tsanyi, Zoli! Köszi az infókat, akkor marad így a hogy van és ezen az áron inkább egy pexit vadászok a lámpa köré, valami kis mutatóst. Azt tudom hogy szélvédelmet nem ad, de legalább mutat.
Amúgy max kis sebességű csúszásnál hatékony meg állásban eldőlésnél.
De még ott is a csavar elgörbül vagy letörik nehéz kibányászni ha kihúzza a blokkból a menetet cseszheted.
Könnyen, ezért nem használják a gyorsabban haladók...... ha csúszás közben megakad vázat tör, menetet kihúz stb........akkor hasznos ha egy helyben vagy kis sebességnél kell védeni.....
Hogy hogy több kárt is tud okozni mint hasznot? Eddig sosem volt bukógomba a motoron, szerencsére még használni sem kellett volna és nagyon remélem így is marad.
Van egy maszek gyártmány aki postáz is, az kb 7 rugóért adja.....,de tényleg nem egy nagy kunszt csak az anyagválasztásra kell vigyázni, ne legyen túl kemény hanem inkább egy kicsit kenődjön, de túl puha sem...danamitból szokták, nekem van itthon 1000-re való házi gomba, de még nem raktam fel, talán nem is fogom mert több kárt is tud okozni mint hasznot...
Próbáld ki neked bejön e.
Jelzem a PR2-3 lazán 180-asnak nézett ki sv-n.
Most nyugivan kétévre.
Simán mentből levizsgázott,le se mostam.
Faca gép ez az ángol.
4360.- forint.
2016 szeptemberig jó vagyok.
Még a gyáriak is neccesek.
Fél napot szenvedtem mire a görbült csavart kibányásztam.De a tank azért behorpadt.
De ezt ingyen meg tudnánk csinálni,annál olcsóbbat pedig nem nagyon találni!
Felszórtam a dual fejet,még állítok picit.............mosni is kéne szerencsétlent de esik.
Hétfőn go vizsga.
Ma aliexpress rejtelmei jöttek elő..............fa..m nem paypalos a vásárlás.
De olcsóbb a GPS jóval mint az ebay-en.
Amúgy max kis sebességű csúszásnál hatékony meg állásban eldőlésnél.
De még ott is a csavar elgörbül vagy letörik nehéz kibányászni ha kihúzza a blokkból a menetet cseszheted.
Viszont faszán rá lehet tenni a lábad pihenni.