Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jo hogy van mar sv-m. Igy nem mondhatjatok hogy topik idegen vagyok
" még az a fasz kupec is"
Küldtem hozzád az egyik ismerősömet, majd rám fog hivatkozni, Molotov-nak hívják
Germany?
Tociko féknyergeket vittünk Egomba.....made in.......
Betétet cseréltél? Visszanyomtad koszosan a munkahenger, hogy beférjen az új betét? Levéve a féknyerget, ki kell járatni a munkahengert, letakaritani fényesre. A karmantyúk hornyait megnézni, hogy nincs e kikristilyosodád karmantyúk hornyában. Ha épek a karmantyúk (nincs pénzed újra) visszarakod, visszanyomod könnyedén a munkahengert, légtelenítesz a friss folyadékkal. Ha nem érted, amit írtam, akkor bizd rá másra a feladatot.
No mostakkor hanyadikban fogyott el a kompresszió?
ÁMEN.
lassan három éve tart a hideg háboru ............ annak idején kár volt nem rá hagyni ..

na de most béke ................

egy darabig
igen, má régóta látom az "állóháborút" köztetek
mindíg megtalál.
Mondjuk a legtöbben hülye ez csak nem forog felkiáltással ráhaggyák.
Ennek így sosenem lesz vége...
Ha veszek 3 blokkot 50000.-enként belerakom az egyiket majd felteszek galériát hogy 200000 ezer Km egy izzócsere nélkül békénhagysz?
találtam pipolfent .. andaxint ...seduxent .. küldöm
ha szeded .. nem leszel mérges
ezt akartam hallani ...............
Nem kérek ódákat baszod.
A 186e Km és 13 év alatt minimum 4 blokk vagy több fordult meg a gépedben ezt valahogy mindíg kihagyod.
Felteszel egy fasza galériát a 240e Km egy izzó hibával,mikor rákérdezünk hogy most tulajdonképpenis hanyadik blokk is az amiben ennyi van akkor leveszed a galériát válasz nélkül.
Egyet kérek,bár a büdös életbe nem fogod megállni.
Haggyál már a picsába engem és húzz vissza a saját topikodba.
Sírsz mint a füdrdőskurva hogy szétbasszák az idegenek a bandit topikot és nem ír senki bele,persze mert csak a gyökérkedéseidet lehet hallana azon felül hogy nincs banditod.Ritkán megyek is oda már mert beleakadsz a mondanivalómba holott nem is neked címeztem csak mondjuk szotyival diskurálok motorokról,nem triumph-okról nem banditokról hanem úgy másról.
Rendben azt mondod én harcolok...........kivelis te agyalágult ember?
Veled mert megtalálsz,nem kérem de akkoris.
Valaha is követtelek én a gsxr1100-ba?
Nem.Más topikban azért fordulok meg mert vannak ott ismerőseim az igazi világból,tudom ezt nem tudod felfogni mert a vonaton kívül max a fiadat túráztatod.
Mondjuk nekem elegem van belőled fogd már fel.
Nem vagyok rád szorulva.Más igen.
És vegyél már 20 négyzetméter kibaxott padlólapot (60e-ből megvan nem tétel) meg 50 kiló csemperagasztót és nem leszel igénytelen sóher a fasza fészbúkvideók alatt.
Én melóban is hozzáférek a nethez.
mond meg miért vagyok genyo ?

le irod TE ......mint ZOLI32. 35 000 mentél a motorodal már le éget ..ez csőpőg az javitod , kinlodsz köbaltával szereled alkatrészek olyan drágák mintha aranyozva lenének ... az t is le irod hogy olyan hűlye vagy hogy saját magadat szopatod ...................
most akkor mit vársz .. dicséretett ? vagy zengjek odákat a triumpfról ? .. vagy ne üsem le a fel dobot labdákat ?

De most komolyan mit szeretnél halani ?

néha besokalsz és elkezded a másikat fikázni .. magad sem tudod miért ? én 186 000 tetem aszaros motoromba és a 13 év alatt nem szopatott anyit a gigxerem mint téged ez a szar triumpf .....
miért nem barátkozol a gondolatal ... hogy senki nem bánt te akkor teted magad szopora amikor meg irtad az adásvételi szerzödést a triumpfra ... így van ... ? így hát ....

hisz nap mint nap prezentálod ..... és csodálkozol hogy szivják a véred ?
De nem csak én .. látom mit harcolsz sok sok oldalon
néha még probálak is a jó irányba terelni .

de sajnos cső látásu vagy .

de igérem a béke szent megtartása véget töbet nem basztatlak a triumpf miatt

a mondandod másik felében ... meg TE is és nagyon sokan tudják hogy nincs igazad csak a méreg beszél belöled miért fáj neked hogy a másik dolgozik ,, pénzt keres motorokat javit ?

ha olyan szarul csinálnám mindig fikáznának .. NEM ?

csak afécbukon az elmult 5 évben egy fikát nem kaptam szerelés ügyben egy embent nem basztam át ! és vissza járnak hozzám !

