az őrangyalom volt, mert az eger-miskolc közötti vadulós úton történt volna valami).
Hát a hőfokjeladónak kellene lennie a blokkban is szerintem.Attól már állított le nekem computer kocsit mert túlmelegedett és még csak nem is fogyott a víz.De akkor már fenn volt a holdban a hőmérő.Azt meg figyelted tehát jónak kell lennie.
Inkább valami elektronyos dologtól tud leállni egyik pillantról a másikra.Azt meg szerintem a computer eltárolja hibakódként és ki lehet olvasni.
Várd meg sanyit hétfőn lesz elgurulsz hozzá ők megoldják szerintem.
sziasztok, fura dolog történt az "előbb".
megállt alattam az sv :(
el akartam menni egy bp-rétság-balassagy-starján-eger-miskolc körre, és Balassagyarmat előtt kezdődött... azzal, hogy először gázelvételre nagyobbakat durrogott, mint szokásosan. Aztán egyhengerezés szerűségek. Gyarmaton gurulnék be a kútra, de kikuplungolásra már le is állt és be se indult. Vészlámpa nem világított. FI kiírás nem volt. Odajött egy nagyon rendes srác, Józsi, Rizla Suzuki Team pólóban (köszi innen is!), átnéztük gyorsba' a vasat, látszott hogy vágja az SV-ket. Nem találtunk semmit, így szemre, műszer meg nem volt ugye. Egy dolog hibádzott csak, víz a kiegyenlítőtartályban nem volt. A hűtősapka a kis csavar miatt meg nem jött le, szóval a tartály felől töltöttem meg. Eljöttem vissza rétság-pest irányában, egy ideig OK volt, de a vége felé már megint kezdte a szarakodást. végül hazaértem vele. a kiegyenlítőben nem ment lejjebb a szint (nem szívja fel onnan, vagy nem hiányzott "neki"?). A vízelfogyás nem tudom mennyire okozhat ilyen motor-szarakodást... az tuti, hogy nem állt be a motor, ekkora segg azért nem vagyok, meg elég régóta zsigulizok egyébként, tehát megszoktam, hogy többet nézem a vízhőmérőt, mint azt a kibaszott utat és a tükröt együttvéve. semmi gáz nem volt. azt meg nem hiszem, hogy azért nem tűnt volna fel, mert a víz lement a hőgomba szintje alá, így már mérni se tudta. ha ennyire kevés víz lenne benne, hogy már csak nyaldossa a gombát, akkor nem maradna 85-90 fok között folyamatosan, korábban elkezdett volna forrósodni. de szóljatok, ha mégse...
A központi egység csatlakozóját az ülés alatt megnéztem, az AC-ét is, a gyújtómodulét is, szét-össze húzva, de semmi. Még gyanakodtam LMM-re is, lehúztam-visszadugtam az airbox csatiját, meg a légszűrőt is megnéztük, hátha levegőt nem kap, de semmi.
Most csak azért írtam be ezt a kiba hosszú postot, hogy addig hűljön a motor, aztán lemegyek a hűtősapka kis csavarját kilazítani, és vízzel feltölteni. De szerintem ez a víz-dolog ez független a hibától.
De akkor mi a rák lehet? Örültem, hogy van egy megbízható járművem, erre tessék, mégsincs. (Nem kell a szöveg, hogy elhanyagoltam, rendszeresen nézem az olajat és a vizet is)
grrrr annyira pipa vagyok hogy nagyon!

z.
Ha legközelebb arra járok hozok egy 200 litert.
Tuti hogy jobb az a benzin!Sokkal szebb volt a hangja is a motornak!
Az OMW úgy reklámozza magáz hogy a labancoktól hozzák azt próbáltad?
Vagy csak a túrásabb tempó és az autópálya/város relatíve hiánya csökkentette némileg a fogyasztást?
Mert nekem mikor a balaton északi partján andalogtam a kocsik közt 4,9 volt mikor a délin pályán tűztem fel pestre 6,2.

Amúgy meg ha 5.-e lesz akkor max egy után utánatok tűzök mert meló van.
Osztrák benzin nagyon jó,50 km.-el többet elmentem egy tankkal mikor kint voltunk!Ja,és nem volt vele semmi szelephangja!
Szeptember 5-re visszatérve,szerintem ha összejövünk min. 5-en 6-an akkor menjünk,aki tud jönni jön,aki nem az meg jön a következőre!
Szia
170/60,55 17 es verseny/utcai van?
Ja és holnap meg holnapután is meló.
Hát volt vagy 2 méteres az a lépés.Így tényleg nem mentem.De sebaj majd jövőre.
Csak nem mentél el Kunmadárra?
Ennyire szarul léptél le hogy még mindig fáj a sarkad?
Én már vissza is jöttem. Holnap melózok