Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én megkértem volna a kedves vizsgabiztos urat, hogy írásban legyen szíves ezen kifogásait és hogy ezekért bukik a motor, és szépen csatoltam volna a panaszom mellé az NKH felé
Csak szivatni akarták.
Passzióból?
Dobztartót már mé?
Srácok csak óvatosan a bukó gombákkal és csövekkel. Ismerős banditja most volt decemberben műszakin, és leszedették vele a csövet meg a gombát mert hogy az nem gyári alkatrész. Még a túra dobozt is levetették vele, illetve még a tartót is majdnem. Alig akart átmenni a vizsgán ez miatt és nem NKH-nál vizsgázott. Bár vizsga előtt mindent le lehet szedni a mociról ami nem kell oda.
Én is épp bukogombát nézek épp a mocira. A batszimotoros jónak tűnik nekem, lehet én is ilyet veszek. A bukócsőn is gondolkoztam, de sajna az alhas idom miatt nem egyszerű. Mondjuk egy ilyet szerintem le lehetne gyártatni hozzá...
Trolololololo
ittvane,aprópénz
Annak viszont nemszép.
Ez egyértelmű hogy én menő vagyok bazz.

Há honnét tuggyam,csak megyek a tömeg után.
Hát te akkor már nagyon menő vagy

A völgyben voltál, zobákpusztánál... máza szászvár stb stb
Elhiszed hogy előbb voltam pordoi-n mint pécs környékén?
És hogy életbe nem voltam zobáki úton...............vagy legalábbis tudtomon kívül.
Az alpinán volt egy szakasz ahol kövesút volt. A fogaras 100%-ban járható, igaz foltozott úttal. Merem állítani hogy jobb út van arra mint a zobáki völgy...
Akkor már ketten vagyunk abba az irányba.....
És az is hogy előjel nélkül eltünik az út 4-8 km-en át.

Majd várok annyit hogy ki legyen építve út vagy addigra túraendúrót szerzek.
Már eléggé megszerettem ezt a tankot Illetve nem tettem még le arról, hogy a tankra fekete csíkokat ragasztok, a fej és faridomra meg sárgát, és akkor lesz egy Suzuki Hornetem
Előfordulhat hogy többet mentél szar úton a Mecsekig mintha elmennél odáig
Hallgatja a radai azt a fortelmet.
hallgasd a tegnapi zenémet. A héten készül a rendszámtartóm!
Ahogy neztem a youtube os videoka a sorre jobban gerjednek ezek a nepek.
Ennyi tea ivó között csak lesz valakinek, meg tuti valami beleélő eljön angliából
Majd ha eljutok angliaba.
Ez ausztriaban van.
Mindig is erdekelt a bovingtoni tank muzeum.
Hozzál tőlük azt a kávé kinézetű sötét teát, egyszer meg akarom kóstolni mert itthon nem találtam még
Egyhetes rendezveny Neukircheim-ben.csak triumph.
A talalkozo resz annyira nem de mindennap egy-egy klasszikus dolomit kor tobbszaz triumph kozt vonzonak tunik.
Meg aze ennyi kavazukihondamaha kozt jolesik egy kis teaivo nepseg.
Világosítsatok fel! Tridays ?
Meg nem tudom.
Kene.
De nyelvtudas nelkul egyedul.
Talan jovore.