Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez olyan mint a szigeten a szandi koncert,annyira szar hogy már jó
akkor nem tudom....ezt találtam ami közel álhat az enyémhez :) pontos képet nem is találtam:D ha nem ez az akkor nem tudok segiteni ebbe
Valami nem okés, amit képet felraktál az bubis a Tomié meg nem, Olyan van nekem is mint a Tomié
ezen a linken az egyik sv kolega gépe látható amin ilyen pelxi van :)
http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/motoros_tura/?dr=99104&p=3
Nem találtam
Sajnos nincs mert még én sem raktam fel.... de ha rákeresel googlebe biztos találsz ilyen képet :D
Van róla kép hogy hogy néz ki ? NEm tudom eldönteni hogy a mostani vagy egy duplabubis lenne a jobb
En egy carbon deklivedot tennek fel.
6000+ posta :)
fazakaslevente94kukacgímél.com egyszerübb ha ide írsz :)
mi pénz?
Aki kapja marja :) Ajándékba kaptam de közbe én is rendeltem egyett...szóval eladó!
Sziasztok,

Segítségeteket szeretném kérni bukócső/bukógomba ügyben!
2005 Sv 1000s.ről lenne szó, hasidomos.

Úgy tudom a hasidom miatt a bukócső nem lehetséges pedig igazán azt szerettem volna, mert az tuti megvédi az oldaldekniket, ha csúszik a gép.

Szóval marad a bukógomba, de ott nagyon bizonytalan vagyok milyen is érné meg....
Olvastam svmedia fórumot, ott többen is csináltatták/esztergáltatták maguknak poliacetál anyagból de SV650-re, illetve találtam bátszi motor honlapján is 11e ft-ért, de nem tudom az megéri-e, mert azért jó lenne, ha mondjuk a dekniket megvédené.

Szóval bármilyen tancsára, tippre nyitott vagyok, kinek mi jött be?!
Milyen anyagból legyen, milyen hosszú ami védelmet is nyút, hol vegyem, stb.

Előre köszi
üdv
3 perc kiszedni.
De megvan az ebay-es link.
És ki se kell itthonról elmozdulni.
Hiába a lustaság nagy úr.
Sanyinak volt valami ismerőse, de ha már beszerelted akkor mindegy is
Mar benn a motorban.
Tucc egy rugomestert?
most kellene elvinni az újat egy rugómesterhez másolásra szerintem
Nem ismerek rugokeszitot.
Nem colt meg az eredeti spec es meretek.
A most beszerzett rugo es tomites 13+10 posta fontban.
Az elozo arak komplett feszito arak aminek kutya baja.Az a fing rugo alultervezett.
Pedig nagy feeling lehet,sajnos én papírkutya vagyok hozzá,nagyon nem bírom a hideget.
Józan?
És ha a rugókészítővel csináltatnál bele rugót?
Uj bolcsesseg, az mz 250es jobb minden tekintetben mint a 600k4 es az illeto verkomolyan allitja hogy a 250es mz jobb mint barmelyjk japan