Jobb mint barmi ebben az arkategoriaban,talan olyan 60-70e ig siman.
100-120e ert is csak nemileg jobbak,meg tobb funkcio,tartozek van hozza,pl szines lcd.
Hasznaltban meg pont 3x dragabb mondjuk egy hero2.
Szoval megveheted nyugodtan,hogy jobbat kapj 3-4x tobbet kell fizetned.
Nem veletllen vettem meg pedig nem szandekoztam nagyon kamerat venni.
jó ficsör a telefonos összebuzulás része.
Jó helyen van a REC gomb,vannak logikus részei csak nekem olyan játécucc érzésem van,a sima kamerára már nem maradt anyag csak a házra.
Olyan érzésem van hogy minnyá széporlik a kezemben.
Lehet nekm mániám hogy minden félcolos acélból építenék és ha átmegy rajta egy tank akkor csak poros legyen.
Mozog az akkufedél? Fura, nekem nem. A csatlakozókat takaró fedél vastagságát nem vizsgáltam, helyén van rendesen, ott is marad, onnantól engem nem érdekel, használni úgyis a tokjában fogom.
A magyar nyelvű használatihoz nem nagyon tudok mit hozzátenni, szerencsére nem űrhajó, képek is vannak, legyőzöd! De amúgy ha gondolod szívesen segítek lefordítgatni ezt-azt...
App ahhoz kell, hogy kezelje valami a kamerát, androidra van hivatalos Sony app
A kódot pedig elvileg megtalálod az angol használati útmutató alján, egy matricán van, amit akár rá is ragaszthatsz a kamerára. Ha ez nem lenne meg, akkor számítógépre csatlakoztatva keress egy WIFI_INF.TXT fájlt, abban benne lesz!
Első körben kézbevéve nekem olyan vicc kategória a kidolgozás,az akkutatzó háta mozog,az a tizedmiliméter vastag fedél ami a töltőaljzatot takarja nincs magyar nyelvű (túrtm neten de akkoris),most töltöm de a wifihez kér valami app-ot androidra és kódokat............ wtf milféle kódokat.
remélem beválim rt ha nem feldobm az OLX-re mint a szomszédom a makrancos kutyát.
Én rengeteg videót megnéztem mielőtt megvettem, engem főként a SteadyShot ill. a 120fps az ami megfogott... Egyelőre csak otthon tudtam hadonászni vele, nem volt időm még komolyabb körülmények között bevetni.
Úgy láttam, hogy kicsit teltebbek a színek, mint a Gopro-knál, ez nekem személy szerint tetszik, de biztos van aki szerint nem annyira természetes...
Nekem nincs remote controllom, eddig csak telefonhoz csatlakoztattam, de kb. ugyanúgy kell. A kamerán legyen bekapcsolva a WIFI (alapbeállításként úgy tudom be van), bekapcsolod a LiveRemote-ot, ott kiválasztod a kamerád SSID-jét (azonosítóját), majd ezt követően a kamerán megjelenik az ACPT? felirat. Nyomsz egy ENTER-t (felvevőgomb) a kamerán, és meg is kell hogy jelenjen a kép a távirányítón.
Sziasztok. Szükségem lenne egy TL 1000hez vagy SV 1000hez való generátorfedél közepébe való dugóra. Az aminek a közepén 10es imbuszkulcsnyílás van. Színe nem érdekes csak jó állapotban legyen a kulcsnyílás és a menet rajta.
100-120e ert is csak nemileg jobbak,meg tobb funkcio,tartozek van hozza,pl szines lcd.
Hasznaltban meg pont 3x dragabb mondjuk egy hero2.
Szoval megveheted nyugodtan,hogy jobbat kapj 3-4x tobbet kell fizetned.
Nem veletllen vettem meg pedig nem szandekoztam nagyon kamerat venni.
jó ficsör a telefonos összebuzulás része.
Jó helyen van a REC gomb,vannak logikus részei csak nekem olyan játécucc érzésem van,a sima kamerára már nem maradt anyag csak a házra.
Olyan érzésem van hogy minnyá széporlik a kezemben.
Lehet nekm mániám hogy minden félcolos acélból építenék és ha átmegy rajta egy tank akkor csak poros legyen.
A youtube sokkal többet butított.
http://youtu.be/uZ7SGKvc8Gw
Nem lötyög ez rossz szó oldalra mozog mivel hülyén tervezték és elcsúsztatható tehát csuszkál ha baxtatod,tokban nem gáz.
A magyar nyelvű használatihoz nem nagyon tudok mit hozzátenni, szerencsére nem űrhajó, képek is vannak, legyőzöd! De amúgy ha gondolod szívesen segítek lefordítgatni ezt-azt...
App ahhoz kell, hogy kezelje valami a kamerát, androidra van hivatalos Sony app
A kódot pedig elvileg megtalálod az angol használati útmutató alján, egy matricán van, amit akár rá is ragaszthatsz a kamerára. Ha ez nem lenne meg, akkor számítógépre csatlakoztatva keress egy WIFI_INF.TXT fájlt, abban benne lesz!
remélem beválim rt ha nem feldobm az OLX-re mint a szomszédom a makrancos kutyát.
Én rengeteg videót megnéztem mielőtt megvettem, engem főként a SteadyShot ill. a 120fps az ami megfogott... Egyelőre csak otthon tudtam hadonászni vele, nem volt időm még komolyabb körülmények között bevetni.
Úgy láttam, hogy kicsit teltebbek a színek, mint a Gopro-knál, ez nekem személy szerint tetszik, de biztos van aki szerint nem annyira természetes...
Most kunyiztam el az utolsot.
http://youtu.be/iujwfidurro
Kaptam belole.