Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fogyasztása milyen az 1000esnek ?
Elegge.
De ha megszokod nem rossz.
Tsanyi cserel veled majd at is veszi a turakormanyt meg atszereli a sportosat.
Ha radumalod meg pizt is ad valamennyit.
Sziasztok. Magas túrakormánnyal vettem az Sv-t tehát csak ezzel van tapasztalatom,az lenne a kérdésem mennyire fárasztó a gyári kormány akár hosszú távon is. Ez most nekem kényelmes csak a gyárival sportosabb és talán a szélvédelem is jobb. Előre is köszi.
Sziasztok. Magas túrakormánnyal vettem az Sv-t tehát csak ezzel van tapasztalatom,az lenne a kérdésem mennyire fárasztó a gyári kormány akár hosszú távon is. Ez most nekem kényelmes csak a gyárival sportosabb és talán a szélvédelem is jobb. Előre is köszi ja és 1000-es
Pedig de.
Jómultkor mikor még dübörgött a madaras teszkóban az egyik partner beszállító (akkor még nagy volt de becsődölt) árusított matracot.........irtó hulladék volt a cucc de akkor nekem netto 6600.-ért adta azt amit a merto és az auchan-ban hol 8990.- hol 9990.- volt.

Mondom hohó há ez Netto+ áfa kb............akár megvehetem a madarasban is nem nála.

Na elkezdtek árulnvalami pur mittomén néven ilyen szőrös szivacsot árulni gyakorlatilag egy darab szivacs a szöveten meg gyapjús cucc de nevetséges áron ezt is ilyen 12-15e körül vákumozva.

A lényeg hogy mondom ne csesszetek ki adjatok nekem is 6-10 darabot mert a vevőktől bedilizek hogy ilyet kérnekés inkább a madarasban veszik.

A válasz az volt hogy nem nem adnak mert az ósanba 1000 db-ból ha 30-at visszahoznak az már sok ennyit nem szoktak de nekem mind a 6 vissza fog jönni. Mondom faca.

Van jobb is.
A Cardo bevonult a jysk-be.Az a matrac ami én prima by cardo néven 160-asba talán 120e ről 82e-ért adom azonnal raktárról az a másik bótban Good night by cardo cimkével rendelésre 130e-ről 100e-re leárazva havi 6-700 db os szerződéssel árulják.

Szóval ezt az egész dolgot a kedves fogyasztó magának okozza.

Miközben igyekszik tudatosan vásárolni.
na ja, csak gondoltam h az obiban már teljesen szart csak nem tartanak, hisz a visszahozások miatt nem érné meg. Mondjuk pl 3-ért én se választok kerámiás csapot, de 10-ért már gondoltam "hátha működik". De nem.

(A lakatot azt nem én választottam, az egy örökölt helyzet)
Hja kérem...............megmondom őszintén az ár szokott mindent vinni..............ha valami csak 500 forintal olcsóbb azt veszik a népek.

Úgy mondjuk szakmában hogy nem terméket árat vesz a vásárló.

Én is azt tettem a fesszabbal.
még kínai modellek (a tegnapihoz):
1. "kerámia", valóságban műanyagbetétes csaptelep, OBIban, garanciával, 10EFt, ez is csak kinézetre az ami. 1 hét után tönkrement és szónélkül pénzvisszaadás. Helyette MOFÉM 11k. (de gumitömítéses szelepes).
2. Lakat, amihez nem lehet kulcsot másolni, csak ha odaviszed magát a lakatot is (biztonsági rés..).
Irtam emailt
offtopic:

tetováláshoz keresek modellt, azaz akire "kezdőként" varrhatok. Új mintát, esetleg meglévő kikopott minta újrahúzását. Helyszín Szolnok, időpont valszeg leginkább október. Természetesen rendes szalonban, profi felügyelet mellett, és a modell persze nem fizet. Továbbiakat privátban... (email publikus).

Gondoltam először face-nél szűkebb körben próbálkozok :-)
Csak tippelek.
Gyártási darabszámok.
Több 650 fogyott mint 1000 ergo több hűtőt tudnak legyártani.
a 650-esbe miért fele annyi a hűtő ára mint az 1000-es be? Amúgy meg ahogy Kínából, úgy a nagy USA-ból sem rendelnék semmit. Nem azért mert szar (mert ez a delkevic hűtő jó) hanem azért mert fosnék, h soha nem ér ide, mint ahogy jó pár barátom már így járt...
Picit árnyaltabb a dolog.
A kínaiak azt gyártanak amit a megrendelő vesz és kér.

Ha cipő alakú fost akkor azt ha jobbat akkor jobbat.
Nincs is ezzel gond ha nem támasztunk elé olyan követelményt hogy a cipő alakú fos áráért kapjunk rendes cipőt mert nem fog menni.

A félhulla ray telómon made in china felirat van,egyszer kiló környékén elhagytam motoron,egyszer beázott,már rendetlenkedik de azért műkszik.
kimaradt a cellux, sőt, leukoplaszt :-)
a kínaiak nem termékeket, csak modelleket gyártanak.
mindenük szar szemét fos.
van cipő alakú fos,
van vízhűtő alakú szar,
van AAA-ceruza-akku alakú szemét,
és még sorolhatnám.
Egyik sem funkcionál, csak "úgy néz ki, mintha".
Nevetséges.
Persze az ember ne csodálkozzon, mégis hogy lehetne 500-ért jutni olyan dologhoz, ami rendes gyártótól 5000-be kerül? ÉS nem kell az "arra még rárakódik a marketingköltség, azért annyi" szöveg... :)
Véleményem szerint egy egy delkevic vizhütő nem fog elolvadni müanyagpohárként bárhogy is szeretnéd hisz csak 26e+posta.

De szabad az ország mindenki olyat vesz,rak fel,nyálaz,mókol,drótoz fel a gépere amilyet szerete...........max feltárom a lehetőségeket............hogy utána kínai kopincsot,bontott sugomotorost,gyári újat tesz fel azt maga dönti el.
Véleményem szerint ugyan ennyit érhet a kínai vízhűtő is amit múltkor ajánlottál, újonnan 15-20ezer ért árulják, míg bontva 50E ft körül van itthon...
Jah nehéz az élet kínán innen.
Bár szerintem azt gyártanak amit kérnek tőlük.
Momentán ez gyanúsan olcsó volt.
Be is jött.
Mennyivel egyszerűbb lenne az élet ha normális minőséget tudnának gyártani!
Ah.
Ez volt a tevut.
Kinai.
A mecsekie siman jo.
A gyari is sanszos.
De a kelleek nem tudtak kimerni igy nem reszkirozom meg hogy jo vagy rossz.
laposelem tólja az áramot ha kell ha nem
Te csak úgy falod a fesszabokat
Simán.
A 3-asig nem jutottam vele.
el is füstölt vagy mi lett vele?