Értem! Azért kérdeztem mert most 126e km-nél járok,most sem fogy több mint új korában,6e km alatt 3-4dl ha nagyon meghajtom akkor max 0,5l.Mondjuk ringezve biztos ez is jobban nyelné,normál túra módban üzemel,csak néha van olyan 5-15 perces rohamom....
Egyébként a gixxer többet forog mint a bandit?
nem arduino, én PIC-re vagyok berendezkedve. igazából semmi extra nincs benne, AD átalakító és beállítod amilyen küszöbértéknél szeretnéd kapcsoltatni. én annyival bonyolítottam a dolgot hogy bekapcsolásnál 50% áramot ad először hogy kimélje az izzókat is, meg egy LED-el visszajelzi az alul és túltöltést. asszem 13,3V alatt folyamatosan világított 14,7V fölött meg villogott. mivel a fotel már kapcsolja a tompítottat gyárilag ezért max. erre a töltés jelzős dologra lehet még szükségem.
nem foglalkoztam azóta vele mert elég sok időt munkát pénzt kellene rálocsolni hogy "termék" lehessen belőle, az meg nekem bukta okulva a fokozatkijelzőből anno.
elöször is nem veszekedtünk ........... legoláb is én csak egyszerüen jó szivni a vérét .........
szotyi ! a lég/olajos -nál hirtelen jön ez 5 százados ilesztés kétszer háromszor tul melegszik és a gyűrű elkezd sétálni a horonyba ....... magas fordulaton már szinte szivatyúza fel az olajat a robanotérbe ..............
ez idő tályt pedig én állandoan a ringre jártam csapatni ... + az olajkályha olyan 100 000 után hajlamos
a kipu szelepeszár mocorogni a vezetöbe ..ilyenkor motorféken már csak a szimering nem képes bent tartani az olajat
banditnál ez olyan 140 000 - 150 000 nél jön ki és 200 000 ig kezelhető marad ............... aztán nagyon gyorsan jönn a halál .. a végén már hidegen 2-3 hengerel indul és csak melegen megy a 4 henger Bazsó Árpi barátomnak 20 kör 1 liter olaj a ringern
Néhány hete beszéltetek itt valami olyanról, hogy gyújtáson a mocin nem ég a tompított lámpa, csak a helyzetjelző. Ezt hogy lehet kivitelezni? Valamit bele kell rakni az áramkörbe, csak mi az és hol szerezhető be?
a tavaszal kupecosal meg látogatunk ! veszünk neked egy pelenkázo asztalt közösbe ...... ugy hogy rendelj egyet ha nincs a boltba ................... magadnak lesz .. szépet válasz a lové nem számit ! léptem
Mar ha engem mozgatna a cucc.