sziasztok. tegnap volt egy kis idom, mondom akksi s próbáljuk akkor beindítani..hát nem indult.köszörült de semmi. nézzük.benzin volt benne.,tank le, mondom hátha a 2évet állt benzin nem akarja azt amit én. kiszedtem a szintmérőt s onnan engedtem le. nehéz leírni azt ami a tankbol.saras taknyos barna IZÉ. ennyit erről. tankmosàs indul. szerdán ha nem dolgozok folyt köv a karburãtorokkal.... indítás elhalasztva.
teleszkóp baj:
2004-es motrom van. rámegyek egy kisebb kátyúra és csattan egyet a teló. nem felüt hanem valahogy csattan, klattyan. először azt hittem lóg a kormánycsapágy, de az rendben.
volt nálatok valakinek ilyen "élménye"? mitől lehet?
Engem nagyon érdekel ez a sport is!
Itt olaszba szerintem a munkahelyen is fel lehetne szállni,domb az van dögivel.
Láttam a tanfolyamról leírást,nagyon szép és jó lehet.
Szoktak itt is siklóernyőzni,de háti motorossal.
Bár a mi környékünk veszélyes lehet,mert a lift drótkötelei lehet útban lennének.De láttam itt már ernyőst,gondolom nem tiltott.
jó hülye ha enyiért eladja... pécsen pont tegnap néztem egy ilyet vezetett szervizkönyv és a többi mese kevés km stb 1M +papír. Bal oldalára elfektetve, vagyúj idomot vagy csak fény viszont lábtartó félig eltörve bal telószár alja legyalulva, és csak ránéztünk nem is megnéztük csak néztük hogy fasza kényelmes gép lehet
2004-es motrom van. rámegyek egy kisebb kátyúra és csattan egyet a teló. nem felüt hanem valahogy csattan, klattyan. először azt hittem lóg a kormánycsapágy, de az rendben.
volt nálatok valakinek ilyen "élménye"? mitől lehet?
Vámot is fizecc.
Szép az amit csinálsz,irigyellek érte
Itt olaszba szerintem a munkahelyen is fel lehetne szállni,domb az van dögivel.
Láttam a tanfolyamról leírást,nagyon szép és jó lehet.
Szoktak itt is siklóernyőzni,de háti motorossal.
Bár a mi környékünk veszélyes lehet,mert a lift drótkötelei lehet útban lennének.De láttam itt már ernyőst,gondolom nem tiltott.
Nem a legjobb,legszebb hanem a legolcsobb.
Eze vesz egy honda ctx700 d-t.
Mondjuk en a mobile.de.n probalnam elpasszolni.
Ez vagy egy lc4 bassza a fantáziámat nagyon
Szerintem a honda kereskedes 1,3-1,5 korul szamitana be.
Vadi uj.