Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pecsi 1050esen talan barracuda " gomba" volt. Nagyon tutu, 2 ponton rogzitve a vaz ket csavarjara. A tankot vedne nagyon es nem is szakadna ki egy esesnel
Ki?
Akkor elsonek kell berugni

Necces hogy nem lesz fiatal
Nem is a te térdednek kell ott lennie.

Amúgy levenném.

Még 6 nap van a deklivédők lejártáig.Holnap fizetés.
Abba a bukógombába sztem beleérne a térdem.....

Ausztriában.
A banya ferde szemmel nézett,és ment volna haza szal elkívánt a vérbe.
Hol láttál te ilyet?
Viszek annyi családtagot, hogy más ne férjen be. ....ők pedig már megszoktak.
Első körben sokuk horkol,nem mennek még éjjel egykor se aludni csak a stikában hozott páleszt isszák a vendéglősé helyett,reggel sokáig alszanak,nehezen kelnek és lassan készülnek. Lehet jobban jársz a friss hússal.
Tárnok és környékét javaslom meg az email nevű intézményt.
Kik azok az olyanok? Hova kell mennen?
Azt irtak itt lentebb hogy fahazas a dolog es sator is van. De en az arakat ahogy neztem a fahaz tutibb minden szempontbol. csak jo tarsakat kell kifogni akik nem horkiljak at az ejszakat es nyugodtan lehet aludni mellettuk
Szerencsére a főtengely "elnyelte" az ütés erejét.
Semmivel nem lesz ott olcsóbb főleg mert alkatrészt ritkán visz ki valaki, felszerelés és ruha ami bő választékban van, de én még olyasmit sem láttam olcsóbban mint bármelyik boltban. Viszont ha erre jársz eljutsz olyanokhoz ahol megkapod olcsón a láncot.
Van ott faház vagy valami nem sátras szállás?....akkor jó lenne.
Még egy kérdés. Még eddig nem voltam pesten a motor kiállításon,ott lehet láncot is venni jó árba,vagy felesleges addig várnom? Bőr ruhát akarok majd venni ott meg csizmát gondolom vsn választék.
Na akkor Vadasa lesz plusz egy osztrak/szloven szallas ?

Hivtam Alpokba 1hetre haverok de ha arra lesz az itteni talalkozo akkor jovok veletek mert tuti tobb szephelyet latkk mint olyannal aki meg soha nem jart a hatar masik oldalan
A blokkfelek nem sérültek?
Sikerült a főtengely végéről leszedni a fogaskereket! Megoldás: Blokkfél stabil rögzítése aztán nagykalapáccsal egy brutál ütés a tengely végére . A főtengely vége erőssen eldeformálódott (már egyébként is rossz volt) , de a fogaskerék sérülésmentesen lepattant
Köszi a válaszokat! Akkor jó lesz nekem is az olcsobb... Turázok,és mindig tiszta a láncom imádom ha tiszta a vas mindenhol
nem vagyok szabin, csak már ledobta az agyam az ékszíjat
Szabin vagy?....mert ha nem akkor szólni kék a főnöködnek, hogy túl pihent vagy.
---
Budos lesz.