Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meddig van ez az akció ? kicsit hóhelyzet van és potyára nem akarok autókázni napközbenn a mazsolák között
Jobb mint barmi ebben az arkategoriaban,talan olyan 60-70e ig siman.
100-120e ert is csak nemileg jobbak,meg tobb funkcio,tartozek van hozza,pl szines lcd.
Hasznaltban meg pont 3x dragabb mondjuk egy hero2.
Szoval megveheted nyugodtan,hogy jobbat kapj 3-4x tobbet kell fizetned.
Nem veletllen vettem meg pedig nem szandekoztam nagyon kamerat venni.
de a felvétel minősége megéri ? engem nem érdekle mennyire gagyi a külseje ha nagyon jó a felvétele.
Amúgy ja ennyiért inkább ez teszkógarival mint egy fake sj5000.
.

jó ficsör a telefonos összebuzulás része.
Jó helyen van a REC gomb,vannak logikus részei csak nekem olyan játécucc érzésem van,a sima kamerára már nem maradt anyag csak a házra.
Olyan érzésem van hogy minnyá széporlik a kezemben.

Lehet nekm mániám hogy minden félcolos acélból építenék és ha átmegy rajta egy tank akkor csak poros legyen.
hát ha van még itt szerintem veszek én is egyet
Nem tudom,én lehet megtartom magamnak a felvételeket.
az a baj ajutyubos feltöltésekkel hogy egyik jó a másik meg szar
Nnem kene.
azért nem rossz, 22t simán megért szerintem. Nehogy én is vegyek egyet
Ja,valamennyit,de ez nyers mp4.Majd át kéne konvertálni...........valamibe.

A youtube sokkal többet butított.

http://youtu.be/uZ7SGKvc8Gw
sokat butított a feltöltés ?
Tesztelve.

Simán letöltöttem pdf-ben a 71 oldalas magyarnyelvűt de kinyomtatni nem fogom,kodot a sok felesleges üzbég-kazah-lengyel alatt meglett.

Nem lötyög ez rossz szó oldalra mozog mivel hülyén tervezték és elcsúsztatható tehát csuszkál ha baxtatod,tokban nem gáz.
Mozog az akkufedél? Fura, nekem nem. A csatlakozókat takaró fedél vastagságát nem vizsgáltam, helyén van rendesen, ott is marad, onnantól engem nem érdekel, használni úgyis a tokjában fogom.
A magyar nyelvű használatihoz nem nagyon tudok mit hozzátenni, szerencsére nem űrhajó, képek is vannak, legyőzöd! De amúgy ha gondolod szívesen segítek lefordítgatni ezt-azt...
App ahhoz kell, hogy kezelje valami a kamerát, androidra van hivatalos Sony app
A kódot pedig elvileg megtalálod az angol használati útmutató alján, egy matricán van, amit akár rá is ragaszthatsz a kamerára. Ha ez nem lenne meg, akkor számítógépre csatlakoztatva keress egy WIFI_INF.TXT fájlt, abban benne lesz!
Első körben kézbevéve nekem olyan vicc kategória a kidolgozás,az akkutatzó háta mozog,az a tizedmiliméter vastag fedél ami a töltőaljzatot takarja nincs magyar nyelvű (túrtm neten de akkoris),most töltöm de a wifihez kér valami app-ot androidra és kódokat............ wtf milféle kódokat.
remélem beválim rt ha nem feldobm az OLX-re mint a szomszédom a makrancos kutyát.
EZ egy ilyen állványcsavar, EZ pedig egy komplett készlet, amiben van csavaros izé is.
Melyik az a rögzítő? Keresgélek, de nem találok gopro-hoz ilyen csavarosat...

Én rengeteg videót megnéztem mielőtt megvettem, engem főként a SteadyShot ill. a 120fps az ami megfogott... Egyelőre csak otthon tudtam hadonászni vele, nem volt időm még komolyabb körülmények között bevetni.
Úgy láttam, hogy kicsit teltebbek a színek, mint a Gopro-knál, ez nekem személy szerint tetszik, de biztos van aki szerint nem annyira természetes...
Én GoPro rendszerű rögzítőt ragasztottam a bukóra, és a csavaros véggel mehet rá a kamera. Olcsó (a kínai), és variálható
Kepminoseg?
Most kunyiztam el az utolsot.
Nekem nincs remote controllom, eddig csak telefonhoz csatlakoztattam, de kb. ugyanúgy kell. A kamerán legyen bekapcsolva a WIFI (alapbeállításként úgy tudom be van), bekapcsolod a LiveRemote-ot, ott kiválasztod a kamerád SSID-jét (azonosítóját), majd ezt követően a kamerán megjelenik az ACPT? felirat. Nyomsz egy ENTER-t (felvevőgomb) a kamerán, és meg is kell hogy jelenjen a kép a távirányítón.

http://youtu.be/iujwfidurro
Hogy is taviranyithato?Komolyan erdekel.
Kaptam belole.
Sziasztok. Szükségem lenne egy TL 1000hez vagy SV 1000hez való generátorfedél közepébe való dugóra. Az aminek a közepén 10es imbuszkulcsnyílás van. Színe nem érdekes csak jó állapotban legyen a kulcsnyílás és a menet rajta.