Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok. tegnap volt egy kis idom, mondom akksi s próbáljuk akkor beindítani..hát nem indult.köszörült de semmi. nézzük.benzin volt benne.,tank le, mondom hátha a 2évet állt benzin nem akarja azt amit én. kiszedtem a szintmérőt s onnan engedtem le. nehéz leírni azt ami a tankbol.saras taknyos barna IZÉ. ennyit erről. tankmosàs indul. szerdán ha nem dolgozok folyt köv a karburãtorokkal.... indítás elhalasztva.
sajnos nem tudom. új vásárlás. a telót szétszedni nem igazán akarom. szted lehet valamit várni egy olajcserétől?
Mikor cserléltek olajat benne?
mármint a tárcsa hangja gyengébb
nem. annak tök más hangja van és sokkal gyengébb.
Nem a féktárcsát hallod?
teleszkóp baj:
2004-es motrom van. rámegyek egy kisebb kátyúra és csattan egyet a teló. nem felüt hanem valahogy csattan, klattyan. először azt hittem lóg a kormánycsapágy, de az rendben.
volt nálatok valakinek ilyen "élménye"? mitől lehet?
Juhuu es az kb mi penz?

Vámot is fizecc.
Svajci motornal ugyanaz a forgalombahelyezesi eljaras mint eus motoroknal ?
Ja a drótkötél meg úgy sem szakad el
Szép az amit csinálsz,irigyellek érte
Engem nagyon érdekel ez a sport is!
Itt olaszba szerintem a munkahelyen is fel lehetne szállni,domb az van dögivel.
Láttam a tanfolyamról leírást,nagyon szép és jó lehet.
Szoktak itt is siklóernyőzni,de háti motorossal.
Bár a mi környékünk veszélyes lehet,mert a lift drótkötelei lehet útban lennének.De láttam itt már ernyőst,gondolom nem tiltott.
Vagy ha fizet neked.
de mégcsak nem is olcsók 400ért névre írva reális lett volna, kopott tárcsák szakadt gázbovden stbstbstb
Mint a csonti.
Nem a legjobb,legszebb hanem a legolcsobb.
igazából a raptor 1000-et akartam megnézni csak kíváncsiságból. A kereskedés hozta a formáját, lelakott szar motorok
Tul magas,fel hogy eldol vele.
Eze vesz egy honda ctx700 d-t.
Szólhattál volna, h meg akarod nézni azt a fehér ST-t, én már megnéztem 2 hónapja. Akkor is hasonló állapotban volt
És miért adja el az ember az ST-t? Úgy tudom most vette pár hónapja.
Ird meg ezt tasinak.....ott ezzel peldalozik hogy nem eladhato.
Mondjuk en a mobile.de.n probalnam elpasszolni.
Tegnap a raptor 1000et is megnéztem és le is tettem róla

Ez vagy egy lc4 bassza a fantáziámat nagyon
jó hülye ha enyiért eladja... pécsen pont tegnap néztem egy ilyet vezetett szervizkönyv és a többi mese kevés km stb 1M +papír. Bal oldalára elfektetve, vagyúj idomot vagy csak fény viszont lábtartó félig eltörve bal telószár alja legyalulva, és csak ránéztünk nem is megnéztük csak néztük hogy fasza kényelmes gép lehet
Jabezony.
Szerintem a honda kereskedes 1,3-1,5 korul szamitana be.
Vadi uj.
Bandit fórumos piros?