Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mond meg nekem légy szíves hogy merre van ez az út? Még nem jártam arra...
Mert vagy 100 éve még az volt...oszt átnevezték....
Tényleg, miért hívja ezt az utat mindenki 577-nek? Google Maps szerint 14-es út.
Rendben, ott találkozunk.
Legyen....akkor aki akar az jöjjön....az M3 kivezető shell kúton mondjuk 9-kor....a szokásos...
nem hangzik rosszul! legyen az!
Vasárnap mehetnénk valamerre......577?
Meggondolom. Valójában nem akarom fel extrázni a masinát, mert úgy sem hozza be az árát ha egyszer eladom.

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi ez a Kakucsringes Futómű tesztnap?
Ha már cserélni kell vegyél fűthetőt,minden motoromon volt eddig,a legnagyobb extra ami motorra létezik. Esőben vagy tíz fok körül sem fagy meg a kezem a nyári bőrkesztyűben.
Fr-nek ált van jóáron .(motoralkatresz.eu)
Hát... most nem azért mondom, de 3000-ret nem adok egy lábtartóért, nemhogy 12-őt!
Ebayen, kínait szettben lehet 5-8-ért venni. Ezek már a drágábbak. Tökéletesen megfelel a célnak.
YZF-R6 váltókar 2003
Ára: 44978 Ft

Még az enyém is csak 25 rugó.
És sokallottam.
Be is újítottam egy bontottat 12e-ért postával.
Egyébiránt, van valakinek gázmarkolat gumija vagy komplett markolata?
Jól látom?! A Motordiszkont oldalán a Honda CBR jobbos hátsó lábtartó 25.110 HUF?!
Sanyi, nem tudom mi a helyzet a szlovén/osztrák túrával, de ha nem mentek, valamerre elmehetnénk gurulni a hétvégén. Záporokat mondanak egyelőre, nem tudom mennyire elázásgyanús a helyzet.
Köszi a választ! Végül Balatonbogláron találtam,nekik van készleten!
Hello. Jön valaki holnap kakucsra? Futóműves is lesz kint... Hátha tud okosat mondani.
Helló!

Itt meg nézheted: cikkszám
Itt kértem árajánlatot és vettem meg: Motordiszkont
Mit menőzöl a nájki cipőddel?
De felolem cserelhetunk szor szorben a trajumfra
Vannak ötleteim miből adnék 3 kilót de ne kérdezd.
duplázd meg plusz még egy százas de ha az a 3 kiló az 3 kiló arany akkor mehet (arany és nem aranyér )
3 kilóért megveszem.
még ez a sárga doboz is jól áll ennek amotornak, olyan szép az a far
Sóletkonzervek?
így

egy havi túrafelszerelés fért el benne