Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert még sosem volt. Ki kell próbálnom hogy tudjam, soha nem akarok zajos kéményt.
Ja, bőrruha meg ilyenek, de szerencsére közel volt a kút, párszáz méter...
Rövid Raptor, Finster stb. a magyarok közül......,de minek?....az udvarban akarod tiltatni? .....közúton már kissé gáz.....
Nem, a répám mert a végére többször térdre estem és már csak annak a segítségével tudtam felállni....
Melyik az a kipufogó aminek nem recsegős sörösdoboz hangja van hanem csak a tüdőtrázó basszus jön belőle? 650esre dugnám rá.. ezenkívül nincs vkinek túrakormányosításkoz való kormánya? Köszi
gondolom most így néz ki a lábad
Az erzes negfizethetetlen.
Vasárnap toltam én is a gépet, az M6-on kifogyott....
szerintem a megoldás a kettő között van valahol (egyenes kormány).
Én gyári túrakormánnyal vettem, de az olyan, mint a kempingbiciklié.
Egy egyenes kormánnyal kicsit lejjebb kerül minden, és az ember picit előrébb dől.
Vezettem Sanyi ezresét (csutka kormánnyal) és nekem tetszett az is.
Szia,

én gyári csutkakormánnyal vettem az ezrest, és utána lett átalakítva túrakormányosra. Nekem olyan érzésem volt, mintha teljesen új motorra ültem volna. Nem csak az üléspozíció miatti kényelemről van szó, hanem nekem meglepő módon a bekormányzás is sokkal rosszabb volt vele, illetve roszabb volt tájékozódni (lámpa, stop tábla, stb.) az előre dőlt helyzet miatt. Tulajdonképpen jobban örültem ennek a módosításnak mint újra motorra ülni majd 6 év kihagyás után, azért ez sokat elmond. Szóval nagyon nem ajánlom a gyárira való visszalakítást. A szélvédelmen bubis plexivel vagy kiegészítő kisplexivel javítanék a helyedben.
Külföldre nem járok túrázni max Erdély,nálunk meg nincsenek távolságok egy tank 220-250km-re elég,ennyit nem szoktunk egyhuzamban megtenni.
Hurra......visszatertek a vilagegyetem leggonoszabb űrlényei.
F.....szt varjanak........hozzanak benzint.
No igen ez tény, de az, hogy nem érdekel az is...majd megvárnak...valahol.
még csak tanulom, aztán 2000 méter magasan lehet lefosom a bokám viszont benzinből sokkal kevesebb fogy
Mondjuk a nem nezem a fogyasztast dolog akkor kicsit viccesebb ha mindenkinek 19-21 literes a tankja neked meg 17 es az istennek se akarnak megallni.
Velem ez rendszeresen előfordul....és nem érdekel....a fogyasztás a kamionnál nagyon érdekel, de a motornál nagyon nem, tudom mennyit eszik mert rutinból számolom, de nem szorul össze a szívem ha többet eszik a többiekénél...
birom ezt a szöveget biztos faja amikor 3-4 motorossal mész hosszú túrára és míg ők tankolnak 4-5 litert te 6-8at
Kár...
Motoros vagyok nem nézem a fogyasztást eszik amennyit akar ha kifogy és van pénzem tankolok.
Köszi de nem cserélek mivel megvan a gyári cucc is,az átszerelést meg tudom oldani.
A laller mar biztonsagra megy.......sikloernyozik.
nekem van ha kell 06704275150
Ha jó akkor 6 körül, ha rossz vagy rosszul kezelik (mint én) akkor 6.5-től 8-ig miközben Lallernak együtt haladva alig volt 6 vagy annyi sem...
Hali, ráfizetnék a cserére ha érdekel, adom a gyári cuccot Te meg ezt, átszerelés megoldva.....