Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

irigyek az emberek sajnos ............. nem az érdekli öket hogy gyüjtöted , hogy loptad , vagy stb

HOGY_HOGY NEKIK NINCS ?

ez a baj
bazmeg te mindent meg talász ..... Pityu .............
ugy látom megint össze jött egy velejéig fasz banda itt a ... miez ? sv -n kár hogy egyikönknek sincs sv -je és ki fognak baszni minket

inditok egy uj topikot csak motor buziknak,, mokolosoknak és sefteseknek ,, na jo szoporolereseknek is
Még törpölök hogy úszhatnám meg olcsóbban.

Talán valami hullaházi dolgot bevethetnék húsforrásként.

Eccer vettem két sportülést (opel gyári recaro volt) 5 rugóért.

Voltak gyanús foltok amit slaggal szépített a bontós.

Utóbb kiderült vér és agyvelődarabok voltak szal ha nem számít semmi vevő vagyok az olcsó cuccra.Így számíts.
Mindig is egy úr voltál
Jónektek a teszkó 2rugós is.
Már kérdeztem de az idióta nem akar postázni hungary és valami raklapért vernyákolt.
Vedd meg és csinálj belőle sörcsapot Jó lesz a sütögetős bulidnál
Kiváncsiságból megvan a daytona 675 50e-res tartóstesztje.
Geci a motorradonline mert 2 eurot kell a letöltésért fizetni.

Ők is beszopták a generátort.

Majd le kell fordítani németről.
2011-óta 29000 Km-t tettem bele.
Szégyen de csak erre tellik.Tudom nem 240e Km de már keresgélem a komplett blokkot.
Már van egy jelöltem 50-ért.Csak kopog benne valami.
És azt senki nem mondja, hogy szívtelen vagy és ilyen cudar időben nem kéne a lányokat kizavarnod a 6--os útra, csak hogy új motort vehess?!
Hogy vettem még egy motort mindenki egyböl azt kérdezi hogy miből... nem azt hogy aha szép fasza... miböl vetted. Még a tanár is kérdezgeti hogy mennyiért vettem, mondtam neki hogy nem mondom meg mert nem illik ilyet kérdezni, 600és 1,5M között lehet venni mondom, aha és mikor mondom 2005 jó akkor megyek és megnézem mennyibe kerülnek... Azóta én vagyok a rossz motorosfiú

De még pár haver is akinek nem lehetne panasza a pénzre... "eladtad a másikat? -nem. Akkor honnan van pénzed? - van."
Ezért mondom, hogy használni kéne a mocit, nem véletlen tartják, hogy egy jármű halála, ha sokat áll
Szerintem direkt.

Ha készen leszek biz isten összeírom miből mennyi kellett.
És keresek egy vízpumpa felújítót mert szét lehet csavarozni azt a szart és tuti ha gépmunkázni kell akkoris bele lehet tenni egy kurva tömszelencét.
Sokba.
Ha nekiálltam volna itthon túrni O gyűrűket,nem cserélek kipufogó tömítést,vágatom az olajteknő tömítést akkor kb 20-as,plusz pumpa.Ez alapvetően 16e volt de postadíj és vám rájött.
Így lényegesen több.
És tényleg ne zsebezz azt már levi se szereti.
Csempézésen kívül
Nem akarok a zsebedben turkálni, de mibe fáj ez a művelet?
igazad van ............. komoly mindhárom 0 gyűrűsömnél végig pásztáztam a katalogust semmilyen minöségbe nincs ez a 20.29*2,62 sajnos
Triumph-zacskós.
milyen minöségbe szeretnég viton abs stb
Nehéz volt azt a sok földet felhordani az emeletre de megoldottuk.
Viszont így már nem fér fel a motor.
tényleg ilyen izgalmakal ? és kalandokal jár egy angol motorbicogli ?

Atti ................. mester szerelövé ..... a végtelenségig kitartová formálya tulajdonosát ............
Ez tetszik .... most hogy már öregszem inkább csak bütykörészném a vasat .. és figyelmém ahogy a töbiek motoroznak

NEM beszolás volt ZOLI .......... csak le ütötem a labdát

kezdelek becsülni hogy ezt a motort életben tartod egy angol muzeum részére
Ha kész a garázs, vidd be a mocit a lakásba is és akkor a döngölt földpadlót is felújíthatod Na így már tényleg sokat köszönhetnél a Triumphnak, hogy rávezetett a civilizáció felé vezető útra
De de van olyan hogy 20,29x2,62-es O gyűrű, egy dowell-nek nevezett központosító hengerke,kipufogó tömítések,olajteknő tömítés ezt mind csak gyáriban.
Akkor már legyen mind az.
Bezzeg egy speednek a 3 csavar és kijön a pumpa bele egy másik tömszelence és vissza.
ezeket az o gyűrűket itthon nem lehetett beszerezni ?