Na, alszom még rá egyet-kettőt. Ugyanis nem tudom, hogy jobbost honnan szerzek, amikor jórészt párba árulja mindenki.
OFF
Nem érdekel valakit egy RC helikopter? 4 csatornás, 27MHz-es, co-axiális, giroszkópos, kemény rotorlapátokkal, fém forgó alkatrészekkel +a doboz a szettel, ami van hozzá.
Nagyon rég nem használom, biztos hogy állítást igényel. A burkolatával unoka öcsém játszott és annyi lett neki, úgyhogy azaz egy alkatrésze nincs.
Na a villahíd már megvan 8000 volt, már csak meg kell erősíttetni. Találtam egy Nemesvámosi embert aki Pazzaz kormányokkal és befogókkal foglalkozik. Ismeri innen valaki?
A plexit levenni kb 50mp. 6 csavar ki a 4 "gumis anya" kihúz, plexi pedig kiránt. Visszafele ugyan ez, csak 1 percel hosszabb. Azért tudom ilyen pontosan mert 2 órája cseréltem ki az enyémet Több idő volt leírni mint megcsinálni
A kis gumis izeket atfuzod a fejidomon egyenkent tekergetve vagy egy vekony csavarhuzoval segitve nagyon ovatosan... vagy esetleg kend meg valamivel pl szappannal hogy konnyebben atcsusszon a perem. Tegyel bele csavart ha mar egy atment nehogy visszakivankozzon. Utana a muanyag idom visszaepitese a leszereles forditott sorrendjeben...
Én személy szerint kitekertem a 6 db csavart, aztán jó erősen kirángattam a plexit.
a műszerfal körüli műanyag takaró elemet leszeded, két oldalt van ilyen háromszög szerű valami, azt vedd le, alatta van 2 csavar eldugva, és a műszerfal mellett a konzolba bele van cuppantva a műanyag, és persze van egy roh..dt patent a műanyag elején ha a plexi már nincs bent nem szívás kivenni csak visszatenni, nőgyógyász ujjak kellenek hozzá...
Tekerj még rajta, mert az ideális 1300 ford/perc +-50. Szal' aggyál neki bátran :)
Majd mennyél vele és olyan 80 fokosvíz hőmérséklet fölött állj meg és ott állítsd be. Ezekután már jónak kell lennie egy jó ideig az alapjáratodnak. Amúgy erősen benzin minőségtől is függ, de a légszűrő koszossága és a gyertyák állapota is befolyásolja.
OFF
Nem érdekel valakit egy RC helikopter? 4 csatornás, 27MHz-es, co-axiális, giroszkópos, kemény rotorlapátokkal, fém forgó alkatrészekkel +a doboz a szettel, ami van hozzá.
Nagyon rég nem használom, biztos hogy állítást igényel. A burkolatával unoka öcsém játszott és annyi lett neki, úgyhogy azaz egy alkatrésze nincs.