nem tudom miért csinálod .............

ad el azt aszart vegyél magadnak egy jó hondát és csak motoroznod kell

astalavista bébi
Nekem csak délelőtt, du. melózok. Szevasz.
Látom jó napunk lesz.
Engem a sima egyszeru verszas nem erdekel.Mert tudom hogy nem komoly,fel is veszem a kesztyut es szivom en is a vert,ezt ha jo fej siman lereagalja es nincs gond.
Motorbogyoval mennyit szivatjuk egymast a gsxr 600 ban.de egy rohogo smile es ennyi.
De van par ember aki a forumot osszeteveszti az elettel es beleadja a sajat enjet.
Ami alapbol penetrans,vagy tul komolyan veszi es verigsertodik egy ilyenen.
Egyik esm jo.
Inkabb arrebbalok,nem kell vele tartani a kapcsolatot.Olyan hogy mindenkivel joban lenni nem letezik.
Szerelőm mondta a múltkor, sajnos már rég bekebelezte a globalizáció nem csak a bájert, az összes gyártót, egy kicsit innét egy kicsit onnét veszünk el, ami eddig fém volt most jó lesz pvc-ből is azt GO!
Fossák a szalaggyártással a technikákat, én el sem tudom képzelni hová kell ennyi új motor, vagy akár autó.
Majd vesz másikat a kicsi kuncsaft.
Bmw vel mint autoval az a legnagyobb baj hogy egy kibaszott faszhosszabito auto... nalunk az van hogy aki bmw vel nem tud dugni annak egesz eletere szaraz marad a fasza... es igaz! A legutolso szarhazi csoves csicskagyerek is vesz egy 5ost amit az elozo tulaj koztudottan szarra rugott ja es Prendszam van rajta mert penze nincs atiratni, a kuton kiszall es nagy buszken mondja a kutasnak hogy 1500ert benzint... na ezekert utalom en a bmw-t. Mellesleg meg semmi nem fogott meg benne ha ennyi penzt kene adjak autoert tuti nem ez a bajor remekmu lenne.

Ja amugymeg visszahivos dolog, a suzuki is szereti visszahivni a motorjait vagy autoit, tehat az is egy szar marka
Jól nyomod Zoli Te is. Egair barátommal mi csak jókat nevetünk ezen az egészen... Kapjuk mi is rendesen a BMW & Ducati kombó miatt, de letojjuk.
Megbeszéltük majd tavasszal csinálunk egy közös fotót a 4 technikával 1xrre, na majd feltöltöm az tuti kikúrja a biztit sok motoros társunknál azt jókat röhögünk majd...
Nos.......mmmmmm.
Gondolkodtam hogy van e értelme írnom de csak belevágtam.
A fertelmes helyesíráson át lehet lépni no problem.
Viszont tudás ide,tapasztalat oda az emberi arroganciával kevert sima genyóság az ami nekem kiveri a biztosítékot legtöbbször.
A többiek még az a fasz kupec is nem rosszindulatból csak időtöltésként szívják az ember vérét így el lehet velük viccelődve,csipkelődve ütni a motorozások közti fóruméletet.
De te bazz tényleg ekkora tapló vagy hogy komolyan gondolod és tisztán a rosszindulat beszél belőled.Na jó van benne egy jó nagy adag veteránokból származó szemellenzőség más iránt ami nem japán nem suzuki és nem gsxr 1100.Ami alapvetően nem baj.Mindenkinek van egy liblingje amit körömszakadtából véd.
Nameg persze jön slepp Istvánal az élen hogy persze akkora a tudás és ingyeninfo kétlábon járó apostola vagy hogy megéri ezt a fajta segg atitűdöt lenyelni mer fasza ember vagy..............jelentem nem nem éri meg.
Az az igazság hogy a régi gépek fogynak,és fogynak az ezeket életben tartó filléres gondokkal küzdő emberek is.Kopnak a gépek,nem telik már a filléres döngötbeton padóljú szakira sem így kevesebb a meló.
Aki meg megengedheti magának a modernebbet és itt ne a kőgazdag milliárdosra gondolj hanem sima emberre aki csak motorozni akar az igényli egy picit hogy ne egy szardarabnak nézzék mert nem gsxr1100-a van 99-ből hanem egy mondjuk FZ6-ja,ducati mostere vagy urambocsá triumphja van.

És míg egy hobbiszerelő mozdonyvezetés mellett a karbi belövése hidegen tiltásos videóval fűszerezve a faszbúkon egyedi élmény addig szimplán jó szerelő aki ebből él,ebből tartja el a családját jól csinálja és a hozzá forduló kuncsaftot nem lenézi meg videón szar ez de nekeet jó lesz ennyiért csabikám felkiáltással összeszórja a gépet van több is.
Így megmondom őszintén hála istennek nekem sem kell elviselnem a szemétséget a fórumon.Simán elisklok felette.
Amúgy legyél nyugodtan Tasi.