A pecsi 1050esen talan barracuda " gomba" volt. Nagyon tutu, 2 ponton rogzitve a vaz ket csavarjara. A tankot vedne nagyon es nem is szakadna ki egy esesnel
Első körben sokuk horkol,nem mennek még éjjel egykor se aludni csak a stikában hozott páleszt isszák a vendéglősé helyett,reggel sokáig alszanak,nehezen kelnek és lassan készülnek. Lehet jobban jársz a friss hússal.
Azt irtak itt lentebb hogy fahazas a dolog es sator is van. De en az arakat ahogy neztem a fahaz tutibb minden szempontbol. csak jo tarsakat kell kifogni akik nem horkiljak at az ejszakat es nyugodtan lehet aludni mellettuk
Semmivel nem lesz ott olcsóbb főleg mert alkatrészt ritkán visz ki valaki, felszerelés és ruha ami bő választékban van, de én még olyasmit sem láttam olcsóbban mint bármelyik boltban. Viszont ha erre jársz eljutsz olyanokhoz ahol megkapod olcsón a láncot.
Még egy kérdés. Még eddig nem voltam pesten a motor kiállításon,ott lehet láncot is venni jó árba,vagy felesleges addig várnom? Bőr ruhát akarok majd venni ott meg csizmát gondolom vsn választék.
Na akkor Vadasa lesz plusz egy osztrak/szloven szallas ?
Hivtam Alpokba 1hetre haverok de ha arra lesz az itteni talalkozo akkor jovok veletek mert tuti tobb szephelyet latkk mint olyannal aki meg soha nem jart a hatar masik oldalan
Sikerült a főtengely végéről leszedni a fogaskereket! Megoldás: Blokkfél stabil rögzítése aztán nagykalapáccsal egy brutál ütés a tengely végére . A főtengely vége erőssen eldeformálódott (már egyébként is rossz volt) , de a fogaskerék sérülésmentesen lepattant
Necces hogy nem lesz fiatal
Amúgy levenném.
Még 6 nap van a deklivédők lejártáig.Holnap fizetés.
Ausztriában.
A banya ferde szemmel nézett,és ment volna haza szal elkívánt a vérbe.
Hivtam Alpokba 1hetre haverok de ha arra lesz az itteni talalkozo akkor jovok veletek mert tuti tobb szephelyet latkk mint olyannal aki meg soha nem jart a hatar masik oldalan