Annyit csak, hogy erősebben tolta a füstöt a kezemre. Aztán ahogy melegedett és visszább vettem a szívatót, elmúlt.
De ezt amúgy mindig figyelgetem, csak kíváncsiságból és nem nagyon észleltem korábban semmi eltérést.
Hang?....mert az bármitől lehet pl tűzkarikától is mint ahogy lejjebb írta valaki.....az nekem is kifúj és sokkal hangosabb mint az első míg be nem melegszik...
Van egy kis gondom és mivel elektronyosságban nem vagyok nagy ász így kérdezek....ma véletlenül állítgatás közben hozzáértem a generátor-fesszab csatihoz ami forró volt, széthúztam és be volt kissé égve mire gyorsan átkötöttem......viszont így külön érzem, hogy a 3 szál nem egyformán meleg hanem az egyik sokkal forróbb mint a többi, valósággal sütöget.....miért? ....lehet máshol is valami beégés vagy a fesszabb kínlódik?
Üdv!
Kérdeznék..
Mit gondoltok, mennyire jelenthet az problémát, hogy ma hidegindítás elején a hátsó henger kipufogója érezhetően jobban dolgozott?
(Utána aztán minden rendben ment.)
Ez jó ötlet! Ugyis kivettem a kerekeket mert megjöttek az új gumik, visszarakásnál azt megnézem! Köszönöm a tippeket,ötleteket! A cspágy is melegen elvileg jobban illeszkedik nem? Holnap bekoptatom a gumikat aztán meglátom h ropog e vagy sem.
Az a fazon aki talál egy döglött birkát izlandon kivájja a szemét felfűzi a bakancsfűzőjére majd bedobja egy gejzirbe 10 perc mulva kiveszi és simán megeszi.
1000? Nem, nem vagyok én olyan kemény. Csak egy picike 400-as.
De ezt amúgy mindig figyelgetem, csak kíváncsiságból és nem nagyon észleltem korábban semmi eltérést.
Kérdeznék..
Mit gondoltok, mennyire jelenthet az problémát, hogy ma hidegindítás elején a hátsó henger kipufogója érezhetően jobban dolgozott?
(Utána aztán minden rendben ment.)
talán a hétvégén lesz az első magas startom... azért is nézek ilyen videókat hogy bátorságot gyűjtsek