Melyik az a kipufogó aminek nem recsegős sörösdoboz hangja van hanem csak a tüdőtrázó basszus jön belőle? 650esre dugnám rá.. ezenkívül nincs vkinek túrakormányosításkoz való kormánya? Köszi
szerintem a megoldás a kettő között van valahol (egyenes kormány).
Én gyári túrakormánnyal vettem, de az olyan, mint a kempingbiciklié.
Egy egyenes kormánnyal kicsit lejjebb kerül minden, és az ember picit előrébb dől.
Vezettem Sanyi ezresét (csutka kormánnyal) és nekem tetszett az is.
én gyári csutkakormánnyal vettem az ezrest, és utána lett átalakítva túrakormányosra. Nekem olyan érzésem volt, mintha teljesen új motorra ültem volna. Nem csak az üléspozíció miatti kényelemről van szó, hanem nekem meglepő módon a bekormányzás is sokkal rosszabb volt vele, illetve roszabb volt tájékozódni (lámpa, stop tábla, stb.) az előre dőlt helyzet miatt. Tulajdonképpen jobban örültem ennek a módosításnak mint újra motorra ülni majd 6 év kihagyás után, azért ez sokat elmond. Szóval nagyon nem ajánlom a gyárira való visszalakítást. A szélvédelmen bubis plexivel vagy kiegészítő kisplexivel javítanék a helyedben.
Velem ez rendszeresen előfordul....és nem érdekel....a fogyasztás a kamionnál nagyon érdekel, de a motornál nagyon nem, tudom mennyit eszik mert rutinból számolom, de nem szorul össze a szívem ha többet eszik a többiekénél...
Én gyári túrakormánnyal vettem, de az olyan, mint a kempingbiciklié.
Egy egyenes kormánnyal kicsit lejjebb kerül minden, és az ember picit előrébb dől.
Vezettem Sanyi ezresét (csutka kormánnyal) és nekem tetszett az is.
én gyári csutkakormánnyal vettem az ezrest, és utána lett átalakítva túrakormányosra. Nekem olyan érzésem volt, mintha teljesen új motorra ültem volna. Nem csak az üléspozíció miatti kényelemről van szó, hanem nekem meglepő módon a bekormányzás is sokkal rosszabb volt vele, illetve roszabb volt tájékozódni (lámpa, stop tábla, stb.) az előre dőlt helyzet miatt. Tulajdonképpen jobban örültem ennek a módosításnak mint újra motorra ülni majd 6 év kihagyás után, azért ez sokat elmond. Szóval nagyon nem ajánlom a gyárira való visszalakítást. A szélvédelmen bubis plexivel vagy kiegészítő kisplexivel javítanék a helyedben.