Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez mind igaz,de ha valaki már megmérte,nekem nem kéne és minden egyszerűbb...

Ha a lustaság fájna.....
Minek kellenek ahoz méretek?Megnézed a motorodon,hogy hova akarod rakni,ott mérsz egy hosszúságot amit úgy gondolsz,hogy az már biztonságos és ennyi.Az átmérőjét meg a formáját olyanra csinálod,amilyenre neked tetszik.Ha már magadnak csinálod,akkor az legyen egyedi.
500at adok érte Most! viccelek csak
Sziasztok. 2005 ös sv 650 s 29000 km-el, fekete, alsò hasidommal, martin dobbal, makulátlan állapotban, mennyiért lehet eladni? Szervikönyves, ùj lánc szettel.
Nincsen
Jó projekt, engem is érdekelnének a méretek, jó lenne csinálni egy szettet.
Nincs véletlenül '99-es sv 650-hez szívócsonkod és jeladó rotorod kilométerórához ?
Régebben hoztam be motorokat elég sok cucc maradt főleg törött motorokból.Kormányom nincsen.És inkább csak felujítok.
svmedia.hu forumában valahol
Nekem a baloldali tükrön csak egy anya van egy nagy(mármint magas) a jobb oldalin kettő van. Hmmm?
és hol találhatom meg ezt a képet ?
Annyira nem akarok venni csak Zoli 15km re van es ha lenne neki megneznen aztan hatha meg is vennem de azert ha markat vagy valamit tudsz esetleg kepet lehet erdekel. Te sem vagy nagyon messze
Nekem van egy ha érdekel árány
Te bontasz motorokat ? Szeleskormanyod nincs veletlenul ?
Üdv 650-es sV-hez 00-03évj-ig gyújtáskapcsoló+villahíd eladó 8e ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Hat nekem realis viszont a tobbihez kepest olcso ennyiert ha nagyjabol igaz amitir nem rosz vetel szerintem.
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni nekem méreteket (vagy rajzot ) bukógombához?Csavarhossz,gomba hossz,stb.
Egy 2000-es 650-hez szeretnék csinálni egy szettet,aluból vagy műanyagból,még kitalálom.
Most reális vagy kevés? :) Amúgy a fejidom matricát csináltathatta volna 4-5 centivel nagyobbra is, ahogy gyárilag kinéz. Egyébként ez a 3 jó minőségű kép a jobb oldaláról nem rossz...
Ismeros valakinek ? realis az ar de furcsan keves a tobbihez kepest
+ érdemes szétszedni leápolni,nekem csupa rozsda volt
(asszem az svmediára még képet is tettem fel róla)
gyóóóóóóó
Meghúzod az alsót.Majd bállítod a tükrüt ahogy tetszik és lekontrázod a felsővel.
Villáskulcs javasolt eme művelethez.
Kedves hozzáértők! :D Olyan kérdésem volna, hogy: Hogyan lehet meghúzni a tükröt mivel a menet szél kb100km/h fölött befújja a baloldalit. A tükör a kuplungkarba van integrálva az fölött van egy anya amire a 16 kulcs kicsi a 17-es meg nagy. Elkezdtem forgatni hátha úgy megszorul de, nem. Kérdésem hogy lehet az kitekerni vagy esetleg ,megszorítani ? Köszönöm
nincsmit várom a fejleményeket