Nem csak a motoroknál, az autókat is folyamatosan hívják vissza bájeréknél.
Viszont a kis Duci szög egyszerű konstrukció "kőbotos" kiforrott motorral, remek futómű - fék kombóval, és emellé könnyű is.
Azért tavaj Héreg környékén szépen ment ez a bimmer...
Lehet a tulaj majd magára ismer.
mondok neked erre valamit ... és igazam lesz ............
nos egy olyan palinak mint te akio már meg ete a kenyere javát vagy egy mazsolának esetleg egy nyugot vérmrsékletű embernek nagyon jó a BMW ... nyomaték, hang kényelem , fútómű stb ... de abban a pilanatban ha el kezdjűk forszirozni a piros mezöket szét esik az össze BMW ... ezt te is tudod !
még az uj rr is ... enyi probléma BMW motorkerékpár gyártása során talán a 3 hengeres bukfences bömösel volt mint ezzel az uj szaral... hajtokar csavar lelezulások ? számitogép zavarok ? futomü problémák ....................
nem lehet mást olvasni a motoros médiában csak azt hogy megint hivják vissza a BMW etöl - edig sorozat számu példányait ...........
szerintem ez szégyen
és akor vegyűnk elö egy japot
az is meg kapja a servizeket a tulajok tiltásik váltogatják .. egy kerér ,, gyorsulás ütik vágják és csak kis hányadukal van probléma ............. MIÉRT ? mert egyszerüek mint a FA ék
Így is van ahogy írod, a japán technikán kívül, minden szar.
De én imádom a kihívásokat, és az azok megoldását.
A Triumpf tényleg jó fehérneműket gyárt.....
Ezt a Zolika +látja.
a bmw kurva szerviz igényes ............ ez a kökorszakból meg maradt boxer elrendezést a bmw nagyon preferálja .. hisz ez adja el a vasat a sok hozzá nem értőnek .. akik tele vanak és csak státusz szimbolum nekik a motor ....
a probléma 70 évektöl kezdödik amikor is a világ másik felin elkezdenek jobb motorokat gyártani fele ,, harmada pénzből mint a Bmw ...........ha nem lett volna a gs sorozata a Bmw -nek ma ök is ugy jártak volna mint a triumpf 30 évig csak bugyikat meg meltartokat tudtak volna gyártani .. mivel tönkre mentek volna .......... a boxer el avultsága okoza aproblémát szará tuningolják forgatják minden irányba és erre akarnak motor rá épiteni ...
a construkcio maga hoza magával atul bonyolitot szerkezetet és hiába a jó mérnöki munka a bonyolultság magával hozza a több hibát .......... 3 * drágában NA ezzért szar a BMW
most persze már a boxerba bele vezetik a vízet ...vvt .... stb blirirozik a teszteken ... de az idő az egyszerüséget fogja preferálni ami olcso és jó .............
a trimumpf -nak is ez a fő hibálya kevesebb köbcentiből kevesebb hengerel .. de mégis jobbat mint a konkurencia ELV ... persze mind két márkának vannak sikerült példányai és a felhasználo karban tartásai is hozzá járul a meghibásodáshoz ..
de ha le vetitjük a legyártott darab számot és a meghibásodás számát a bmw , a dugati és ne soroljam ... nagyon mesze álnak a japoktol ............
ki felyezhetném ugy is hogy fostalicskákat gyártanak jó drágán a maga mutogatos motoros brigádnak
Ezt az ostoros számodat igazán lenyomhatnád a sütögetős bulin is. Remélem muter nem lázad be, hogy lenyúltad a virágcserepeit http://youtu.be/25MQM8XaYwU
Ne égesd már magad, ebből is látszik, hogy lövésed sincs a boxer motorokhoz. Gondolom bevállaltad, mert zsíros melónak igérkezett Nem mágus vagyok, csak sokak szemében egy szar-kupac-kupec
Lehet.. Talán ez az első motor amit csinálok. Védjed csak ezt a szart, és gyűjtögess, hogy nyáron tudjál vagy 1000 kilométert menni vele, mert 100 kilométerenként szelephézagot, olajat kell cserélni benne, nehogy valami baja legyen. Mert te nem vagy spúr, gondolom Mágus Úr!
szereltem a saját bmw-met meg Tökiét is (f800s)
...ennyi idióta nemnormális túlbonyolított műszaki megoldást egy kupacba nem láttam se az előtt se utána
de a futómű eszement kurvajó
tc népítéletbe írtam róla jópár sort
De én nem vagyok szerelmes abba a "zajba". De elfogadom, hogy te igen, te meg elnézed nekem a rizsrakétát.
Amúgy meg a motorozás a szerelem, nem a jelvény.
Viszont a kis Duci szög egyszerű konstrukció "kőbotos" kiforrott motorral, remek futómű - fék kombóval, és emellé könnyű is.
Azért tavaj Héreg környékén szépen ment ez a bimmer...
Lehet a tulaj majd magára ismer.