Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

28,6-os.Nem tuti hogy jó lesz neked az MZ kormányhoz.
Kormánybefogót nem adod el?
Nah kellemes karácsonyi ünnepeket.

Kinek hogy telt tavaly?

Én a Zolitól kapott bontott csavarkészletet pucoltam el.
BUÉK mindenkinek!
Boldog új évet mindenkinek!
B.Ú.É.K szerelesmentes km-ben gazdag, bebzinben olcsó új évet mindenkinek!
BÚÉK!
Km-ekben gazdag, balesetmentes utakat, olcsó benzint, széles utat! ;)
B.Ú.É.K
nekem nem ilyen van. enyém TRW, a vaterán vettem annó :
És ez van a gépeden? elég jól néz ki!
adatlapomon nézzed meg.
én csak naivan csak kikopiztam a linkjét a Gulyesz képének. Nézd meg kérlek az előzményeket és ott megtalálod nagyban. Köszi
Nincs meg nagyobb felbontásban?
Nem tudja valaki , hogy ez a rendszámtábla tartó 1000-es SV-re passzol-e?

http://frmpic.sportmotor.hu/th...

Ha igen, akkor valamikor megrajzolom AutoCAD-be és akkor nekem is kéne egy ilyen...
Az okés, de nem terheli le 0-ra az elektromos rendszert?
300W tudtommal (12V@25A) a generátor max teljesítménye, ami valljuk be nem túl sok.
Nekem a GS-en a markolatfűtés 55W-os volt. A ruha mennyi teljesítményt vesz fel?
Mert:
RÉGI SV: első izzó+helyzetjelző+hátsó izzó+ műszerfal világítás = 55 + 5 + 2*5 + ~5W = 75W gyujtás ~25W ez kapásból 100W. Igaz van még tartalék 200W, de egy új típusú SV-nél már nem nagyon, mivel 2db H7 (+55W) van elöl, illetve a befecskendező és az AC is fogyaszt (nah jó LED-es a hátsó lámpa, az ~5W csak max) . Ott jó ha 100W megmarad. ;)
Szia!

Azt nem tudom,hogy az ezreshez jó e. Kollégám ismerősének a cége szokott küldeni alkarészeket lézereztetni és "belekeverné" ezt is. Próbáltam Solid Edge-ben csinálni de olyan mintha hiányozna néhány méret.
ez elég gyenge mentés lett, de próbáld meg, elmész dubajozni aztán egy vak és hülye arab hátha vesz neked egy új melltartót
Ha gondolod, van ismeros aki dubajozni keres embereket. Ott keresnel penzt gyorsan
Nem.............csak pénzt kéne csinálni belőle...............valaki csak fizetne a neten érte.
hát, ha ilyen igényeid vannak...a következő túrán külön szobában alszunk
2db ülésfűtés is megteszi nem? Az megvan 3000 pénzbül
A feri most ment le a pincébe rakni a tűzre.
Nekem van két ruhafűtésem, szivargyújtós, -15-ig nem fázok vele, igaz annál hidegebb időben még nem használtam.
Vállalod?
Tangában?