gondolom, aztán ha olyan gerincsérved lesz hogy nem bírsz felállni szerinted az rajtad kívül érdekelni fog valakit? meg persze akkor már nem jön szóba az éhenhalás sem, miért is nem?
Hát erről van szó kérem szépen, az emberek gombokért teszik tönkre az egészségüket, aztán amikor nem bírja tovább elmegy az orvoshoz, ahol meg olyan számokat hall hogy elkerekedik a szeme akkor jön csak rá hogy ezt csúnyán megszívta
Ajaj ez már nehéz kérdés... 200km van köztünk. Az nem jó, hogy elhiszem, hogy szép? Ha nincs benne karc vagy pókhálós repedés amit a nap okoz akkor kell. Polírozni felpolírozom az nem gond. Az enyémmel az a baj, h matrica volt rajta, és valaki nitróval akarta leszedni (elég kellemetlenül néz ki) valamint a nap pókhálós repedéseket csinált bele. NEm lehet kipolírozni belőle...
hát nem tudom, én eddig bármit vettem az volt a max szolgáltatás hogy kipakolták az üzlet elé aztán onnantól az enyém volt a buli.
Te is max besegítetted a fókába de az 5.-re már egyedül cipeltem fel
Az a gond hogy akkor lazán válassza a multit...............nagyobb,több a választék,személytelen stb.A lusta seggeket kell megfogni aki képtelen levenni a polcról és összeszerelni meg az okosokat akiket elriaszt picit a kika és az ikea 2,3-2,4-es szorzója.
aha
azt veszem észre hogy kezdjük utolérni a nyugatot abból a szempontból, hogy a termékek egyre olcsóbbak viszont a szolgáltatás, élő munka kezd kibebaszott drága lenni, szóval a free shipping-et meg ingyen össze stb.-t kezdheted elfelejteni te is szerintem
Amikor adódik gyere fel velem mg egy 200 kilós kanapéval a 9.-re úgy hogy a lépcsőházi virágoknak nem lesz bajok és fenn mosolyogva kicsomagolod majd 5 centinként 20.-ra beállítod a cuccot az ideális helyre és a csomagolóanyagot önként,dalolva leviszed.
Ezután a 4. cipőtartót,a 3. íróasztalt is ingyen összerakod hisz neked már úgy csuklóból megy az ilyen és a kedves ember nem akar összerakással bajlódni,Az macera.
igen emlékszem egyszer együtt voltunk Zirc felé talán és mondta hogy még megy ernyőzni. amúgy nem is lecsúszni a kemény hanem aztán felbaktatni a dombra +15kg felszereléssel, igazi zsírégető móka tudom ajánlani Neked is
A gs500 fórumon a widi srác ezt csinálja..............csak ő betonkemény mer idomoskisbandittal megy a reptérre.
Monnyuk nem is punnyad el 4 nap alatt.....................ipari alpinista.
Ha kell legyen a Tiéd, azért írtam Öcsikének mert Ő kérdezte először. Viszont nem szeretném postázni nézd meg mielőtt megveszed, ez megoldható szerinted?
Szóval ha innen nézzük spóroltam neked nem keveset.
Te is max besegítetted a fókába de az 5.-re már egyedül cipeltem fel
azt veszem észre hogy kezdjük utolérni a nyugatot abból a szempontból, hogy a termékek egyre olcsóbbak viszont a szolgáltatás, élő munka kezd kibebaszott drága lenni, szóval a free shipping-et meg ingyen össze stb.-t kezdheted elfelejteni te is szerintem
Gombokért.
Siklóernyőért te fizetsz baze.
Tudok jobbat.
Amikor adódik gyere fel velem mg egy 200 kilós kanapéval a 9.-re úgy hogy a lépcsőházi virágoknak nem lesz bajok és fenn mosolyogva kicsomagolod majd 5 centinként 20.-ra beállítod a cuccot az ideális helyre és a csomagolóanyagot önként,dalolva leviszed.
Ezután a 4. cipőtartót,a 3. íróasztalt is ingyen összerakod hisz neked már úgy csuklóból megy az ilyen és a kedves ember nem akar összerakással bajlódni,Az macera.
Monnyuk nem is punnyad el 4 nap alatt.....................ipari alpinista.