Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neidegelj...............ebben a kazal kábel,cső,aluizé zagyvalékban amit a BMW motornak csúfol honnan a pi-ba lássam mi a tele,parizé?
És megint amin para-tele van, ott a blokk a teherviselő
Ha gondolod hívj fel, csak hogy túl legyél rajta
Nyugodt vagyok mint egy buddhista szerzetes ima idején.
És mi a motorozás valójában? Hobby és szerelem
Nem 65?
A zach cikknél is lamentáltak ilyenen.
1200lt, 1150 rt, gs 650
Ne kapd fel a vizet! Nem tűnt fel, hogy rég nem a motorok az igazi téma, hanem, hogy átszórakozzuk az unalmas téli estéket
Van pár méter kábel ami fejtörés hova megy.
Hozott egy blokkot, nem tudom mi lesz a sorsa a réginek.
Fizet a cseréért vagy eladásra kerül a maradék?
Motorcsere. A vezérműlánc úgy megette a blokkot, hogy a kis alumínium darabok mindent tönkretettek. Kis kamerával benézve minden kuka... Főtengely, vezérműtengelyek, lánc megette a feszítőt.
Multistrada 1100,1200S,monster S4R.
jogos, kérdés mik közül kellene választani
És mi a hiba?
Nem lennék benne biztos. Gondolj csak ezekre:

Ducati Panigale Superleggera
Ducati Desmosedici RR
R1150RT
BMW! Drágábban el lehet adni
Ha UK akkor sokminden előfordulhat.
Én még olyan rozsdás csavart nem láttam motoron amit kaptam a bontott csavarszettben.
Volt vagy 6 anya ami mintha egy spanyol gályából szedtek volna ki.
Nem véletlen hogy minden csavar gyárilag rozsdamentes az angolban.
A régieknél szívták a vérüket a rozsda miatt pedig csak a szigeteken vicces a sós levegő.
Csatlakozásokat,csavarokat,fedetlen vázat simán megeszi pár év alatt.
Ha elém tennétek egy Ducatit vagy egy BMW-t, hogy válasszak én az olaszt vinném. és most nem viccelek!
Még a végén meghozod a kedvünk egy BMW-re!
Kábelkötegelő... miez, ducati ?
Látnátok azokat a gyári kókányolásokat.. Oxidált vezetékek, kábelkötegelőkkel odafogatva mindenhova, benzincső 3 darabból tákolva, minden csavar tiszta rozsda, minden lóg-kotyog...
A gazdi szerint valós az 55 ezer mérföld. Én nem tudom elhinni, vagy akkor ez valóban egy trágyadomb.
Nekem is kopog néha.
De leszarom.
Most nem hogy beleraktam egy tollrugót.
eddig egyik hondánál sem jött elő ez a betegség, lehet azért mert keveset mentünk velük 20-30ezer km mindenkinél de nem jött elő