Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit találtaaaaam.

Azé nem semmi hogy a kis laposelemes elhappolta a 4.-és a 7. helyet a sok literes, kawazukimaha elől.
Főleg hogy 96%-al a street is egálban van az ezresgixxerrel a dytona meg lenyomta.
A pedal visszahuzora.
Olajat csak akkor nyomja a légtelenítőnél, ha kitekerem a csavart. Ebből arra próbáltam következtetni, hogy a főfékhenger jó. Dugattyú annyira nem mozog, hogy a féktárcsát sem szorítja össze, nem fog a fééééék

Zoli: Milyen rugóra gondolsz?
És kedvére válogathat
Szia!

Adatlapomon van egy elérhetőség, gomba ügyben!

Üdv
hát én ezt nem értem mit szeretnél vele csinálni? CSak úgy elkezdte kinyomni a folyadékot a légtelenítő csavarnál? A dugattyú nem is fog sokat ki be mozogni és az a jó ha vissza is megy mert akkor jó a karmantyú
Rugo megvan?
Hali
SV hátsóféknek következő a tünete: Pedált lenyomva légtelenítő csavaron keresztül nyomja az olajat, viszont a fékpofát nyomó "izé" nem jön ki csak fél milimétert, pedált felengedve viszont vissza is megy a helyére. Valami gumigyűrű mehetett szét benne, hogy nem marad a helyén visszaengedett félpedálnál az "izé"? Bocs a szakszavakért..
Nagyon de nagyon érik ez a buli BBQ, meggyes süti, sör lesz ott minden
Nembaj, van 2 vagy 3 év pótolni valóm
Kürtőset vagy simát?
Ingyen kalácsot a népnek!
Jah és meglepődtem de jó egy kazal hondához,954-től a 600f-ig.
Ha nem domina cucc nem kell.
ez a 2. cucc de az első jó MV-re és KTM-re.

De nem akarom tasi elől elhapponi a jól fizető kuncsaftokat.
Egy jó szervízpad, ami tele van triumph alkatrészekkel?
lassan hivatalos triumph szervizt nyithatsz, annyi spec tool-od lesz

Bor.
De kívánja a szervezeted
Mi ez, sörnyitó?
ha már itt vagyunk ............ az öreg még mindig oda basss 25 év után is motor

sebessegoltara.blog.hu/2015/01...

majd most kapok
Ezt használom, mikor tömítéshornyot kell tervezni, mert benne vannak elörébb a szelvénymérethez tartózó horonymélységek, és szélességek a megmunkálisi türésekkel, és felületi minöségekkel, staikus, és dimanimus szituációra...
Jah és én hülye csak emiatt beruháztam egy ilyenre.
Igazándiból itt ezt simán elnézik.
lassan Te maradsz az egyetlen aki legálisan írhat ide